diana79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 nareszcie się odnalazł! tyle czasu i nerwów... Stefanku gdzieś Ty tak daleko zawędrowal Quote
Klementynkaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 chyba sobie winko otworzę z radości!!! kurczę gdzie jest ul. Boczna... juz wiem http://mapy.zumi.pl/?loc=Katowice%2C+Boczna cholercia łaziłam tam!!! Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Rozmawiałam właśnie z Panią Ewą żeby osobiście jej podziękować :loveu::loveu::loveu: Ogłoszenie zobaczyła babcia będąc w kościele. :multi::multi::multi: Wspaniałe kobiety !!!!! Od jutra Pani Ewa chciała rozwieszać plakaty ze zdjęciem Stefanka więc na pewno byśmy w końcu trafiły na jego ślad :lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Martika, uciekam - sesemeska poproszę, jak tylko będzie potwierdzenie :) Z największą radością ciocia :) Pani Ewa nie ma wątpliwości że to nasz Stefanek :):):):) więc teraz czekam na oficjalne potwierdzenie właścicieli i idę pić:eviltong: Quote
feliksik Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Rozmawiałam właśnie z Panią Ewą żeby osobiście jej podziękować :loveu::loveu::loveu: Ogłoszenie zobaczyła babcia będąc w kościele. :multi::multi::multi: o rany to na nablicy ogłoszeń było?:lol: no ale świetny pomysł w sumie, bo tam sporo ludzi zagląda, już wiem gdzie dawać ogłoszenia gdyby co:razz: Quote
andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 To teraz napiszcie gdzie mieszkał a gdzie się odnalazł jak daleko? nie wiem czemu ale ciekawa jestem Quote
gosia2313 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Mieszkał w Bogucicach, a odnalazł się na Brynowie Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 feliksik napisał(a):o rany to na nablicy ogłoszeń było?:lol: no ale świetny pomysł w sumie, bo tam sporo ludzi zagląda, już wiem gdzie dawać ogłoszenia gdyby co:razz: Ciocia z tego co zrozumiałam ...ogłoszenie było powieszone nie daleko kościoła ;) Czekam na telefon i przebieram nogami .... Quote
diana79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 to dośc daleko i tyle ruchliwych ulic przeszedł że normalnie cud że go auto nie potrąciło... Quote
diana79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a teraz trzeba pozrywać te wszystkie plakaty ale będę miała chodzenia :evil_lol: ale nie ważne zrobię to z wielką ulgą :multi: Quote
feliksik Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 gosia2313 napisał(a):Mieszkał w Bogucicach, a odnalazł się na Brynowie kurcze ok 7 km Martika@Aischa napisał(a):Ciocia z tego co zrozumiałam ...ogłoszenie było powieszone nie daleko kościoła ;) Czekam na telefon i przebieram nogami .... aha, no ja też czekam z niecierpliwością jak wszyscy przed kompem Quote
fochu Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 dawno mnie nie było i co widzę ! Niezły nr z tego Stefcia ! Na takie spacery dalekie się chłopak wypuszcza?? Stresa wszystkim funduje! Wstydź się Stefanku wstydź i już nigdy nie uciekaj! Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pani Ewa próbowała go spuszczać ze smyczy z nadzieją że zaprowadzi ją do swojego domu ale gamoń już się chyba bał zgubić i trzymał się kurczowo swojej nowej opiekunki ;) Jutro zrobię urwisowi troszeczkę zdjęć .... Quote
andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 fochu napisał(a):dawno mnie nie było i co widzę ! Niezły nr z tego Stefcia ! Na takie spacery dalekie się chłopak wypuszcza?? Stresa wszystkim funduje! Wstydź się Stefanku wstydź i już nigdy nie uciekaj! Nasza Frajda ,malutka w porównaniu ze Stefankiem ,pokonała ponad 15 km, ale nie do końca wyjaśnione, bo to raczej właściciel nowy się jej pozbył ale twierdził że mu pod blokiem uciekła. On nie chciał psa to córka z żoną się uparły... :multi: Quote
hebanowa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Miło ,że sie odnalazł i że się ktoś zainteresowała błąkającym się psem ,bo gdyby nie to to mógłby tak sobie wędrować i wędrować. Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 diana79 napisał(a):to dośc daleko i tyle ruchliwych ulic przeszedł że normalnie cud że go auto nie potrąciło... O to chodzi że to są ruchliwe ulice, zresztą jak większość katowickich ulic czekam niecierpliwie (chociaż zazwyczaj jestem bardzo cierpliwa :-)) Quote
Beatkaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
diana79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jest już potwierdzenie od Pani Basi że to na pewno Stefanek? :) Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Właśnie otrzymałam telefon :) Cioteczki Otwieramy Szampany ...Piwka ..Winka ...wszyscy wszystko kto co ma pod ręką !!!!!!!!:multi::multi::multi: Potwierdzone !!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Stefanek wraca do domku :multi::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Z całego Serduszka WAM DZIĘKUJĘ CIOTECZKI I WUJASZKOWIE:loveu::loveu::loveu: Za ogromne zaangażowanie ....za poszukiwania ...za rozwieszone plakaty :loveu::loveu::loveu: Za WSZYSTKO!!! Bez Waszej Pomocy Nic by się NIE udało :loveu::loveu::loveu: Pani Ewo DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 wspaniale :multi::multi::multi: ja już piję :cunao::drinking::beerchug: Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :iloveyou::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::klacz:Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę że się odnalazł, ale ulga. :cunao::knajpa::beerchug::laola::popcorn: Quote
Recommended Posts