Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę się Wam pochwalić, że Ebik znalazł swą platoniczną miłość:eviltong: :loveu: Rudy pekińczyk, (nie chce mi powiedzieć jak ma imię a Pan jej po imieniu nie woła:roll:) Ostatnio spóźniłam się przez jego amory na seminarium, bo Ebi zamiast załatwiać ranne potrzeby biegał za rudą suczką, wąchał ją wszędzie i tak w kółko:razz: Śmiejemy się teraz z niego, że jak jej nie spotyka to tęskni bo takie maślane oczy robi gdy go do okna wystawimy:loveu:
W dodatku, spotykamy dwie rude suczki - pekinczyki, i ja ich niestety nie rozpoznaję, a on kurcze od razu poznaje czy to jego luba czy ta druga, przy której co najwyżej siknąć ma ochotę:evil_lol:

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puszek szuka stałego domu i już (a raczej dopiero)mu go znalazłam:) W dodatku obecnie ma ofertę dwóch domków i agulinka boi się,że Pusio jednak do niej nie trafi:(

A Ebi to ze staruszka nic nie ma;) Przeciwnie z dnia na dzień młodnieje, obecnie to jakieś 6 miesięcy byśmy mu dali;) Szaleniec pełen energi, nie nadążamy za jego pomysłami i ciągłą ochotą na zabawę... (Dzisiaj o 4 nad ranem przyniósł nam piłkę do łóżka;) )

Posted

Jakie ma kochane uszka :loveu: I ząbki zawadiacko wystawione , kochany maluszek . Nawet nie wiecie jak się cieszę , że jest u Was. Popatrzcie na pierwsze zdjęcie , siedzi taka zmokla kurka a u Was rozkwita i nawet się zako****e:loveu:

Posted

Ebi miał by się bać śniegu?:evil_lol: Słuchajcie, to niemożliwe:lol: On wariuje na polu, skacze po największych zaspach, biega jeszcze szybciej niż po trawie;) Wczoraj próbowałam go nakręcić, zrobić jakieś zdjęcia, no ale się nie da, wszystkie nieostre bo on nie ustoi w miejscu teraz:megagrin: I jeszcze mnie pogania szczekaniem gdy się próbuję zatrzymać i przywołać go do zdjęcia:sweetCyb: strasznie sie niecierpliwi, że tam tyle fajnych zasp a ja marudzę z aparatem w ręce:shiny:

Posted

akteris jestscie niesamowici :loveu:
nie chcielibyscie jeszcze jakiejs biedy : :modla:
damy wam z pocalowaniem reki :loveu:
malutka suczynke jakas, taka kudlata, do pary dla ebika :loveu:
i mielibyscie po jednym :loveu:

Posted

Oj daleko nam jeszcze do Was...ale metodą małych kroczków może kiedyś was dogonimy:razz: :loveu:

A o jakiej suni mówisz kiwi? Potrzebuje domku? jeśli malutka to pewnie ma większe szanse...
Pozdrawiamy gorąco:cunao:
z królestwa akterisów:mdrmed:

Posted

[quote name='akteris']Jeszcze nie, ma być w niedzielę, wieczorem. Ciekawe jak wypadnie konfrontacja;)

Niko gotowy na konfrontację, czeka z niecierpliwościa na kumpla;) Oby tylko Ebik był równie pozytywnie nastawiony:evil_lol:

Posted

agulinka napisał(a):
Niko gotowy na konfrontację, czeka z niecierpliwościa na kumpla;) Oby tylko Ebik był równie pozytywnie nastawiony:evil_lol:

Konfrontacja przeprowadzona:evil_lol: Ebik zachowywał się prawie;) sympatycznie. O niebo lepiej ( chwilami tylko powarkiwał:razz: ) niż w stosunku do Teosia, który z racji tego, że jest dużo większy chyba pozostanie wrogiem nr 1, podobnie jak kumpel owczarek niemiecki, który zawsze musi być przez Ebika zaatakowany:diabloti:. Niko to słodziak największy na świecie więc nawet Ebik musiał go prawie polubić:p
Ale byłam zaskoczona gdy biegały razem po mieszkaniu, jeden za drugim:eviltong: i żadnych warków nie było słychać:multi:

Posted

Akteris gdzie się podziewasz? Co tam u Was słychać? Może wrzucisz jakieś zdjęcia :razz:
Chociaż te z niedzieli to pewnie wszystkie rozmazane, trudno uchwycić psi temperament :evil_lol:
Pozdrawiamy

Posted

No właśnie rozmazane te zdjęcia i to jedno wspólne ( Niko i Ebi), które w bólach udało się zrobić jakoś się usuneło. Następnym razem wezmę aparat i przyczaimy się Agulinko na nich ;)

Patia gdzie mi tam do Was z tym ratowaniem;) ale cieszę się, że udało mi się zintegrować biednego ale cudnego psiaka z fajnym i ciepłym domkiem:)