Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojski76 napisał(a):
hello,

chciałem zapytać czy są jakieś wieści o niewidomym Feliksie?

Feliks to żarłok jakich mało, podkrada jedzenie ze stolika, może i nie dowidzi ale z węchem wszystko ok :) Tupta sobie po schronisku i czeka na ludzi. Rany były dość głębokie dlatego nadal jest trochę strupków i skóra w nie najlepszym stanie, ale ogólnie ok. Żyje i jest naprawdę takim śmisznym, słodkim staruszkiem.

Posted

Ostatnio skóra wyglądała brzydko, rany były dość głębokie i pewnie dlatego tak się wlecze gojenie, to znaczy w miejscach ran cały czas były strupki, ale ogólna kondycja ok, jest fajny, kontaktowy i wiecznie głodny.

Posted

Dobre wieści!!!!! Niewidzialna Pysia pojechała do super domu w Obornikach Śląskich :) :) :)
Na początku była tak wystraszona, że siedziała cały czas pod stołem w kuchni a teraz czuje się już doskonale, chodzi krok w krok za nową panią :) Na tyle się zadomowiła, że przegania kota rezydenta :)

Posted

Niewidzialna Bajkę na naszym wątku odnalazła przemiła Pani z Rzeszowa :) Bajka chyba zaczyna się juz pakować i na pewno ćwiczy chodzenie na smyczy :)
Mam nadzieję że wszystko sie poukłada już niedługo:)

Posted

[quote name='stonka1125']Niewidzialna Bajkę na naszym wątku odnalazła przemiła Pani z Rzeszowa :) Bajka chyba zaczyna się juz pakować i na pewno ćwiczy chodzenie na smyczy :)
Mam nadzieję że wszystko sie poukłada już niedługo:)

bajeczka wspaniale chodzi na smyczy i walizeczka juz spakowana

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale cudownie.....:):)
A jak tam niewidzialna Kasia?

kasia jest po zabiegu ma usunięto przepukline i została też wysterlizowana w połowie września po moim urlopie postaram sie z kasio popracować może w czasie urlopu zobaczymy kasia coraz częsciej wychodzi z budy to są dobre oznaki że idzie ku leprzemu

Posted

wojski76 napisał(a):
hello,

chciałbym zapytać, jeśli nie zawracam zbytnio głowy, czy Feliks ma się już lepiej (stan jego skóry, wzrok etc.)?

Feliks ma się coraz lepiej, chociaż nie widzi to i tak dobrze wie, gdzie jest jedzonko i ręka która głaszcze ;) jak przywiozłam ostatnio szczeniaczki to bardzo chciał się do nich dostać i drapał w kontenerek, zawadiaka :) coraz bardziej porasta futerkiem i robi się puchaty :)

Posted

Dziękuję za update na temat Feliksa:) Mam nadzieję, że jego problemy ze zdrowiem wkrótce się skończą, a z doświadczenia wiem, że niewidome pieski często niewiele sobie robią ze swojego kalectwa i bardzo fajnie znajdują się w świecie.
Pozdrawiam:)

Posted

wojski76 napisał(a):
Dziękuję za update na temat Feliksa:) Mam nadzieję, że jego problemy ze zdrowiem wkrótce się skończą, a z doświadczenia wiem, że niewidome pieski często niewiele sobie robią ze swojego kalectwa i bardzo fajnie znajdują się w świecie.
Pozdrawiam:)

oj to prawda, Feliks nic sobie z tego nie robi zupełnie, do michy pełnej żarcia trafia, drepcze po schronisku i zwiedza i niucha nochalem :D i patrzy się na człowieka tymi ślepymi oczkami tak jakby widział :)