akteris Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Muszę się Wam pochwalić, że Ebik znalazł swą platoniczną miłość:eviltong: :loveu: Rudy pekińczyk, (nie chce mi powiedzieć jak ma imię a Pan jej po imieniu nie woła:roll:) Ostatnio spóźniłam się przez jego amory na seminarium, bo Ebi zamiast załatwiać ranne potrzeby biegał za rudą suczką, wąchał ją wszędzie i tak w kółko:razz: Śmiejemy się teraz z niego, że jak jej nie spotyka to tęskni bo takie maślane oczy robi gdy go do okna wystawimy:loveu: W dodatku, spotykamy dwie rude suczki - pekinczyki, i ja ich niestety nie rozpoznaję, a on kurcze od razu poznaje czy to jego luba czy ta druga, przy której co najwyżej siknąć ma ochotę:evil_lol: Quote
Patia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No widzicie , nie taki dziadek z niego :cool3: A co to za Puszek u Was w podpisie , idę zaglądnąć do niego. Quote
akteris Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Puszek szuka stałego domu i już (a raczej dopiero)mu go znalazłam:) W dodatku obecnie ma ofertę dwóch domków i agulinka boi się,że Pusio jednak do niej nie trafi:( A Ebi to ze staruszka nic nie ma;) Przeciwnie z dnia na dzień młodnieje, obecnie to jakieś 6 miesięcy byśmy mu dali;) Szaleniec pełen energi, nie nadążamy za jego pomysłami i ciągłą ochotą na zabawę... (Dzisiaj o 4 nad ranem przyniósł nam piłkę do łóżka;) ) Quote
akteris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :multi: a tak wyglądam kiedy zdecydowanie pozuję:loveu: Quote
Patia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jakie ma kochane uszka :loveu: I ząbki zawadiacko wystawione , kochany maluszek . Nawet nie wiecie jak się cieszę , że jest u Was. Popatrzcie na pierwsze zdjęcie , siedzi taka zmokla kurka a u Was rozkwita i nawet się zako****e:loveu: Quote
akteris Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Fajnie Pati, że chociaż Ty do nas zaglądasz;) Quote
kiwi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ja do was zagladam :) jak tylko cos napiszecie toz awsze patrze :) i zdjeciami sie zachwycam :) i mysle jaki fajny ebi ma dom :) Quote
akteris Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dzięki, że zaglądacie. Ja też zaglądam gdzie mogę. Pozdrawiamy Kiwi i Pati gorąco:) Quote
agulinka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 I jeszcze ja! Zaglądam regularnie! Ebi na zdjęciach wychodzi super, ale w realu to dopiero z niego przystojniak ;) Quote
Patia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Akteris , co Ebik "powiedział" na śnieg , lubi ? Boi się ? Słyszałam , ze sporo małych piesków nawet siusiu nie chce robić na białym puchu:oops: Quote
kiwi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ciekawe jak ty bys sikala jak bys stala prawie nago po uda w sniegu :evil_lol: Quote
akteris Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ebi miał by się bać śniegu?:evil_lol: Słuchajcie, to niemożliwe:lol: On wariuje na polu, skacze po największych zaspach, biega jeszcze szybciej niż po trawie;) Wczoraj próbowałam go nakręcić, zrobić jakieś zdjęcia, no ale się nie da, wszystkie nieostre bo on nie ustoi w miejscu teraz:megagrin: I jeszcze mnie pogania szczekaniem gdy się próbuję zatrzymać i przywołać go do zdjęcia:sweetCyb: strasznie sie niecierpliwi, że tam tyle fajnych zasp a ja marudzę z aparatem w ręce:shiny: Quote
akteris Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jak to fajnie królem być:bigcool:, w ciepłym domku sobie żyć:loveu: Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 akteris jestscie niesamowici :loveu: nie chcielibyscie jeszcze jakiejs biedy : :modla: damy wam z pocalowaniem reki :loveu: malutka suczynke jakas, taka kudlata, do pary dla ebika :loveu: i mielibyscie po jednym :loveu: Quote
Patia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja Kiwi cały czas o tym myślę ,jak to zrobić , zeby domek Akterisów;) bardziej zapsić:evil_lol: lepszego domku nie znajdziemy!! Quote
akteris Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oj daleko nam jeszcze do Was...ale metodą małych kroczków może kiedyś was dogonimy:razz: :loveu: A o jakiej suni mówisz kiwi? Potrzebuje domku? jeśli malutka to pewnie ma większe szanse... Pozdrawiamy gorąco:cunao: z królestwa akterisów:mdrmed: Quote
akteris Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ebik w objęciach Morfeusza...:sleeping: a tu z panem w łóżeczku:loveu: Quote
kiwi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :loveu: i jak i jak dojechał juz Kajtus bis? :) Quote
akteris Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jeszcze nie, ma być w niedzielę, wieczorem. Ciekawe jak wypadnie konfrontacja;) Quote
agulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='akteris']Jeszcze nie, ma być w niedzielę, wieczorem. Ciekawe jak wypadnie konfrontacja;) Niko gotowy na konfrontację, czeka z niecierpliwościa na kumpla;) Oby tylko Ebik był równie pozytywnie nastawiony:evil_lol: Quote
akteris Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 agulinka napisał(a):Niko gotowy na konfrontację, czeka z niecierpliwościa na kumpla;) Oby tylko Ebik był równie pozytywnie nastawiony:evil_lol: Konfrontacja przeprowadzona:evil_lol: Ebik zachowywał się prawie;) sympatycznie. O niebo lepiej ( chwilami tylko powarkiwał:razz: ) niż w stosunku do Teosia, który z racji tego, że jest dużo większy chyba pozostanie wrogiem nr 1, podobnie jak kumpel owczarek niemiecki, który zawsze musi być przez Ebika zaatakowany:diabloti:. Niko to słodziak największy na świecie więc nawet Ebik musiał go prawie polubić:p Ale byłam zaskoczona gdy biegały razem po mieszkaniu, jeden za drugim:eviltong: i żadnych warków nie było słychać:multi: Quote
Patia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No to pierwszy uratowany na Waszym koncie:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: A zdjęcia będą:oops: Quote
kiwi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 teraz juz sie nie wymkniecie szponom dogomanii :evil_lol: Quote
agulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Akteris gdzie się podziewasz? Co tam u Was słychać? Może wrzucisz jakieś zdjęcia :razz: Chociaż te z niedzieli to pewnie wszystkie rozmazane, trudno uchwycić psi temperament :evil_lol: Pozdrawiamy Quote
akteris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No właśnie rozmazane te zdjęcia i to jedno wspólne ( Niko i Ebi), które w bólach udało się zrobić jakoś się usuneło. Następnym razem wezmę aparat i przyczaimy się Agulinko na nich ;) Patia gdzie mi tam do Was z tym ratowaniem;) ale cieszę się, że udało mi się zintegrować biednego ale cudnego psiaka z fajnym i ciepłym domkiem:) Quote
Recommended Posts