Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
Pani Bajki zrezygnowała, nie odzywa się i nie odpowiada na smsy....szkoda, mieliśmy już transport.......Poczekasz jeszcze Bajeczko...

widocznie to nie był ten dom, chociaż szkoda, że jak jedno się zaczyna układać to drugie się pierd.

Posted

Cudne psiska :) wątek potrzebny, moja Mela też w schronie była 'niewidzialna', nawet opiekun nie wiedział jak jej naimię :( Teraz to najcudowniejsza psinka pod słońcem :*

Posted

[quote name='krooppka']i jak Werka trochę śmielsza, czy nadal bez zmian?[/QUOTE]

Werka niestety bez zmian, schowana, zerka z ukrycia, ale dla osób nie wiedzących że ona tam jest pozostaje niewidzialna :(

za to Szyszunia ostatnio jak przychodzę to podbiega do krat i cieszy się, próbuje się przepchnąć między towarzychem z boksu i pokazać swoją słodką mordeczkę :) a pyszczek to ona ma na prawdę przesłodki, przypomina mi takiego małego krecika :D

Posted

[quote name='stonka1125']
Pasja to nieśmiały słodziak, zaufa szybko potrzeba tylko trochę miłości:)

Aniu czy z Pasją jest tak źle jak piszesz na facebooku?
Mam aktualnie psa z tym samym problemem. Jest na diecie RC calm, dostaje też hydroxyzyne i rany na ciele ma smarowane maścią ze sterydem i antybiotykiem, a także śr p/zapalnym. Jest ciężko z takim psem, na pewno nie powinien zamieszkać w mieście w bloku tylko gdzieś na uboczu, musi mieć jak najmniej negatywnych bodźców, bo nigdy z tego nie wyjdzie..

Posted

[quote name='Helga&Ares']Aniu czy z Pasją jest tak źle jak piszesz na facebooku?
Mam aktualnie psa z tym samym problemem. Jest na diecie RC calm, dostaje też hydroxyzyne i rany na ciele ma smarowane maścią ze sterydem i antybiotykiem, a także śr p/zapalnym. Jest ciężko z takim psem, na pewno nie powinien zamieszkać w mieście w bloku tylko gdzieś na uboczu, musi mieć jak najmniej negatywnych bodźców, bo nigdy z tego nie wyjdzie..
Nie mam aktualnych zdjęc ale widziałam ją ostatnio, nie jest taka chuda jak na początku ale wygryza łapki do żywego mięsa i to maniakalne kopanie dziury w budzie, masakra. Nie jest w stanie z tego wyjść w schronisku.
Link do fb dla odwiedzających watek:https://www.facebook.com/event.php?eid=302402896441109

Posted

Kolejna niewychodząca z budy sunia, fotki robiłam dawno ale mała jest tak niewidzialna że zupełnie o niej zapomniałam.....
Maszka

Są też baaaaardzo dobre wieści :)
Nasza Pasyjka pojechała do domu tymczasowego! Czekamy na wieści od weta.

Mam nadzieje że wróci jej radość życia i pomerda ogonkiem tak jak na zdjęciach:)

i wieści dobre ale nadal nie najlepsze:
Stroszek został przeniesiony do innego boksu, Alfred juz go nie meczy. Strosiu siedzi z Sabinką i mamy nadzieje że zacznie ufać ludziom...