Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

swagnieszka napisał(a):
zapisuję się na zaproszenie Beatkaa :)
poczytam niestety później bo teraz brak czasu, ale na pewno postaram się przesłać jakiegoś pieniążka... choć tyle...

dzięki kochana za przybycie :loveu:

Posted

Beatkaa napisał(a):
bazarek też jakiś zrobię...zawsze grosik wpadnie.

Podłącze się do bazarku Beatki dla Stefanka i prześlę fanty .......musimy się sprężyć bo Stefanka jak na razie nie stać na żaden hotelik :(:(:( cioteczki proszę pomóżcie i Ewci i Stefciowi :(

Posted

[quote name='gosia2313']Kurcze to sama już nie wiem :(

Może jeszcze tutaj sprawdźcie : http://www.hoteledlapsow.com/index.php?cat=wojewodztwo&woj=s

no ciężko cięzko :(:(

ale wiesz co myślę,że na takie hotele to nas nie stać(w sumie to póki co na żaden :(),to już takie bardziej renomowane i ceny się wahają mniej więcej od min.20zł za dobę,więc kosmiczne ceny :( najlepiej takie hotele gdzie dadzą zniżki dla bezdomniaków...ehh czyli takie z dogo:roll:

Posted

Beatkaa napisał(a):
no ciężko cięzko :(:(

ale wiesz co myślę,że na takie hotele to nas nie stać(w sumie to póki co na żaden :(),to już takie bardziej renomowane i ceny się wahają mniej więcej od min.20zł za dobę,więc kosmiczne ceny :( najlepiej takie hotele gdzie dadzą zniżki dla bezdomniaków...ehh czyli takie z dogo:roll:

z dogo to a niestety się mało orientuję w DT i hotelach :(

Posted

witam cioteczki jestem na zaproszenie gosi2313.Mogę tylko podesłać jednorazowo 50 zł i podrzucać wątek.Bardzo mi przykro.A na fb wydarzenie ma?bo nie zdążyłam przeczytać całego wątku.Proszę o numer konta.

Posted

[quote name='daga31081980']witam cioteczki jestem na zaproszenie gosi2313.Mogę tylko podesłać jednorazowo 50 zł i podrzucać wątek.Bardzo mi przykro.A na fb wydarzenie ma?bo nie zdążyłam przeczytać całego wątku.Proszę o numer konta.

bardzo dziękujemy za pomoc :loveu::multi: już wysyłam konto jeżeli ktoś jeszcze prosił o konto to prosze dajcie znać bo wcześniej Ewunia wysyłała do wszystkich ale teraz jej nie będzie do piątku więc ja wysyłam
wczoraj mu zrobiłam FB http://www.facebook.com/event.php?eid=265277153483479&view=wall&notif_t=event_wall

ja wczoraj porozwieszałam plakaty w Katowicach i Świętochłowicach, widzę że kartki są pourywane więc może ktoś zadzwoni, dziś porozwieszam w Rudzie Śląskiej