martynkao Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 czy nie ma moze ktos wolnego miejsca do poznania na piatek z wawy?? jedna osoba z psem . z gory wielkie dzieki Quote
borsaf Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witajcie, Weszłam sobie na stronke ZK i zobaczyłam, ze w piatekbędzie 5000 psów! Z lekka sie przeraziłam:evil_lol: Nie dotarłam na plan wystawy?, kiepsko sie po stronach poruszam. Jakie pawilony będą zajmowane? Przecie, nie wszystkie teriery w jednym. Jak my się połapiemy w tym tłumie? Och, jestem panikara, ale przygniotla mnie ta ilość. Do tego dodać przynajmniej drugie tyle samochodów. Walka o parking bedzie od samego rana. Pożyjemy...zobaczymy...i wnukom opowiemy:p Quote
Flaire Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 borsaf napisał(a):Do tego dodać przynajmniej drugie tyle samochodów. Ja myślę, że znacznie więcej i tego się boję najbardziej... Jakoś tak trudno mi uwierzyć, że organizatorzy zadbali o miejsca parkingowe dla wszystkich uczestników. Taki niedowiarek ze mnie... Quote
Ibolya Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 borsaf napisał(a):Witajcie, Weszłam sobie na stronke ZK i zobaczyłam, ze w piatekbędzie 5000 psów! Z lekka sie przeraziłam:evil_lol: Nie dotarłam na plan wystawy?, kiepsko sie po stronach poruszam. Jakie pawilony będą zajmowane? Przecie, nie wszystkie teriery w jednym. Jak my się połapiemy w tym tłumie? Och, jestem panikara, ale przygniotla mnie ta ilość. Do tego dodać przynajmniej drugie tyle samochodów. Walka o parking bedzie od samego rana. Pożyjemy...zobaczymy...i wnukom opowiemy:p borsaf tu masz plan sędziowania w piątek : http://www.worlddogshow2006.pl/plany/plan-sedziowania-piatek.pdf Erdelki idą o godz. 10:00 Pawilon 3, Ring 10 Sędzia: p. Joanna Szczepańska Korpetta Weszteriery idą o godz. 11:20 Pawilon 3a, Ring 26 Sędzia: p. Andrzej Kaźmierski Do zobaczenia :multi: :knajpa: Quote
Recommended Posts