wojski76 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 hello, chciałem zapytać czy są jakieś wieści o niewidomym Feliksie? Quote
stonka1125 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 wojski76 napisał(a):hello, chciałem zapytać czy są jakieś wieści o niewidomym Feliksie? Feliks to żarłok jakich mało, podkrada jedzenie ze stolika, może i nie dowidzi ale z węchem wszystko ok :) Tupta sobie po schronisku i czeka na ludzi. Rany były dość głębokie dlatego nadal jest trochę strupków i skóra w nie najlepszym stanie, ale ogólnie ok. Żyje i jest naprawdę takim śmisznym, słodkim staruszkiem. Quote
wojski76 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 hello, chciałbym zapytać, jeśli nie zawracam zbytnio głowy, czy Feliks ma się już lepiej (stan jego skóry, wzrok etc.)? Quote
stonka1125 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Ostatnio skóra wyglądała brzydko, rany były dość głębokie i pewnie dlatego tak się wlecze gojenie, to znaczy w miejscach ran cały czas były strupki, ale ogólna kondycja ok, jest fajny, kontaktowy i wiecznie głodny. Quote
Magda779 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dobre wieści!!!!! Niewidzialna Pysia pojechała do super domu w Obornikach Śląskich :) :) :) Na początku była tak wystraszona, że siedziała cały czas pod stołem w kuchni a teraz czuje się już doskonale, chodzi krok w krok za nową panią :) Na tyle się zadomowiła, że przegania kota rezydenta :) Quote
stonka1125 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Niewidzialna Bajkę na naszym wątku odnalazła przemiła Pani z Rzeszowa :) Bajka chyba zaczyna się juz pakować i na pewno ćwiczy chodzenie na smyczy :) Mam nadzieję że wszystko sie poukłada już niedługo:) Quote
Aimez_moi Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Sliczna sunieczka.......oby sie udalo....:) Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='stonka1125']Niewidzialna Bajkę na naszym wątku odnalazła przemiła Pani z Rzeszowa :) Bajka chyba zaczyna się juz pakować i na pewno ćwiczy chodzenie na smyczy :) Mam nadzieję że wszystko sie poukłada już niedługo:) bajeczka wspaniale chodzi na smyczy i walizeczka juz spakowana Quote
Aimez_moi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ale cudownie.....:):) A jak tam niewidzialna Kasia? Quote
adamo1974 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ale cudownie.....:):) A jak tam niewidzialna Kasia? kasia jest po zabiegu ma usunięto przepukline i została też wysterlizowana w połowie września po moim urlopie postaram sie z kasio popracować może w czasie urlopu zobaczymy kasia coraz częsciej wychodzi z budy to są dobre oznaki że idzie ku leprzemu Quote
agniecha82x Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Bajeczka jest śliczną sunią, kiedy jedzie do domku, bo myślałam, że w tym tygodniu?? Quote
agniecha82x Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 wojski76 napisał(a):hello, chciałbym zapytać, jeśli nie zawracam zbytnio głowy, czy Feliks ma się już lepiej (stan jego skóry, wzrok etc.)? Feliks ma się coraz lepiej, chociaż nie widzi to i tak dobrze wie, gdzie jest jedzonko i ręka która głaszcze ;) jak przywiozłam ostatnio szczeniaczki to bardzo chciał się do nich dostać i drapał w kontenerek, zawadiaka :) coraz bardziej porasta futerkiem i robi się puchaty :) Quote
wojski76 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dziękuję za update na temat Feliksa:) Mam nadzieję, że jego problemy ze zdrowiem wkrótce się skończą, a z doświadczenia wiem, że niewidome pieski często niewiele sobie robią ze swojego kalectwa i bardzo fajnie znajdują się w świecie. Pozdrawiam:) Quote
agniecha82x Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 wojski76 napisał(a):Dziękuję za update na temat Feliksa:) Mam nadzieję, że jego problemy ze zdrowiem wkrótce się skończą, a z doświadczenia wiem, że niewidome pieski często niewiele sobie robią ze swojego kalectwa i bardzo fajnie znajdują się w świecie. Pozdrawiam:) oj to prawda, Feliks nic sobie z tego nie robi zupełnie, do michy pełnej żarcia trafia, drepcze po schronisku i zwiedza i niucha nochalem :D i patrzy się na człowieka tymi ślepymi oczkami tak jakby widział :) Quote
Recommended Posts