Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 leemonca napisał(a):No co, zrobiły sobie wolne :cool3: niemożliwe :evil_lol: Mam nadzieję, że nasza Mircia się nie nawąchała zbyt dużo oparów benzynki :shake: Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):2 dni temu byłam z Gera na spacerze. Rzucałam jesj patyk. Ona biegała i skakała a ja próbowałam jej robić zdjęcia. Ale samej tak ciężko. Juz za pare minut będziecie mogły zobaczyc moje i jej popisy:eviltong: p.s. Ale doopcie to Fionka ma fajną:eviltong:;) No wiem że samemu to trudno zrobić psu jakieś fajne zdjecia dlatego zawsze na spacery kogoś zabieram:p evaxon napisał(a):czesc Fionki :) Cześć Ewunia:p Imbir1 napisał(a):cześć Fioneczki:multi: Cześć Imbirki:p Kate I Luka napisał(a):cześć Fionusieńki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzień dobry:p tygra napisał(a):cześć dziewczynki, fajny ten kuperek :) Cześć:p Kate I Luka napisał(a):Już 16.30 prawie, a Was nie ma ??? No już jesteśmy:p tylko jeszcze po pracy byłam na malutkich zakupach:cool3: AgusiaTerierka napisał(a):Piją "kawę czy herbnatę":lol: Była herbatka i pyszny obiadek:eating: leemonca napisał(a):No co, zrobiły sobie wolne :cool3: Kate I Luka napisał(a):niemożliwe :evil_lol: Mam nadzieję, że nasza Mircia się nie nawąchała zbyt dużo oparów benzynki :shake: Już jestem i mam nawet troszke fotek ale tylko domowych:p Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dawać foteczki!!!!!!!!! :D :D :D :evil_lol::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To ja sobie te domowe chetnie bym poogladala^^ Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Dawać foteczki!!!!!!!!! :D :D :D :evil_lol::evil_lol: a_ga.isk napisał(a):To ja sobie te domowe chetnie bym poogladala^^ Fotki będą :p tylko na razie są jeszcze w aparacie:roll: Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 pyszna kosteczka... i cudowna ta moja pańcia bo mi ją kupiła :p PS. Ale Fionka zachłanna, jedną wcina, a druga już czeka :) Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Kate I Luka napisał(a):pyszna kosteczka... i cudowna ta moja pańcia bo mi ją kupiła :p PS. Ale Fionka zachłanna, jedną wcina, a druga już czeka :) A tych kości to chyba z 10 poniewiera sie po całym domu:roll: Bo Pani była oszczędna i kupiła hurtowo:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Chyba Pańcia wypomadowała "na błysk" dziewczynkę do zdjęć:evil_lol: :cool3:. Fionka jak zawsze mimiczna:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A tych kości to chyba z 10 poniewiera sie po całym domu:roll: Bo Pani była oszczędna i kupiła hurtowo:evil_lol: A skąd ja to znam :evil_lol:. Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A Fionka pewnie myśli" Hurtowo?!- dobra, nie ma sprawy! Tylko, cholercia, czemu ine takie małe??? To co sie dziwicie, że mam dwie na raz??" :eviltong: :eviltong: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):A Fionka pewnie myśli" Hurtowo?!- dobra, nie ma sprawy! Tylko, cholercia, czemu ine takie małe??? To co sie dziwicie, że mam dwie na raz??" :eviltong: :eviltong: Jak dobre sa to nie ma sie co dziwic^^ Quote
teqquila Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam Witam :) Tysio tez takie kostki zjada chetnie :) Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 taka pycha ze az jej sie oczka swieca:loveu: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dzień dobry Dziewczyny :multi: Ja już wróciłam z pracy :multi: wypłaciłam sobie wypłatkę i będę szaleć:cool3: Quote
Kiłi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć! Buziaczki dla przepięknej rozmarzonej Fioneczki:loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale Ci dobrze :roll: A ja czekam na wypłatę TZa do poniedziałku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts