Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć Fionulki Kochane :) Wybyczyłyście się w słoneczną niedzielę? Dziś też pięknie a tu w pracy trzeba siedzieć :-( Quote
drzalka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witamy, ale nas dlugo niebylo... az wsyd :oops: :evil_lol: :multi: super foteczki !! Quote
DORRAG Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 evaxon napisał(a):czesc tobie:multi: :evil_lol: I Tobie też:cool3: gosikf & dogs napisał(a):Fionka, Fionka, Fionka ach to ty! Dawno mnie nie było u Was ale jestem. Fotki nie do przebicia, superr!Mizianko dla ogrzycy;) Pozdrawiam No coś długo Cie nie było:razz: :evil_lol: Ogrzyce Wymiziałam:evil_lol: BBeta napisał(a):Piękna paszcza :cool3::cool3: A jak różowo w środku, całe szczęście, że nie czarno :razz: Prawda że pikna ta paszcza:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Fionulki Kochane :) Wybyczyłyście się w słoneczną niedzielę? Dziś też pięknie a tu w pracy trzeba siedzieć :-( A wybyczyłam sie strasznie :multi: no ale niestety znowu trzeba czekać na weekendzik. drzalka napisał(a):Witamy, ale nas dlugo niebylo... az wsyd :oops: :evil_lol: :multi: super foteczki !! No wstyd ....wstyd;) Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witajcie Fioneczki:multi: zaległości nadrobiliśmy:p Quote
Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Siemanko, Kasiunia mówi: dzieńdoberek dla Panieniek :multi: Quote
Kiłi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 DORRAG napisał(a): A wogóle ten dzień był okropny mieliśmy malutki pożar w labo ( nie Moja sprawka:lol: ) Oj przyznaj się:evil_lol: Paaaaaszcza śliiiiczna:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witamy się i lecimy Almie robić basenik bo gorąco u nas:evil_lol: Quote
DORRAG Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam :p:p A cześć:multi: Imbir1 napisał(a):Witajcie Fioneczki:multi: zaległości nadrobiliśmy:p Cześć Urlopowiczko:multi: Kate I Luka napisał(a):Siemanko, Kasiunia mówi: dzieńdoberek dla Panieniek :multi: Cześć kasia:multi: Kiłi napisał(a):Oj przyznaj się:evil_lol: Paaaaaszcza śliiiiczna:loveu: No dobra przyznaję się....To Ja:cool1: Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się i lecimy Almie robić basenik bo gorąco u nas:evil_lol: A u nas już zimno i leje evaxon napisał(a):witanko Fioneczki:multi: Cześć :p drzalka napisał(a):HEjo.. to jak zamawiacie szeleczki :P??:loveu: Zamawiam ...tylko jeszcze sie zastanawiam nad rozmiarem, ale chyba wezmę L, mam nadzieje że będą dobre. Quote
Kiłi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 DORRAG napisał(a): No dobra przyznaję się....To Ja:cool1: Ha! wiedziałam!:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Fionusie :multi: :multi: :multi: Jeszcze tylko 2 dni i znów weekendzik :cool3: Quote
DORRAG Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Kiłi napisał(a):Ha! wiedziałam!:diabloti: :oops: Kate I Luka napisał(a):Cześć Fionusie :multi: :multi: :multi: Jeszcze tylko 2 dni i znów weekendzik :cool3: cześć Kasiu:multi: No byle do weekendziku:multi: A my dzisiaj byliśmy z naszą Fioną u weterynarza okazało sie że ma zapalenie ucha i troche czerwone oczka:shake: , dostaliśmy kropelki i zaczynamy leczenie. Quote
a_ga.isk Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oj biedna, nasz też miała infekcje oka ale po tygodniu leczenia przeszło, u was też pewnie szybko minie ;) Quote
DORRAG Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 a_ga.isk napisał(a):Oj biedna, nasz też miała infekcje oka ale po tygodniu leczenia przeszło, u was też pewnie szybko minie ;) No Ja też mam nadzieję że szybko Jej przejdzie. Quote
e.v.a Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 DORRAG napisał(a): A my dzisiaj byliśmy z naszą Fioną u weterynarza okazało sie że ma zapalenie ucha i troche czerwone oczka:shake: , dostaliśmy kropelki i zaczynamy leczenie. witanko :D ojojjj biedna Fioneczka:shake: ja czasami sie zastabawiam czy Tigra aby glucha ni ejest :evil_lol: ale chyba ona tak specjalnie mnie olewa:evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cześć dziewczyny, życzymy Fionce zdrówka, biedna malutka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 My też zyczymy szybkiego wyleczenia uszka :) I pozdrawiamy, i całuski ślemy ( nie w uszko bo boli) :) Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 CZeść Fionusie... Chore uszko? Niedobrze.... Po kropelkach powinno szybko przejść, oby tylko pannica dała sobie bezproblemowo zakropić.... Quote
Kiłi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 DORRAG napisał(a)::oops: :diabloti: My tyż życzymy królewnie Fionce zdrówka!:loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Fionusia, trzymaj się, pozwól sobie zapuścić kropelki do uszka:razz: . Quote
Recommended Posts