Kate I Luka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No to smacznego dzięki , już pełny brzusio :) Quote
DORRAG Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 A u nas jak zwykle pustki:candle: No to na dobry początek jedna boksiowa fotunia Quote
Juszes Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='DORRAG']A u nas jak zwykle pustki:candle: No to na dobry początek jedna boksiowa fotunia kochana mordeńka :loveu::loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Witaj Juszes:p Dziękujemy że odwiedziłaś naszą skromną galeryjkę:multi: Quote
Kate I Luka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='DORRAG'] Fioneczko, jakie Ty masz piękne fafulki :loveu: Cudowny pysio ;) ;) ;) Quote
DORRAG Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Witaj:multi: U nas dzisiaj ślicznie słoneczko świeci,a ja sobie siedzę w domu bo mam 5 dni zaległego urlopu:multi: będę teraz odpoczywać i bardzo długo spać:lol: .Ale żeby nie było tak pięknie muszę porobić porządki w domu, ale zacznę od jutra:evil_lol: A oto jakiego dzisiaj mieliśmy gościa w naszym ogródku, piękny kotek:loveu: :loveu: naszej sąsiadki Quote
Kate I Luka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 DORRAG napisał(a): U nas dzisiaj ślicznie słoneczko świeci,a ja sobie siedzę w domu bo mam 5 dni zaległego urlopu:multi: będę teraz odpoczywać i bardzo długo spać:lol: .Ale żeby nie było tak pięknie muszę porobić porządki w domu, ale zacznę od jutra:evil_lol: no.... taka to pożyje.... nie ma co. Ja dziś w pracy, jutro do 14 w pracy, Łukasz z kolei od 12 stej jutro pracuje, i w niedziele pół dnia też... Więc weekend zapowiada nam się nad zwyczaj miło :roll: :roll: Quote
DORRAG Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Wiem co to znaczy praca w weekend:placz: ja też musiałam chodzić do roboty w soboty a czasem nawet w niedziele i wcale nie miałam za to większej kasiory. A teraz jako że mam troszkę mniej pracy to wygnali mnie na urop, ale wcale z tego powodu nie jest mi smutno, wreszcze się porządnie wyśpie:sleep: wcześniej niż o 10 jutro nie wstaje:sleep2: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hej witamy. Nie było nas kilka dni, dlatego tutaj nie wpadałyśmy. Dorrag (cholera chyba po imieniu bedzie prościej:evil_lol: :evil_lol: ), zrób sobie odnośnik doswojej stronki w podpisie. Tak żeby mozna było kliknąc i wejśc.A i prosze o nowe zdjecia gremlinki, a nie tak po jednym. Urlop trzeba wykorzystac:))) Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Dzień dobry Witaj Majorka, tak rzeczywiście po imieniu było by łatwiej:cool3: więc jestem Mira(tylko się nie śmiać:mad: ) A odnośnik próbowałam zrobić ale nie potrafie:shake: Komputer to dla mnie czarna magia, kompletnie nic nie potrafię. Foteczki będą później bo teraz pooglądam trochę galerie i zabieram się za sprzątanie. Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hejka No, ja też początkowo byłam zielona z tego jak zrobic bannerek. Ale doczytalam w linku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8729 A początkowo to możesz mieć choć linka do swojej Galerii - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33687 A jakbyś chciała, to służę pomocą z dopracowaniem bannerka. Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 DORRAG napisał(a): A odnośnik próbowałam zrobić ale nie potrafie:shake: Komputer to dla mnie czarna magia, kompletnie nic nie potrafię. eee tam... masz teckera, umiesz wklejać fotki, więc nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Już dałam linka do swojego podpisu(jestem z siebie dumna:oops: :evil_lol: ) Kate I Luka; napisał(a):eee tam... masz teckera, umiesz wklejać fotki, więc nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No może rzeczywiście nie jest ze mną aż tak źle:evil_lol: :evil_lol: Ale banerka to już nie potrafie zrobić ale chętnie przyjmę każdą pomoc:evil_lol: Quote
Cimi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tylko jest jedno małe ale do Waszych podpisów :eviltong:. Są po prostu za duże i jak Mod to zobaczy to.. :evil_lol:. Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cimi napisał(a):Tylko jest jedno małe ale do Waszych podpisów :eviltong:. Są po prostu za duże i jak Mod to zobaczy to.. :evil_lol:. Czemu za duże? Aha, Cimi, a jak zrobić by zamiast linku wyświetlało się tak jak u Ciebie samo GALERIA np. ?? Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No nie za duży podpis:nonono2: a ja tak malutko dodałam:evil_lol: dobra usunełam że zapraszam do galerii a zostawiłam sam link, teraz dobrze? Aha jeszcze jedno - chyba nie chodzi o te moje kurczaki :evil_lol: bo one tu były od samego początku. Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dzieńdoberek:multi: Wogóle nie wiem dlaczego ja tutaj tak późno dotarłam:cool3: ale nadrobiłam już wszystko i będę częściej:lol: Quote
DORRAG Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Imbir1; napisał(a):Dzieńdoberek:multi: Wogóle nie wiem dlaczego ja tutaj tak późno dotarłam:cool3: ale nadrobiłam już wszystko i będę częściej:lol: No witaj, super że nas odwiedziłaś :multi: i wpadaj jak najczęściej:p Quote
Kate I Luka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cimi napisał(a):Tylko jest jedno małe ale do Waszych podpisów :eviltong:. Są po prostu za duże i jak Mod to zobaczy to.. :evil_lol:. qrde Cimi zasiała ziarenka strachu... DORRAG napisał(a):No nie za duży podpis a ja tak malutko dodałam dobra usunełam że zapraszam do galerii a zostawiłam sam link, teraz dobrze? Aha jeszcze jedno - chyba nie chodzi o te moje kurczaki bo one tu były od samego początku. Teraz i ja panikuję i zmieniam podpis na mikro :D Quote
DORRAG Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Kate I Luka; napisał(a): Teraz i ja panikuję i zmieniam podpis na mikro :D :evil_lol: :evil_lol: A tak wogóle to witam w ten piękny niedzielny dzionek:p u mnie dzisiaj piękna pogoda i wcale nie wygląda na to aby to był koniec listopada. No to teraz foteczki Nowa zabawka:roll: Quote
Dalmatynkaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cudowny piechol, dawniej myślałam, że bokserki to agresywne psy ale teraz wiem, że nie ma spokojniejszych i łagodniejszych psów na świecie. Goraco pozdrawiam :loveu: Quote
DORRAG Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dalmatynkaa witam u nas. Masz racjie to są bardzo kachane psiaki i wszystkie jakie znam są łagodne i bardzo przyjacielskie:p . Ja również serdecznie pozdrawiam:p . Quote
Kate I Luka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hej, hej W Katowicach też śliczna pogoda... Od rana okna pootwierane na maxa... A Gastek biegał dziś 2 godziny i jeszcze smutny wracał do domu, że już koniec. Fioneczka jak zwykle ślicznie się prezentuje. [quote name='DORRAG'] Quote
Recommended Posts