Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj:multi:

U nas dzisiaj ślicznie słoneczko świeci,a ja sobie siedzę w domu bo mam 5 dni zaległego urlopu:multi: będę teraz odpoczywać i bardzo długo spać:lol: .Ale żeby nie było tak pięknie muszę porobić porządki w domu, ale zacznę od jutra:evil_lol:

A oto jakiego dzisiaj mieliśmy gościa w naszym ogródku, piękny kotek:loveu: :loveu: naszej sąsiadki

Posted

DORRAG napisał(a):

U nas dzisiaj ślicznie słoneczko świeci,a ja sobie siedzę w domu bo mam 5 dni zaległego urlopu:multi: będę teraz odpoczywać i bardzo długo spać:lol: .Ale żeby nie było tak pięknie muszę porobić porządki w domu, ale zacznę od jutra:evil_lol:

no.... taka to pożyje.... nie ma co.
Ja dziś w pracy, jutro do 14 w pracy, Łukasz z kolei od 12 stej jutro pracuje, i w niedziele pół dnia też... Więc weekend zapowiada nam się nad zwyczaj miło :roll: :roll:

Posted

Wiem co to znaczy praca w weekend:placz: ja też musiałam chodzić do roboty w soboty a czasem nawet w niedziele i wcale nie miałam za to większej kasiory. A teraz jako że mam troszkę mniej pracy to wygnali mnie na urop, ale wcale z tego powodu nie jest mi smutno, wreszcze się porządnie wyśpie:sleep: wcześniej niż o 10 jutro nie wstaje:sleep2: :evil_lol:

Posted

Hej witamy. Nie było nas kilka dni, dlatego tutaj nie wpadałyśmy. Dorrag (cholera chyba po imieniu bedzie prościej:evil_lol: :evil_lol: ), zrób sobie odnośnik doswojej stronki w podpisie. Tak żeby mozna było kliknąc i wejśc.A i prosze o nowe zdjecia gremlinki, a nie tak po jednym. Urlop trzeba wykorzystac:)))

Posted

Dzień dobry

Witaj Majorka, tak rzeczywiście po imieniu było by łatwiej:cool3: więc jestem Mira(tylko się nie śmiać:mad: )
A odnośnik próbowałam zrobić ale nie potrafie:shake: Komputer to dla mnie czarna magia, kompletnie nic nie potrafię.
Foteczki będą później bo teraz pooglądam trochę galerie i zabieram się za sprzątanie.

Posted

DORRAG napisał(a):

A odnośnik próbowałam zrobić ale nie potrafie:shake: Komputer to dla mnie czarna magia, kompletnie nic nie potrafię.

eee tam... masz teckera, umiesz wklejać fotki, więc nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Już dałam linka do swojego podpisu(jestem z siebie dumna:oops: :evil_lol: )

Kate I Luka; napisał(a):
eee tam... masz teckera, umiesz wklejać fotki, więc nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No może rzeczywiście nie jest ze mną aż tak źle:evil_lol: :evil_lol:
Ale banerka to już nie potrafie zrobić ale chętnie przyjmę każdą pomoc:evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Tylko jest jedno małe ale do Waszych podpisów :eviltong:. Są po prostu za duże i jak Mod to zobaczy to.. :evil_lol:.

Czemu za duże?

Aha, Cimi, a jak zrobić by zamiast linku wyświetlało się tak jak u Ciebie samo GALERIA np. ??

Posted

No nie za duży podpis:nonono2: a ja tak malutko dodałam:evil_lol: dobra usunełam że zapraszam do galerii a zostawiłam sam link, teraz dobrze?
Aha jeszcze jedno - chyba nie chodzi o te moje kurczaki :evil_lol: bo one tu były od samego początku.

Posted

Imbir1; napisał(a):
Dzieńdoberek:multi:
Wogóle nie wiem dlaczego ja tutaj tak późno dotarłam:cool3:
ale nadrobiłam już wszystko i będę częściej:lol:

No witaj, super że nas odwiedziłaś :multi: i wpadaj jak najczęściej:p

Posted

Cimi napisał(a):
Tylko jest jedno małe ale do Waszych podpisów :eviltong:. Są po prostu za duże i jak Mod to zobaczy to.. :evil_lol:.

qrde Cimi zasiała ziarenka strachu...

DORRAG napisał(a):
No nie za duży podpis a ja tak malutko dodałam dobra usunełam że zapraszam do galerii a zostawiłam sam link, teraz dobrze?
Aha jeszcze jedno - chyba nie chodzi o te moje kurczaki bo one tu były od samego początku.

Teraz i ja panikuję i zmieniam podpis na mikro :D

Posted

Kate I Luka; napisał(a):

Teraz i ja panikuję i zmieniam podpis na mikro :D

:evil_lol: :evil_lol:

A tak wogóle to witam w ten piękny niedzielny dzionek:p u mnie dzisiaj piękna pogoda i wcale nie wygląda na to aby to był koniec listopada.

No to teraz foteczki

Nowa zabawka:roll:

Posted

Dalmatynkaa witam u nas. Masz racjie to są bardzo kachane psiaki i wszystkie jakie znam są łagodne i bardzo przyjacielskie:p .

Ja również serdecznie pozdrawiam:p .

Posted

hej, hej

W Katowicach też śliczna pogoda... Od rana okna pootwierane na maxa... A Gastek biegał dziś 2 godziny i jeszcze smutny wracał do domu, że już koniec.

Fioneczka jak zwykle ślicznie się prezentuje.
[quote name='DORRAG']