Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i ja troszkę podbiję wątek bo uważam że jest mocno potrzebny. Aż mi głupio bo jeździłam do schroniska w Krotoszynie i niektórych psów które stonka1125 zamieściła na wątku nigdy tam nie widziałam...;( one naprawdę są NIEWIDZIALNE:(

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Fajnie, że powstał taki wątek, zaraz go wstawię na profile adopcji starszych psów. Stonko jak będziesz mieć trochę czasu to powstawiaj staruszki na psiegranemarzenia.pl

Posted

siekowa napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie. Fajnie, że powstał taki wątek, zaraz go wstawię na profile adopcji starszych psów. Stonko jak będziesz mieć trochę czasu to powstawiaj staruszki na psiegranemarzenia.pl

Pewnie że powstawiam na psiegrane i witam serdecznie

Posted

jestem i ja - dziekuję za zaproszenie :)
Wątek tym bardziej mi bliski, że sama takie wypłoszki zabieram do domu, obłaskawiam, uczę na nowo żyć z ludźmi i szukam im nowych domków.
pomysł super :)
W każdym schronisku, przytulisku są takie psiaki - ich los zawsze bardzo mnie chwyta za serce.
Niestety nie każdemu udaje się pomóc - niektóre cichaczem żyją i cichaczem przechodzą za TM... same, niekochane, zapomniane...

Posted

po raz kolejny zapraszam na bazarek w moim podpisie, z którego dochód zostanie przeznaczony między innymi na te niewidzialne. Dzięki bazarkowi mają szansę zaistnieć:)

Posted

stareńka Sabcia której nawet nie zdążyłam umieścić na wątku jest po operacji usunięcia połowy listwy mlecznej (guzki) i po sterylce i....czeka na transport do super domku do Holandii :) Powodzenia maluszku !

Posted

Miła od Gucia napisał(a):
dziękuję za zaproszenie
jestem, pomysł z takim tematem uważam za bardzo trafny

A ja chciałam dzisiaj na spokojnie poogladać foty i poczytać a tu mi psisko zniknęło :(
Idę szukać na bassetach

Posted

stonka1125 napisał(a):
To jest Dianka z początku wątku :(

i to też Dianka, z człowiekiem...

Diana to bardzo mądra sunia polecam ludziom lubiacxym dalekie spacery po lesie idealna towarzyska