Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaanka napisał(a):
Bardzo smutny i potrzebny wątek , serce boli . W każdym psie jest piękno i potrzeba miłości tylko żeby ludzie o tym wiedzieli :(

właśnie smutne i na dogo nie poruszane tematy jedynie jak to nazywajo adpocyjne psy a o takich bidach mało kto myśli rozsyłajcie inofo gdzie sie da niech wszyscy wiedzo że i takie psy szukajo domów

Posted

W schronisku kolejna bieda, adamo1974 znalazł go w rowie, maleńki, stareńki, ślepy, w ranach zalęgły się larwy much....Jezu co z tymi ludźmi...Mam nadzieje że mały przeżyje ale rokowania są kiepskie :(

Posted

Jako dt miałam wiele takich "niewidzialnych" psiaków - co za radość móc potem obserwować, jak sie otwierają, nabierają pewności, uczą się wszystkiego....Tylko jedna sunia, Zulka, do tej pory (minęły 4 lata) nadal się nie oswoiła i żyje obok nas swoim własnym życiem, szczęśliwa i kochana mimo swej psychicznej ułomności.

Posted

stonka1125 napisał(a):
W schronisku kolejna bieda, adamo1974 znalazł go w rowie, maleńki, stareńki, ślepy, w ranach zalęgły się larwy much....Jezu co z tymi ludźmi...Mam nadzieje że mały przeżyje ale rokowania są kiepskie :(

Masz jego zdjęcia moze ?

Posted

funia napisał(a):
Masz jego zdjęcia moze ?

Jutro od rana jedziemy, będą foty i info, o ile dobrze zrozumiałam adamo to wyglada to tak jakby ktoś go dźgnął czymś bo rany są głębokie, mały jak szynka świąteczna jest naszpikowany czymś co ma zabić te larwy, spuchnięty i ogólnie kiepski :(

Posted

malagos napisał(a):
Tylko jedna sunia, Zulka, do tej pory (minęły 4 lata) nadal się nie oswoiła i żyje obok nas swoim własnym życiem, szczęśliwa i kochana mimo swej psychicznej ułomności.

Obawiam się,ze takich jak Zulka jest niestety więcej :( Jedyną szansą dla nich są dogomaniackie domy, w których będą mogły spokojnie dożyc u boku człowieka.

Posted

zuzolina napisał(a):
nom:( Michu jest strasznie zamknietym w sobie psiakiem...;( aż żal na niego patrzeć gdy tak leży nieruchomo w budzie

on chyba zupełnie stracił nadzieję :(

Posted

tak niestety to wygląda;( miałam raz okazję widzieć jak kojec w którym Michu mieszka był otwarty a onnawet nie spojrzał w stronę wyjścia:( nie pomaga wesołe wołanie, cmokanie, zabawki.nic...;( Michu już nie wierzy..;(

Posted

zuzolina napisał(a):
tak niestety to wygląda;( miałam raz okazję widzieć jak kojec w którym Michu mieszka był otwarty a onnawet nie spojrzał w stronę wyjścia:( nie pomaga wesołe wołanie, cmokanie, zabawki.nic...;( Michu już nie wierzy..;(

Dokładnie tak to wygląda, dla niego my jesteśmy niewidzialni...:-(

Posted

ta dziewczynka żyła od szczeniaka w krotoszynskim schronisku i tam odeszła po 16 latach życia pomyślcie całe swoje życie była niewidzialna raz była kilka dni u ludzi pzed kresem swego podłego życia NIEPOZWÓLCIE TYM ROBAKOM PODZIELIĆ LOSU DOSI