stonka1125 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Pani Bajki zrezygnowała, nie odzywa się i nie odpowiada na smsy....szkoda, mieliśmy już transport.......Poczekasz jeszcze Bajeczko... Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dlaczego mówisz że nikt go nie chce, ludzie o nim nie wiedzą Quote
agniecha82x Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 stonka1125 napisał(a):Pani Bajki zrezygnowała, nie odzywa się i nie odpowiada na smsy....szkoda, mieliśmy już transport.......Poczekasz jeszcze Bajeczko... widocznie to nie był ten dom, chociaż szkoda, że jak jedno się zaczyna układać to drugie się pierd. Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Przypominamy o cudnych psach.......:) Quote
paulina_gn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Fajne psiaczki, mam nadzieję, że szybko poznajdują domki. Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 beta ata napisał(a):Trafiłam na ten watek. Psiaki sa tak cudne, ze na pewno zostaniesz....:):) Quote
yucca Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cudne psiska :) wątek potrzebny, moja Mela też w schronie była 'niewidzialna', nawet opiekun nie wiedział jak jej naimię :( Teraz to najcudowniejsza psinka pod słońcem :* Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tak...takie psiaki sa najslodsze pod sloncem.......:) Quote
krooppka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 i jak Werka trochę śmielsza, czy nadal bez zmian? Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='beta ata']Niewidzialne wychodzą z ukrycia![/QUOTE] I pokazuja sie wszystkim.......:) Quote
agniecha82x Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='krooppka']i jak Werka trochę śmielsza, czy nadal bez zmian?[/QUOTE] Werka niestety bez zmian, schowana, zerka z ukrycia, ale dla osób nie wiedzących że ona tam jest pozostaje niewidzialna :( za to Szyszunia ostatnio jak przychodzę to podbiega do krat i cieszy się, próbuje się przepchnąć między towarzychem z boksu i pokazać swoją słodką mordeczkę :) a pyszczek to ona ma na prawdę przesłodki, przypomina mi takiego małego krecika :D Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Super psiunia z niewidzialnej......:) Quote
Helga&Ares Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='stonka1125'] Pasja to nieśmiały słodziak, zaufa szybko potrzeba tylko trochę miłości:) Aniu czy z Pasją jest tak źle jak piszesz na facebooku? Mam aktualnie psa z tym samym problemem. Jest na diecie RC calm, dostaje też hydroxyzyne i rany na ciele ma smarowane maścią ze sterydem i antybiotykiem, a także śr p/zapalnym. Jest ciężko z takim psem, na pewno nie powinien zamieszkać w mieście w bloku tylko gdzieś na uboczu, musi mieć jak najmniej negatywnych bodźców, bo nigdy z tego nie wyjdzie.. Quote
stonka1125 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Helga&Ares']Aniu czy z Pasją jest tak źle jak piszesz na facebooku? Mam aktualnie psa z tym samym problemem. Jest na diecie RC calm, dostaje też hydroxyzyne i rany na ciele ma smarowane maścią ze sterydem i antybiotykiem, a także śr p/zapalnym. Jest ciężko z takim psem, na pewno nie powinien zamieszkać w mieście w bloku tylko gdzieś na uboczu, musi mieć jak najmniej negatywnych bodźców, bo nigdy z tego nie wyjdzie.. Nie mam aktualnych zdjęc ale widziałam ją ostatnio, nie jest taka chuda jak na początku ale wygryza łapki do żywego mięsa i to maniakalne kopanie dziury w budzie, masakra. Nie jest w stanie z tego wyjść w schronisku. Link do fb dla odwiedzających watek:https://www.facebook.com/event.php?eid=302402896441109 Quote
agniecha82x Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 zapraszam na kolejny bazarek dla krotoszyniaków :) http://www.dogomania.pl/threads/216142-Za-ile-proponujesz-za-tyle-kupujesz!-Dla-krotoszyniak%C3%B3w!-Do-23.10.?p=17812674#post17812674 Quote
holmina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 weszlam po banerku.....czytam watek,puki co podniose Quote
stonka1125 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Kolejna niewychodząca z budy sunia, fotki robiłam dawno ale mała jest tak niewidzialna że zupełnie o niej zapomniałam..... Maszka Są też baaaaardzo dobre wieści :) Nasza Pasyjka pojechała do domu tymczasowego! Czekamy na wieści od weta. Mam nadzieje że wróci jej radość życia i pomerda ogonkiem tak jak na zdjęciach:) i wieści dobre ale nadal nie najlepsze: Stroszek został przeniesiony do innego boksu, Alfred juz go nie meczy. Strosiu siedzi z Sabinką i mamy nadzieje że zacznie ufać ludziom... Quote
agniecha82x Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ta Maszka jaka śliczna, ja jej nigdy nie widziałam, maksymalnie niewidzialna :( Quote
Recommended Posts