IraKa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Wracam ponownie :oops: do tematów lipcowo/sierpniowych o regulaminie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29085 o przewodniczącym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29138 ponieważ dyskusja na powyższe tematy ucichła znowu a mamy już listopad. W między czasie miało odbyć się (tak mi się wydaje) spotkanie podkomisji do spraw agility. Czy odbyło się (a jeśli nie to kiedy się odbędzie?), czy gdzieś można o tym przeczytać, został wydany jakiś komunikat, czy ktoś był i ewentualnie zda nam relacje? Jak postępują prace nad regulaminem, kiedy ma wejść w życie i w jakiej formie? Czy są jakieś ustalenia na temat organizacji zawodów, terminów zgłoszeń organizacji zawodów, kwalifikacji do MŚ - kiedy, na jakich zasadach? Będę wdzięczna za ponowne podjęcie dyskusji na zadane tematy:p Quote
PARSONRK Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Proponuje przykleić temat i zamieścić wszelkie regulaminy, i inne przepisy w wersji po polsku w pierwszym poście:p . Żeby każdy łatwop znalazł Quote
Robull Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Z tego, co się orientuję, to do żadnego zebrania nie doszło, bo przewodniczący GKSP wyznaczył na to dzień, w którym odbywały się zawody w ramach PPA w Białymstoku. Regulamin nie został zatwierdzony, bo tym m.in. ma się zająć podkomisja agility. Quote
IraKa Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Robull dziekuję za informacje. A ktoś wie w takim razie na kiedy został wyznaczony kolejny termin spotkania? Quote
Robull Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 IraKa napisał(a):Robull dziekuję za informacje. A ktoś wie w takim razie na kiedy został wyznaczony kolejny termin spotkania?Jesli się nie mylę, to nie został :( Tearz ZKwP żyje tylko jednym - światówka! Inne sprawy się nie liczą... Quote
IraKa Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 ... i po światówce:multi: A coś się ruszyło w powyższej sprawie? Quote
OlaAB Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 IraKaa wierzysz w św. Mikołaja i Babe Jage ?;) Quote
Magda i Saga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dostałam maila z informacją, że zebranie ma być 26 listopada o godz. 10 w łodzi na ul. Kościuszki 48, aby wejsć należy mieć legitymację związkową z aktualna składką Quote
saJo Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Wrrrrrrr, akurat tego dnia bedziemy na seminarium z Manchartem :( Quote
LALUNA Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Magda i Saga napisał(a):Dostałam maila z informacją, że zebranie ma być 26 listopada o godz. 10 w łodzi na ul. Kościuszki 48, aby wejsć należy mieć legitymację związkową z aktualna składką A jest już program tego zebrania, czy to jedynie informacyjne zebranie ? :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Właściwe nie, bardzo ogólnie napisali: Usprawnienie realizacji działań statutowych w poszczególnych dyscyplinach, wprowadzenie regulaminu i przygotowanie do elektronicznego przekazywania dokumentów z egzaminów i zawodów Quote
Ludek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ciekawa jestem do kogo była wysyłana ta informacja. Do cavano niestety nic nie doszło. Quote
LALUNA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Ludek']Ciekawa jestem do kogo była wysyłana ta informacja. Do cavano niestety nic nie doszło. Nikt Zwiazkowych informacji nie przyśle Ci do prywatnych klubów. Przecież ZG nie ma spisów nieformalnych klubów agility, ani prywatnych ośrodków szkolenia. Szukaj w oddziale. Albo na www.psysportowe bo tam jest umiesczony w całosci komunikat. Quote
OlaAB Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='LALUNA']Nikt Zwiazkowych informacji nie przyśle Ci do prywatnych klubów. Przecież ZG nie ma spisów nieformalnych klubów agility, ani prywatnych ośrodków szkolenia. Szukaj w oddziale. Albo na www.psysportowe bo tam jest umiesczony w całosci komunikat. wstawiony zresztą przez Hanię-Mokkę z Cavano ;) Quote
LALUNA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 wstawiony zresztą przez Hanię-Mokkę z Cavano ;-) Ludek bij Hanie :mad: :evil_lol: Quote
Ludek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 OlaAB napisał(a):wstawiony zresztą przez Hanię-Mokkę z Cavano ;) LALUNA napisał(a):Ludek bij Hanie :mad: :evil_lol: Kurde nie moge, bo z powodu problemów z terenem, rzadko się z nią ostatnio widuję.:lol: A moje pytanie wynikło stąd, że wcześniej przychodziły informajcje na klubowego maila. Quote
Mokka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ludek napisał(a):Ciekawa jestem do kogo była wysyłana ta informacja. Do cavano niestety nic nie doszło. Ja dostałam jako Hania, nie jako Cavano i wcale nie z żadnego oddziału, ale prywatnie. Jako, że tu, na dogo, temat zainicjowała Magda, więc ja wrzuciłam na Psy Sportowe. Ot i cała tajemnica. Quote
Robull Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pismo zostało wysłane do wszystkich oddziałów ZKwP. Gdzie jeszcze miało być zdaniek niektórych wysłane? Co prawda na poprzednim zebraniu prowadzący zapisał sobie maile do obecnych i obiecał, że na nastepnie zebranie do osób tych zostaną wysłane zaproszenia lub informacje, ale... nie wysłał. No cóż... z jednej strony szkoda (po cos to chyba obiecał?), ale z drugiej strony, to może i dobrze, ponieważ, gdyby wysłał tylko do tych kilkunastu osób, to reszta by się obruszyła. A tak, to każdy Oddział dostał info i już :) Quote
LALUNA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 OlaAB napisał(a):ale masz chody ;) No własnie nie ma, jakby miała to by z ZK do niej wysłali :lol: Quote
@NUL@ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 HEJ!!! Ja tu na razie na chwilkę, bo jako nowa zwiedzam dogo, a ten wątek mnie interesuje!:loveu: Quote
LALUNA Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 "góra" wyznaczy skład TAAAAAAAAAAAA :p Quote
Recommended Posts