stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Tutaj będzie super bazar na krotoszyniaki, na razie w budowie ale niedługo będzie gotowy :) http://www.dogomania.pl/threads/209647-bazarek-w-budowie W Krotoszynie psy i suki sa na bieżąco kastrowane i sterylizowane, starsze samce i suczki w miarę potrzeb (adopcja), wszystkie maja komplet szczepień i są czipowane po okresie kwarantanny (często od razu po trafieniu do schroniska) Quote
agniecha82x Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a czy ja moglabym cos przekazac na bazarek? czy macie juz fanty zebrane? mam szpileczki nowe i chetnie przekazalabym na psiaczki :) Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 agniecha82x napisał(a):a czy ja moglabym cos przekazac na bazarek? czy macie juz fanty zebrane? mam szpileczki nowe i chetnie przekazalabym na psiaczki :) Pewnie że tak, kontaktuj się z zuzoliną :) Niezłego giganta masz w awatarku :) Quote
agniecha82x Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 stonka1125 napisał(a):Pewnie że tak, kontaktuj się z zuzoliną :) Niezłego giganta masz w awatarku :) ok, dziekuje :) Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 agniecha82x napisał(a):ok, dziekuje :) Rozliczenia będa na watkach i na bazarkach :) Quote
funia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Wiesz co ....Ania dałaś po bandzie .Pieknie to napisałaś ....Ja właśnie siedzę i rycze... Quote
funia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Szkoda .ze mnie nie zaprosiłaś wyswietliło mi się na forum w nowych postach ... ps .Cały czas myslałysmy z Handzia o założeniu podobnego watku .....Po prostu odbieramy na tych samych falach .Nasz miał mieć tytuł psy z zapomnianych boksów.... Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 funia napisał(a):Wiesz co ....Ania dałaś po bandzie .Pieknie to napisałaś ....Ja właśnie siedzę i rycze... Rycz Katarzyno, rycz, ja też przez te króliki ciągle uryczana i snią mi się po nocach Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 funia napisał(a):Szkoda .ze mnie nie zaprosiłaś wyswietliło mi się na forum w nowych postach ... A jakbyś miała skrzyneczkę pustą, wysyłałam najpierw do znajomych Kasieńko :) Quote
Tola Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 funia napisał(a):Szkoda .ze mnie nie zaprosiłaś wyswietliło mi się na forum w nowych postach ... ps .Cały czas myslałysmy z Handzia o założeniu podobnego watku .....Po prostu odbieramy na tych samych falach .Nasz miał mieć tytuł psy z zapomnianych boksów.... Na pewno zamojskim tez by sie taki przydał Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 funia napisał(a):A co, zapchana ?:oops: Tak mi się wyświetliło, sprawdź Quote
gojda1971 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 xxxx52 napisał(a):te sliczne seniorki siedza w krotoszynskim schronisku? czy pieski sa szczepione ,kastrowane? adoptuj wirtualnie jakiegoś bidule a przekonasz się Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 gojda1971 napisał(a):adoptuj wirtualnie jakiegoś bidule a przekonasz się popieram w 100% Quote
funia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Szukam psa /suki na BDT u mnie .Na razie wiem tylko ,ze ta kolejna istota ma być wyjatkowa czyli najbiedniejsza z biednych ..... Jeszcze nie mam konkretnych typów choć jest kilka takich a kazdy równie biedny .... Quote
toyota Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Boziu, co to za wątek !? Oczywiście bardzo potrzebny, ale tak bardzo jest to przykre :(... Quote
Isadora7 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dzięki stonko za zaproszenie, wzruszajacy wątek. Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 funia napisał(a):Szukam psa /suki na BDT u mnie .Na razie wiem tylko ,ze ta kolejna istota ma być wyjatkowa czyli najbiedniejsza z biednych ..... Jeszcze nie mam konkretnych typów choć jest kilka takich a kazdy równie biedny .... Czy to ma być taki do "wyprowadzenia"? Jeżeli tak to od razu z tego watku mówię: OSKAR, piękny jest ale potrzebuje pracy, socjal zero, ale ty chyba Kasia tak lubiłaś takie wyzwania:diabloti: Jeżeli dożywocie z nadzieja na znalezienie dobrych ludzi to cała reszta + Grocik i Neron, jeszcze nie zdażyłam ich tu wsadzić, ale nadrobię, foty u mnie w galerii na picasie. Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Isadora7 napisał(a):Dzięki stonko za zaproszenie, wzruszajacy wątek. Witaj Isadorko, a jak pobłagam i padnę na kolana to jest szansa na banerek???????? Quote
Isadora7 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 stonka1125 napisał(a):Witaj Isadorko, a jak pobłagam i padnę na kolana to jest szansa na banerek???????? cos pomyślę :) Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Isadora7']cos pomyślę :) Dziękować, dziękować :) Kiara jedzie do Holandii a Jagusia już w nowym domku:) Quote
funia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 stonka1125 napisał(a):Czy to ma być taki do "wyprowadzenia"? Jeżeli tak to od razu z tego watku mówię: OSKAR, piękny jest ale potrzebuje pracy, socjal zero, ale ty chyba Kasia tak lubiłaś takie wyzwania:diabloti: Jeżeli dożywocie z nadzieja na znalezienie dobrych ludzi to cała reszta + Grocik i Neron, jeszcze nie zdażyłam ich tu wsadzić, ale nadrobię, foty u mnie w galerii na picasie. Tak ,ja sobie poradze tylko trudno mi zdecydować czy brać staruszki na dozywocie czy reszte i zsocjalizowac z nadzieja na dom w niedługim czasie .... Mam ogromny sentyment do psów starych ,Takich gdzie wiemy ,ze pan umarł albo oddał do schronu .Takie psy ciezko odnajduja się w schronach i wielką szansą dla nich jest jak wolontariusz zna jego historię i może o niej powiedzieć a tym samym dac psu szansę . Tu mam dylemat ..... Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 funia napisał(a):Tak ,ja sobie poradze tylko trudno mi zdecydować czy brać staruszki na dozywocie czy reszte i zsocjalizowac z nadzieja na dom w niedługim czasie .... Mam ogromny sentyment do psów starych ,Takich gdzie wiemy ,ze pan umarł albo oddał do schronu .Takie psy ciezko odnajduja się w schronach i wielką szansą dla nich jest jak wolontariusz zna jego historię i może o niej powiedzieć a tym samym dac psu szansę . Tu mam dylemat ..... no wiem jak to jest....... Quote
stonka1125 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ajula napisał(a):chociaż pokibicuję....... Kibicuj proszę :) Quote
Recommended Posts