Jump to content
Dogomania

AGILITY - regulamin, przepisy, przewodniczący, komisja itp

Recommended Posts

Posted

Wracam ponownie :oops: do tematów lipcowo/sierpniowych
o regulaminie:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29085
o przewodniczącym:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29138

ponieważ dyskusja na powyższe tematy ucichła znowu a mamy już listopad. W między czasie miało odbyć się (tak mi się wydaje) spotkanie podkomisji do spraw agility.
Czy odbyło się (a jeśli nie to kiedy się odbędzie?),
czy gdzieś można o tym przeczytać, został wydany jakiś komunikat,
czy ktoś był i ewentualnie zda nam relacje?

Jak postępują prace nad regulaminem, kiedy ma wejść w życie i w jakiej formie?
Czy są jakieś ustalenia na temat organizacji zawodów, terminów zgłoszeń organizacji zawodów,
kwalifikacji do MŚ - kiedy, na jakich zasadach?

Będę wdzięczna za ponowne podjęcie dyskusji na zadane tematy:p

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego, co się orientuję, to do żadnego zebrania nie doszło, bo przewodniczący GKSP wyznaczył na to dzień, w którym odbywały się zawody w ramach PPA w Białymstoku.
Regulamin nie został zatwierdzony, bo tym m.in. ma się zająć podkomisja agility.

Posted

IraKa napisał(a):
Robull dziekuję za informacje.

A ktoś wie w takim razie na kiedy został wyznaczony kolejny termin spotkania?
Jesli się nie mylę, to nie został :( Tearz ZKwP żyje tylko jednym - światówka! Inne sprawy się nie liczą...

• 2 weeks later...
Posted

Magda i Saga napisał(a):
Dostałam maila z informacją, że zebranie ma być 26 listopada o godz. 10 w łodzi na ul. Kościuszki 48, aby wejsć należy mieć legitymację związkową z aktualna składką

A jest już program tego zebrania, czy to jedynie informacyjne zebranie ? :evil_lol:

Posted

Właściwe nie, bardzo ogólnie napisali: Usprawnienie realizacji działań statutowych w poszczególnych dyscyplinach, wprowadzenie regulaminu i przygotowanie do elektronicznego przekazywania dokumentów z egzaminów i zawodów

Posted

[quote name='Ludek']Ciekawa jestem do kogo była wysyłana ta informacja. Do cavano niestety nic nie doszło.

Nikt Zwiazkowych informacji nie przyśle Ci do prywatnych klubów. Przecież ZG nie ma spisów nieformalnych klubów agility, ani prywatnych ośrodków szkolenia. Szukaj w oddziale.
Albo na www.psysportowe bo tam jest umiesczony w całosci komunikat.

Posted

[quote name='LALUNA']Nikt Zwiazkowych informacji nie przyśle Ci do prywatnych klubów. Przecież ZG nie ma spisów nieformalnych klubów agility, ani prywatnych ośrodków szkolenia. Szukaj w oddziale.
Albo na www.psysportowe bo tam jest umiesczony w całosci komunikat.

wstawiony zresztą przez Hanię-Mokkę z Cavano ;)

Posted

OlaAB napisał(a):
wstawiony zresztą przez Hanię-Mokkę z Cavano ;)

LALUNA napisał(a):
Ludek bij Hanie :mad: :evil_lol:

Kurde nie moge, bo z powodu problemów z terenem, rzadko się z nią ostatnio widuję.:lol:

A moje pytanie wynikło stąd, że wcześniej przychodziły informajcje na klubowego maila.

Posted

Ludek napisał(a):
Ciekawa jestem do kogo była wysyłana ta informacja. Do cavano niestety nic nie doszło.

Ja dostałam jako Hania, nie jako Cavano i wcale nie z żadnego oddziału, ale prywatnie. Jako, że tu, na dogo, temat zainicjowała Magda, więc ja wrzuciłam na Psy Sportowe. Ot i cała tajemnica.

Posted

Pismo zostało wysłane do wszystkich oddziałów ZKwP. Gdzie jeszcze miało być zdaniek niektórych wysłane? Co prawda na poprzednim zebraniu prowadzący zapisał sobie maile do obecnych i obiecał, że na nastepnie zebranie do osób tych zostaną wysłane zaproszenia lub informacje, ale... nie wysłał. No cóż... z jednej strony szkoda (po cos to chyba obiecał?), ale z drugiej strony, to może i dobrze, ponieważ, gdyby wysłał tylko do tych kilkunastu osób, to reszta by się obruszyła. A tak, to każdy Oddział dostał info i już :)