Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam właśnie z Panią Ewą żeby osobiście jej podziękować :loveu::loveu::loveu: Ogłoszenie zobaczyła babcia będąc w kościele. :multi::multi::multi: Wspaniałe kobiety !!!!! Od jutra Pani Ewa chciała rozwieszać plakaty ze zdjęciem Stefanka więc na pewno byśmy w końcu trafiły na jego ślad :lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Martika, uciekam - sesemeska poproszę, jak tylko będzie potwierdzenie :)

Z największą radością ciocia :) Pani Ewa nie ma wątpliwości że to nasz Stefanek :):):):) więc teraz czekam na oficjalne potwierdzenie właścicieli i idę pić:eviltong:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Rozmawiałam właśnie z Panią Ewą żeby osobiście jej podziękować :loveu::loveu::loveu: Ogłoszenie zobaczyła babcia będąc w kościele. :multi::multi::multi:

o rany to na nablicy ogłoszeń było?:lol:
no ale świetny pomysł w sumie, bo tam sporo ludzi zagląda, już wiem gdzie dawać ogłoszenia gdyby co:razz:

Posted

feliksik napisał(a):
o rany to na nablicy ogłoszeń było?:lol:
no ale świetny pomysł w sumie, bo tam sporo ludzi zagląda, już wiem gdzie dawać ogłoszenia gdyby co:razz:

Ciocia z tego co zrozumiałam ...ogłoszenie było powieszone nie daleko kościoła ;) Czekam na telefon i przebieram nogami ....

Posted

gosia2313 napisał(a):
Mieszkał w Bogucicach, a odnalazł się na Brynowie

kurcze ok 7 km

Martika@Aischa napisał(a):
Ciocia z tego co zrozumiałam ...ogłoszenie było powieszone nie daleko kościoła ;) Czekam na telefon i przebieram nogami ....

aha, no ja też czekam z niecierpliwością jak wszyscy przed kompem

Posted

dawno mnie nie było i co widzę ! Niezły nr z tego Stefcia ! Na takie spacery dalekie się chłopak wypuszcza?? Stresa wszystkim funduje! Wstydź się Stefanku wstydź i już nigdy nie uciekaj!

Posted

Pani Ewa próbowała go spuszczać ze smyczy z nadzieją że zaprowadzi ją do swojego domu ale gamoń już się chyba bał zgubić i trzymał się kurczowo swojej nowej opiekunki ;)
Jutro zrobię urwisowi troszeczkę zdjęć ....

Posted

fochu napisał(a):
dawno mnie nie było i co widzę ! Niezły nr z tego Stefcia ! Na takie spacery dalekie się chłopak wypuszcza?? Stresa wszystkim funduje! Wstydź się Stefanku wstydź i już nigdy nie uciekaj!

Nasza Frajda ,malutka w porównaniu ze Stefankiem ,pokonała ponad 15 km, ale nie do końca wyjaśnione, bo to raczej właściciel nowy się jej pozbył ale twierdził że mu pod blokiem uciekła. On nie chciał psa to córka z żoną się uparły...

:multi:

Posted

diana79 napisał(a):
to dośc daleko i tyle ruchliwych ulic przeszedł że normalnie cud że go auto nie potrąciło...

O to chodzi że to są ruchliwe ulice, zresztą jak większość katowickich ulic czekam niecierpliwie (chociaż zazwyczaj jestem bardzo cierpliwa :-))

Posted

Właśnie otrzymałam telefon :) Cioteczki Otwieramy Szampany ...Piwka ..Winka ...wszyscy wszystko kto co ma pod ręką !!!!!!!!:multi::multi::multi:
Potwierdzone !!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
Stefanek wraca do domku :multi::multi::multi:

Posted

Z całego Serduszka WAM DZIĘKUJĘ CIOTECZKI I WUJASZKOWIE:loveu::loveu::loveu: Za ogromne zaangażowanie ....za poszukiwania ...za rozwieszone plakaty :loveu::loveu::loveu: Za WSZYSTKO!!! Bez Waszej Pomocy Nic by się NIE udało :loveu::loveu::loveu:
Pani Ewo DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu:

Posted

:iloveyou::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::klacz:Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę że się odnalazł, ale ulga. :cunao::knajpa::beerchug::laola::popcorn: