Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ewcia cała szczęśliwa bo sms-owała z nową właścicielką Stefanka i wszystko jest w porządku :) dostała nawet MMS-a z uśmiechniętym pycholem naszego Stefcia:loveu::loveu::loveu:
:)

Ewuniu, przeslij to zdjecie mmsem, to wstawimy na wątek.
A kiedy wybieracie sie do Państwa podpisac umowe? W poniedziałek ?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Ewuniu, przeslij to zdjecie mmsem, to wstawimy na wątek.
A kiedy wybieracie sie do Państwa podpisac umowe? W poniedziałek ?

Tak Izuniu ......w poniedziałek pojedziemy i dowiemy się czy Stefcio zostaje .....na razie umowy jeszcze nie mamy:roll: w piątek nie dałam rady nic przejrzeć w pracy :shake:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Tak Izuniu ......w poniedziałek pojedziemy i dowiemy się czy Stefcio zostaje .....na razie umowy jeszcze nie mamy:roll: w piątek nie dałam rady nic przejrzeć w pracy :shake:

Martiko, przeslij mi swoj adres mailowy, dostalam wzor umowy od Julii.

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=6]Stefun ma swoj domusssssss!Stefunio Stefcio Stefano Stefuniaczek Pysiaczek :iloveyou::modla::iloveyou::bigcool::BIG::BIG::BIG:na zawsze Na zawsze domuniek domus domeczek :multi::loveu:Pancia Stefuniowa wczoraj w poludnie dzwonila i dlugo rozmawialysmy , czarodziejki wy moje - to dzieki wam :multi::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:juz kochaja Stefunia , b grzeczny , nie zalatwia sie w domciu , pancia Basia z mezem i dwoje cudnych dzidzinkow:loveu::loveu:2 i 6 latek , kochaja , rodzina duza Stefankowa teraz , bo sa jeszcze bracia i siostra panci Basi i cud:loveu:owna pani Mama Maminka , ktora zesmy chyba wszystkie odrazu polubily i taka wiez poczuly , mamunka 5 dzieci , ktora wychowala 5 pociech w mieszkanku malem , ale z miloscia i szacunkiem do zycia , do zwierzat!kochane moje czarodziejkiiiiiiiii Dianko79:iloveyou::modla::iloveyou:Moniniu , to twoj plakacik pani Mama zerwala w sklepie i odrazu dzwonila ku mnie ! zostaje zostajee niunio i nie beda imionka zmieniac!cala rodzinka odrazu polubila ninia , nawet sasiadka z dzieciaczkami ! panciaaaaa byla w sklepiku i kupila wczoraj nowa smyczke i kaganiec , wieczorem o 20 znow pancia dzwonila, pytala o watek na dogomanii Stefunia , postara sie u brata swego wyszukac , bedziemy panciu droga czekac na was na wateczku i oczywiscie sie odwiedzac w domkach![/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=5][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=7]Stefankowe serdunko jest pokochane , niechaj tobie piesku - swieci najjasniejsza z gwiazd- gwiazda domku z miloscia serduchowa! [/FONT]ciotenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !poniedzieli jedziemy z umowa do panci Stefunkowej juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! dziekuje postokroc wam kochani i modlmy sie , aby naszemu niuniowi i panciostwu :modla:[/FONT]:iloveyou:spokojnie sie razem zylo , w zdrowenku wielkim i radosnym! Wczorajsze slowa panci Stefuniowej:loveu::multi:: Jest kochany , grzecznyyyyyyyyyyyy:loveu: jak chce na podworenko, to prosi i staje przy drzwiach , delikatny jestt:loveu:na dworku lubi poszalec , do psiaczkow narazie udaje ze nie widzi, ma apetycik , miejsce do spaneczka juz sobie wybral ninio , mozemy jechac kiedy tylko chcemy!:multi:maz panci wiec panciu - wraca czasem pozno z pracy i wtedy ninia odrazu na dworek bierze , ninio sie pilnuje panciow ze hoho

Posted

Ewuniu to był prezent dla Ciebie za to wszystko co musiałaś przejść aby uratować Stfanka :loveu::loveu::loveu:

wspaniale tak bardzo się cieszę :multi::multi::multi:

można już spokojnie zmienić tytuł ;)

to był chyba prawdziwy CUD :cunao::laola::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Kochana Dianusiu:modla::iloveyou::sweetCyb::iloveyou::modla::sweetCyb:Monisiu najcudowniejsza moja , ktora mnie pociesza i ratttttuje serce moje - to dzieki Tobie - nowe pancie odnalazly i pokochaly tego ninia cudnego naszegoniunio Stefunio spi juz terz spokojniusio kochane moje czarodziejkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupijaj serce dajjj i wy wszystkie to serce - przekazalyscie w moje mysli:iloveyou::modla::iloveyou:Dziekuje postokroc i dalej trzymamy kciukenki za wszystko dobruskowe!

Posted

[FONT=Garamond]Stefuniuuuuu:modla::iloveyou::bye:niechaj tobie bedzie najlepsiejskooooo najfajniejskooo naj najjj kochany nasz niniuuuubieguniaj z panciostwem ile sillllllllll kochanyyyyyciotenki kochanee serce sie raduje calusi czas i nadziejkowe zyczonka slemyy panciostwu Stefunkowemu:loveu::loveu: aby calej rodzince Basienkowej - zawsze radosci i milosci dopisywalyyyyy!!![/FONT]

Posted

:loveu:Kochani serduchem zawsze jesteśmy obecni z Wami-ogromnie cieszymy się ze wspaniałego domku Stefusia i życzymy wszystkiego najlepszego psiakowi i nowej rodzince na tej drodze przepełnionej dobrem w życiu. :sweetCyb::iloveyou:

Posted

Doneczko kochana moja dziekuje za wateczek na owp:multi:wujek Anashar kofanyyyy , cierpliwyyy , teraz mozna juz zdjac ogloszonko na owp ciotenko?

DONnka napisał(a):
CUUUUUUUUUDOWNIE !!!!!!!!!!
Oby jak najwięcej takich wieści na dogomanii :multi: :multi: :multi:

Posted

dziekujemy pieknieeeeeee ciotenkoooo:loveu::loveu::loveu:

DONnka napisał(a):
JUŻ SIĘ ROBI EWUNIU !!!!
Z WIELKA RADOŚCIĄ :multi: :multi: :multi:

Posted

Wróciłam w końcu dzisiaj do psiaczków na dogo, a tu taka wspaniała wiadomość. Tak bardzo się cieszę. Ta wiadomość wypełniła moje serce ogromną radością. Dziękuję Wam za to co wszystko robiłyście aby Stefanek miał ten swój domek pełen miłości a zawsze :-) :-) kocham Was za to :-)
Szczęśliwego życia Tobie Stefanku i Twojej nowej rodzince :-)