Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodziło mi o skład kolejowy , w dodatku Dudek strasznie haftuje wzory podczas jazdy ale nauczyłam go haftować do jednorazowej rękawiczki ze stacji beznynowej , za każdym razem haftuje do innego palca :oops: :roll: :p

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówisz i masz:evil_lol:

żaba po operacji plastycznej, specjalista plastyk: wel Euzebiusz:evil_lol:

wyrwanie języka, pozbawienie głosu, próba trepanacji czaszki nie zakończona;)

A tu efektownie widać moje firanki przy nogach:lol:

A tak wygladam kiedy wieje wiatr albo podobnie;)

" class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://img111.imageshack.us/img111/3253/p2230217ya2.jpg

odpływam z żabka w objęciach

• 2 weeks later...
Posted

Dawno Ebiś się medialnie nie prezentował;)
Pora to nadrobić...:p

Zdjęcia z serii - suszę się po kąpieli:loveu:

Ebiś zimą ma świecące oczy, a teraz zgodnie z nowymi przepisami pewnie dostosuje się i będzie świecił cały rok:cool3:

Posted

I to ma być ten staruszek:crazyeye: :multi: :crazyeye:
Kochane , szczęśliwe słoneczko , czy ktoś mu powiedział , KTO mu taki domek znalazł? :obrazic: ;)

Posted

Jasne Patia, że powiedział, jak mógłby nie powiedzieć;) Nie wiem ile on ma lat, ale kondycyjnie sprawniejszy jest odemnie:) I pomyśleć,ze babci mu szukaliście "mały, stary do koszyczka babuleńki", jak sobie to wyobrażam to w myslach tej potencjalnej babci współczuję. Chyba na jakiś jogging musiała by się zapisać, żeby dorównać temu psiemu "dziadkowi";) On tak dwie godziny latał, jak na zdjęciach a w domu my na łóżko a on dalej biegał z piłką. Tak myślę, że to moze zminiaturyzowany gepard albo co?;)

Posted

Może on w środku elektroniczny? :razz:

Ale cudnie teraz na spacerkach , prawda? Słonko , ptaszki śpiewają . Tak samemu to jakos głupio na spacer iść a z futrzaczkiem zawsze przyjemnie. A Ebik zawsze chetnie wychodzi ? O każdej porze? A rano śpi długo czy nie może się doczekać spaceru?
U mnie Fafcio i Dudek śpią tak długo jak my a Izis , Bąbel i Maksio jęczą już od 6.30 ale nie wiem czy myślą o spacerku czy bardziej o sniadanku po nim:evil_lol:

Posted

Z Ebim to różnie, raczej śpi tak długo jak my, ale jak tylko usłyszy głos albo ziewnięcie to zaraz jest buziak na powitanie, i żeby to jeden;) ale potem leży dalej z nami. Z jedzeniem to u niego różnie, najchętniej to wieczorem je, a teraz np. cała miska gotowanej szynki, pokrojonej w kawałeczki mu leży a on ostentacyjnie jednym się poczęstował;) Na spacerkach bardzo fajnie teraz, cud-miód:) i pretekst jest,żeby się wybrać na dłuższą wyprawę...W sobotę wieczorem ( kiedy wszyscy normalni młodzi ludzie w knajpach siedzą) my z Ebikiem do rynku pojechalismy na spacerek... i tak chodziliśmy, pokazywałam Ebiemu sukiennice i ratusz;) a i jeszcze pan kwiaciarz chciał koniecznie poznać go ze swoim kotem, który siedział w pudełku ale Ebi wyraźnie wystraszony jakoś był, a ten Pan bardzo wesoły;), uporczywie nazywał go czarusiem... no i poszliśmy sobie

Posted

ludzie mysla ze jak wezma malego peiska to beda mieli spokoj ;)
a te male to sa z reguly jak torpedy, moje potrafia gonic 3 godziny, a po powrocie do domu jeszcze walku urzadzac :)

• 3 weeks later...
Posted

Jeszcze jedna próba wstawienia zdjęc:cool1:

Piekny jestem...:eviltong:

Patrzcie, mam nową piszczącą zabawkę :multi:

Gdzie jest pies?:-o

Gdzie pan spi tam i ja :p

Nuda, nuda blee...:cool1:

Posted

A tu z kumplem Rudym, zawsze odbieram mu zabawki :evil_lol:

Łeee!!:placz: zabrał mi, zabrał kostkę:placz:

I co się gapisz jak biegam? I tak Cię nie polubię!:diabloti:

Dobra, powiem Ci dlaczego nie mogę Cię znieść. Jesteś zdecydowanie za wielki! i moja pani za bardzo Cie lubi i za długo mizia :placz: ;)

Posted

Ojej ale Rudy wyrósł :crazyeye:
A mówiłam Wam , gdy byłyśmy u Was z Kiwi , że oczami wyobraźni widzę Ebika na kanapie ? No i proszę , wrózka ze mnie jak się patrzy.
Śliczna gromadka , pewni dużo czasu teraz będziecie spędzać u rodziców , robi się tak pięknie , psy będą miały uciechę:loveu: