Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My zyjemy chociaz ledwo ;) Podziebilam sie i dobila mnie alergia wiec zdycham lekko i ledwo ogarniam. Psy rozrabiaja na spole z kotem i synem, a ja dogorywam :eviltong: Jutro idze z mala na szczepienie, bo dzisiaj nie zdarzylam. Apetyt to ona ma nieziemski, gryzaki uwielbia, ale musze je rodzielac jak je dostaja, bo sie cholery kloca masakrycznie :shake: W lozku mam tlok, bo przeciez stado musi spac jak najblizej mnie i czasem ciezko sie ruszyc w lozku :mad: Jeszcze nocny marek Rysiek, daje ostatnio czadu i na przyklad potrafi mi sie w srodku nocy odbic od glowy, zeby przeleciec z kanapy na stol, albo poluje na moje palce od reki, drapiac i gryzac... moge zwariowac? :tard:

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ha ha ha - Rysiek rządzi :diabloti::evil_lol:

Marta - zdrówka życzę - a gdzie się przeziębiłaś? Może masz klimę w pracy?

Mam klime, ale i ostatnie wahania pogody nie byly dla mnie laskawe i brak snu (ciekawe z jakiego powodu :mad:;)). Jutro postaram sie porobic jakies fotki, tym razem bez podartego przez mala zolze przescieradla, bo wyglada jak w menelni :eviltong:

PS ta rozrabiaka odgryzla mi kabel od lampki, co zajelo jej 5sec :mad: ide robic kapcie z amstaffa

Posted

ageralion napisał(a):
Jeszcze nocny marek Rysiek, daje ostatnio czadu i na przyklad potrafi mi sie w srodku nocy odbic od glowy, zeby przeleciec z kanapy na stol, albo poluje na moje palce od reki, drapiac i gryzac... moge zwariowac? :tard:

Ja tez mam w domu nocnego marka Ryska :p tylko ze mnie nie gryzie bo nie ma zębów. W końcu to mój dziadek ;)

Posted

ageralion napisał(a):
PS ta rozrabiaka odgryzla mi kabel od lampki, co zajelo jej 5sec :mad: ide robic kapcie z amstaffa

Ty, jak chcesz, to otworzymy masowa produkcje, ja mam w domu 4 takie, z ktorych bardzo chetnie wyprodukuje kapcie, wzglednie mufki na zime:grins::evil_lol: (wszystkie lozka pogryzione, zezarte sciany i futryna od drzwi wejsciowych, jako i nogi od krzesel i stolow. oraz buty. moje pamiatkowe klapki z barcelony :placz::placz::placz:

Posted

O matko, dziewczyny! Brzmi to jak koszmar!
Miałam w życiu dwa szczeniaki i nigdy nie przechodziłam czegoś takiego - jamniczek nauczył się załatwiać na zewnątrz w tydzień i w życiu niczego nie zniszczył.
Sara to też był ideał, nawet jako szczeniak gryzła jedynie swoje zabawki oraz plastikowe doniczki po ogrodowych roślinach. W domu niczego mi nie zniszczyła, a każdego dnia była sama po 10 godzin dziennie.
Nie wiem, co to niszczący szczeniak, chyba miałam niebywałe szczęście :) Bardzo Wam współczuję....

Posted

No i mi teraz troszke smutno, bo Sara wlasnie pojechala na probe do nowego domu :( Bede sie teraz musiala przyzwyczaic do wiekszego spokoju w domu... malolata byla u mnie tydzien, a juz zdarzylam sie do niej przyzwyczaic...

Posted

ageralion napisał(a):
No i mi teraz troszke smutno, bo Sara wlasnie pojechala na probe do nowego domu :( Bede sie teraz musiala przyzwyczaic do wiekszego spokoju w domu... malolata byla u mnie tydzien, a juz zdarzylam sie do niej przyzwyczaic...

Naprawdę??? To super, trzymam kciuki, by domek wykazał się cierpliwością i wyrozumiałością dla tej kochanej łobuzicy :)

Posted

Domek fajny, mlody i bardzo chetny do pracy. Jak narazie w domu zdania sa podzielone bo polowa chce sunie, a polowa psiaka jako nowego domownika. Mam nadzieje, ze malenka podbije serca tej "psiakowej" polowy i zostanie juz u nich na stale ;) W miedzy czasie juz beda z Sara pracowali i uczyli jej dobrych manier pod okiem Asi :)

Posted

rita60 napisał(a):
[quote name='agaga21']
Cioteczko,nie obraziłam sie,tylko mi troche przykro. Robie wizyty dla dziewczyn z całej Polski,bo wiem jaka to szansa na domek dla kolejnego bezdomniaka.

a ja dopiero dziś weszłam na dogo, ale jak załatwione to super. niestety nie mam teraz codziennie dostępu do kompa mój Iplus odmawia posłuszeństwa

Posted

Agata Dymer napisał(a):
super że sunia ma dom
co do tego gościa... brak słów
ma come ze schronu GW. w takim stanie wziął psa...

Agata możesz mi na pw napisać o co chodzi z tym gościem? albo puść sygnał to oddzwonie i pogadamy. Nawet nie wiedziałam, że Coma jest adoptowana ... Wezmę adres i pojadę zrobić wizyte poadop. za jakiś czas.

Posted

Sara jest bardzo grzeczna w nowym domu, nawet zaakceptowala klateczke, w ktorej spi bez protestow :crazyeye: Ja to chyba jednak jestem za miekka na amstaffa, nawet szczeniaka :evil_lol: Od wtorku zaczyna sie praca pod okiem Asi, bo mala to dominant pierwszej wody, wiec trzeba jej pokazac jak powinna zachowywac sie dama :eviltong: Narazie wciaz sa klopoty z zalatwianiem poza domem, ale mysle ze niunia szybko zalapie, ze trawka na ogrodku fajniejsza od dywanu ;)

Posted

A ja dostalam foteczki Saruni :)

Niunia nauczyla sie zalatwiac na trawke :) I jak sie spodziewalam, rozkochala w sobie nowych opiekunow, ktorzy juz nie chca jej oddawac nikomu hihihi Dostala na imie Meysi :)

Posted

[quote name='agnieszka32']A właściciele mieszkają w domu z ogrodem?
Cudownie widzieć niunię w swoim własnym domku :)[/QUOTE]
Szczerze to nie wiem, bo na poczatku wydaje mi sie, ze Asia powiedziala ze maja ogrodek, tylko ja nie wiem gdzie w ich okolicach sa mieszkania z ogrodkami. Moja topografia miasta jest taka sobie, wiec pewnie gdzies tam sa parterowe ogrodki ;) Wiem natomiast, ze mala duzo biega w ogrodzie mamy wlascicielki, gdzie szaleje z ich psiakiem :)

Posted

o jaaa :9 a mi tam smutno, że mała tak szybko "uciekła" od Marty, bo nie zdążyłam się wybrać zobaczyć jak się zaklimatyzowała :P cieszy mnie mocno, że nowy domek znalazła ;) do tej cholerki małej można się szybko przyzwyczaić :oops:
Marta, a wizyty przedadopcyjnej nie było? w jakich mniej więcej rejonach mieszka teraz mała jesli można spytać :)

Posted

[quote name='agata_k']Marta, a wizyty przedadopcyjnej nie było? w jakich mniej więcej rejonach mieszka teraz mała jesli można spytać :)[/QUOTE]
Nie bylo, bo to rodzina nasze Asienki Miszteli :) Mieszkaja w okolicach Parkowej/Dubois...