Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

29.10. 06 w Łodzi znalazłam psiaczka. Leżał na skrawku zieleni u zbiegu ulic Bednarskiej i Unickiej. Był mokry, wyziębiony i zrezygnowany. Przebywał w tym miejscu już od kilku dni. Miał na szyi skórzaną obrożę. Psiak jest malutki i już niemłody (ok 12 lat), ufny, bardzo sypatyczny i spragniony kontaktu z człowiekiem, bardzo lubi dzieci. Dobrze dogaduje się z innymi psami, koty go nie interesują. Psiak jest bardzo posłuszny, nie brudzi w domu i chodzi za mna krok w krok.
Prosze pomóżcie mi odnaleźć właściciela pieska, lub osobę która chciałaby zaopiekować się nim na stałe.
Zdjęcie w linku poniżej.
[img=http://img248.imageshack.us/img248/4448/2535376r1mm5.th.jpg]

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłoszenia "się kserują", już dziś wieczoram powiesze w okolicy gdzie go znalazłam, dałam tez ogłoszenie do Dziennika w dziale cztery łapy, i pozostaje czekanie

Posted

szczerze mowiac watpie zeby sie zgubil,starszy pies trafil by do domu.Raczej go ktos wyrzucil z samochodu.W Polsce to ogolnie przyjety i spolecznie akceptowany sposob pozbywania sie "klopotow":angryy:Trzeba mu bedzie szukac domu.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
szczerze mowiac watpie zeby sie zgubil,starszy pies trafil by do domu.Raczej go ktos wyrzucil z samochodu.W Polsce to ogolnie przyjety i spolecznie akceptowany sposob pozbywania sie "klopotow":angryy:Trzeba mu bedzie szukac domu.

....:-( .... szukamy domu

Posted

też przychodza mi takie myśli,tym bardziej że "kurczowo" trzymał się skrawka trawniczka 1x1m na samym rogu skrzyżowania. Szukam wiec właściciela, a jednocześnie nowego domku.
U mnie może zostać jakiś czas, ale to juz 4 pies w domu...

Posted

staruszek? może, ale taki słodki
i też nie wierzę, że się zgubił - ot taki jest widać los starych psów
dobrze, że są ludzie, dla których wiek psa nie jest przeszkodą w pokochaniu zwierzaka
dużo ogłoszen, w prasie i internecie a domki ustawią się w kolejce

Posted

do prasy już poszło, a gdzie najlepiej w internecie dać ogłoszenie?

Psiaczek jest zdrowy i bardzo sprawny jak na staruszka. Jedynie ma problem z ząbkami, ale działamy już w tym kierunku. :-)