drzalka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Hej Jestem Paulina a to moje dwa boksery Lena i Omar Lenka przybyłą do nas w 2006 roku z bazarku niestety prawdopodobnie z pseudohodowli, a Omarek jest u nas prawie od miesiąca, adoptowany z Fundacji SOS Bokserom. Boksie są równolatkami ( Omar jest starczy od Leny jedynie o 12 dni ) :D Więcej o Lence można poczytać na jej zakurzonej galerii - http://www.dogomania.pl/threads/39366-Galeria-LENKI O wcześniejszych losach Omisia można poczytać tu : http://www.sosbokserom.com.pl/index.php … ies_id=747 ,a o jego tragiczną historię ale jak widać zakończoną happy endem można prześledzić na wątku : http://www.dogomania.pl/threads/206691- … ARA-i-OMAR Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pierwsza! Pierwsza! :) Zdjęcie Lenki na "bocianim gnieździe" - unikatowe!!! :) Quote
baster i lusi Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 jestem pierwsza.:eviltong:super fotki:lol: Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 baster i lusi napisał(a):jestem pierwsza.:eviltong:super fotki:lol: Zonk - ja byłam pierwsza! Wdarłam się pomiędzy posty ze zdjęciami - tak się nie mogłam doczekać! :) Quote
baster i lusi Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Nutusia napisał(a):Zonk - ja byłam pierwsza! Wdarłam się pomiędzy posty ze zdjęciami - tak się nie mogłam doczekać! :) no fakt:lol: nie zauważyłam:crazyeye: Quote
drzalka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Hej hej :D Witam pierwszym zacnych gości :P:P U nas dzisiaj pogoda nie dopisuje, coś się na burze zbiera, tfu tfu uciekaj mi stąd ! Nutusia no jakoś ruszyłam dupsko by ją otworzyć, teraz mnie pilnujcie hah żebym jej nie zakurzyła :roll::eviltong: Alicja tylko nie bij, za dzień zwłoki :cool1: na pocieszenie będą nowe zdjęcia Omarka :cool3: baster i lusi no widzisz stronka już jest, a wizyty po adopcyjnej jak nie było tak niema ..:nono::nonono2::hmmmm::siara::lol: Quote
sabinka40 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 :lol:Witam!!!! Jestem, bo jak bym nie mogła tu być:razz: Cieszę się że psiaki mają wreszcie swoją galerię:multi:, będę napewno faflunki odwiedzać:lol::loveu: Quote
Alicja Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 jestem niepocieszona ...nie ma nowych fot :lol: Quote
baster i lusi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='drzalka']Hej hej :D baster i lusi no widzisz stronka już jest, a wizyty po adopcyjnej jak nie było tak niema ..:nono::nonono2::hmmmm::siara::lol: co wisi nie utonie:lol:.teraz mam chałupę w remoncie :placz:i chwilami nawet nie wiem jak się nazywam:shake: .i co Ci po takiej wizycie. Quote
drzalka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 no mam nadzieję :D Hej, mam foty mam foty, wieczorna sesyjka , mały Książe Omar tylko pozował, Lenka ucięła drzemkę. Jutro wstawię ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 drzalka napisał(a):no mam nadzieję :D Hej, mam foty mam foty, wieczorna sesyjka , mały Książe Omar tylko pozował, Lenka ucięła drzemkę. Jutro wstawię ;) już jest jutro :diabloti: Quote
baster i lusi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 :cool3:Alicja napisał(a):już jest jutro :diabloti: a co Ty Aluś cierpisz na bezsenność?:lol: Quote
drzalka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 5 rano toż to noc jeszcze :diabloti: Dzisiaj byłam z nim u weta zdjąć szwy i zważyłam go. Ostatnio wagowo schudł z 31 na 30 kg. Myślę że to przez to że ma więcej ruchu i dostaje już dla siebie dobrane ustalone porcje ( w DT w tydzień wszamał 10 kg :/ To nie było zdrowe więc szybko przytył, teraz chudnie i potem pewnie jeszcze przytyje i się jego wala ustabilizuje . Jak dla mnie już wygląda fajnie, może jeszcze z 2 kg i będzie dobrze ;) Jak przyjechał do nas w porównaniu do Leny to taki kolos w oczach. Ma wielkie łapy i szeroką klatce, wydawało by się że ma ciężkie, kości i sam układ kostny powinien ważyć, nie wspominając o tkance tłuszczowej i mięśniowej która dopiero się regeneruje. A tu niespodzianka leciutki chłopak ;) Dla mnie bomba ;D FOOTY Mały Książe Witajcie waćpanny to ja, Omisław Pierwszy Ślinomordny Fotki z serii, jaki jestem smutny i osamotniony ;) Quote
drzalka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 A o to moja panna, Lenosławówna Padlinolubna Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Przefafluniaste przecudności! A Omiś jaki ma... biżut na szyjce - tylko dresika brakuje :) Quote
drzalka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Haha a no :P Spodenk już nie nosi heh To łańcuszek Lenki, dzisiaj kupiłam mu nowy , żeby miał swój srebrny .. by mógł się lansić we wsi :mad:8-) Może chce mi ktoś ładny banere sprezentować ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nie no - wiadomo - lans jest najważniejszy! :) Banerka nie umim, ale gdzieś widziałam bazarek... zaraz poszukam linka do niego. Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jest! Banerki od złotówki do... trzech złotych - uważam, że jak na lans to za darmochę! :) http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zam%C3%B3w-pakiet-og%C5%82osze%C5%84-grafik%C4%99-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06. Quote
drzalka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dzięki :D Cosik stworzyłam heh Paint to mój ulubiony program hah, niechce mi się bawić w PSie. Quote
Recommended Posts