Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na wątek Szyszeczki .Liczę na waszą aktywnośc i pomoc bo ja tylko technicznie i telefonicznie moge pomagac będac z dala od niej .Aczkolwiek będę szukac jej domu na swoje możliwe sposoby .
Proszę zatem o info jak coś bedzie nowego i w miare możliwości jakieś fotki .Te które mamy sa naprawdę piękne .

http://www.dogomania.pl/threads/214164-Szyszka-starsza-sunia-czy-odejdzie-zapomniana-w-krotoszy%C5%84skim-schronie?p=17584399#post17584399

Posted

funia napisał(a):
Zapraszam na wątek Szyszeczki .Liczę na waszą aktywnośc i pomoc bo ja tylko technicznie i telefonicznie moge pomagac będac z dala od niej .Aczkolwiek będę szukac jej domu na swoje możliwe sposoby .
Proszę zatem o info jak coś bedzie nowego i w miare możliwości jakieś fotki .Te które mamy sa naprawdę piękne .

http://www.dogomania.pl/threads/214164-Szyszka-starsza-sunia-czy-odejdzie-zapomniana-w-krotoszy%C5%84skim-schronie?p=17584399#post17584399

dziękujemy za wątek!! :)

Posted

krooppka napisał(a):
a ile ona ma lat i duża jest?

Werka może mieć 11-12 lat, jest ciut większa od Szyszki, ma dłuższe łapki. Jest nieśmiała, boi się ludzi, ale nie jest to panika. Werka jest z interwencji z tego miejsca !!!:
https://picasaweb.google.com/stonka1125/1012201002

Od czasu interwencji siedzi w kojcu, nie wychodzi. Boi się obroży. Właściwie Werka jest skazana na dożywocie w schronisku, no chyba, że jakiś cud się zdarzy.
Ona jest bardzo spokojna, trochę wycofana, cichutka, wcale nie szczeka, podporządkowana innym psom.

Posted

Odzyskałam neta:) Jutro biorę sie za uaktualnianie wątku, a dzisiaj z radościa informuje, ze nasz niewidzialny Rysio jest po liftingu, ma całkiem nowe dziąsełka bez jednego ząbka, klejnociki tez zostawił u weta i.......chyba bezzębne pyszczydło będzie ujadało po holendersku, kciuki trzymać mocno!!! :):):)
Ostatnie "zębne" uśmiechy :)

Posted

Pierwsza strona uaktualniona, zostało parę psów do dodania ale mozecie już zajrzec do drugiego postu, wrzuciłam tam nieśmiała Pasyjkę i Stroszka z wyrokiem....
Stroszek strasznie sie boi, przebiega z budy do budy, trzeba mu pomóc....Przecież można sobie poradzić z agresją lękową...Proszę poszukajmy szansy dla niego....:-(
Pasja to nieśmiały słodziak, zaufa szybko potrzeba tylko trochę miłości:)

Posted

Igam napisał(a):
Dobrze, że go wypatrzono, ale jakoś boję się tych zagranicznych adopcji :roll: Wszystkiego najlepszego Rysiu!

Ja też byłam sceptyczna, kiedy jechały dwa moje tymczasy do tej fundacji to obdzwoniłam pół polski :)

Czesio nadal siedzi :(