Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']A wiec tak ja mam bilet na intercity z miejscowka. Na 100% dotyczy to tez pociagow pospiesznych i chyba espressow. Zaznaczam, ze nie mam na mysli znizkowych biletow dla studentow, bo niestety juz pod takie nie podlega.
Na pospieszne na 100% nie, Aguś, niestety :(
Ja będę jechała pośpiechami w obie strony i nie ma na nie superbiletów.
Oto co znalazłam na ten temat na stronie PKP

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przyjeżdżam w czwartek. Planuję popatrzeć na jamnkiki standard krótkowłose (sirion :razz:), baseji i obi. W piątek wiadomo co :lol:. A potem się zobaczy...

Aga, z wyszynkiem w Poznaniu nigdy nie było najlepiej (choć może nie dotyczy to tematu "piwko", bo nim nie byłam zinteresowana). W tym roku chyba jednak nikt nie przepuści okazji do zarobienia. Przypuszczam, że zdzierstwo będzie okropne, ale moze to czarnowidztwo (bilet na wystawę nie ma kosmicznej ceny warszawskiej międzynarodówki).

Posted

[quote name='Jura']Ja przyjeżdżam w czwartek. Planuję popatrzeć na jamnkiki standard krótkowłose (sirion :razz:), baseji i obi.
Jura, obi zaczyna się dopiero w piątek...

zach, nie ma możliwości, żebyś przyjechała wcześniej? :-(

Posted

Flaire napisał(a):
zach, nie ma możliwości, żebyś przyjechała wcześniej? :-(

No ja też bardzo żałuję, że nie dam rady, choć bardzo bym chciała. W czwartek muszę być na uczelni. Natomiast ekipa, z którą jadę w piątek normalnie pracuje i nie mogą wyjechać wcześniej niż po południu..

Posted

Witam
Ja przyjadę prawdopodobnie z borsaf - w piątek rano i będe do wieczorka czyli jak najdłużej jest to możliwe - a może jak pozwoli mi pociąg powrotny...
Z domku wyjeżdzam w czwartek rano i robimy przystanek i zarazem małe terierowe party w Gnieżnie:cool3: Bos, zadziorny, Coztego będziecie?:cool1:

Posted

[quote name='INA']Witam
Ja przyjadę prawdopodobnie z borsaf - w piątek rano i będe do wieczorka czyli jak najdłużej jest to możliwe - a może jak pozwoli mi pociąg powrotny...
Z domku wyjeżdzam w czwartek rano i robimy przystanek i zarazem małe terierowe party w Gnieżnie:cool3: Bos, zadziorny, Coztego będziecie?:cool1:
Jasneeeeee :cool3: :loveu: :multi:

Posted

A ja jako dodatek do skye'i biorę placek orzechowy (ale nie za duży).
No i bardzo liczę na to piffko. W Poznaniu zwykle było. Nie to co czasami w Częstochowie, gdzie ten napój kupowało się z pod lady.

Posted

My jestesmy od srody do niedzieli. Ale nie wiem ile uda mi sie poobserwowac, i czy bedzie czas, czy tylko praca ;). na pewno sobota jest moim dniem, wtedy ida czarne teriery, moja Zula ma 30 konkurentek :), w sumie jest 218 CTR-ow. Ogromna ilosc jak na te smoki :). Zapraszam w kazdym razie do nas na kawke - jestesmy na stoisku 107.

Posted

Mamy juz w rekach umowe, teraz musimy do Szwecji pojechac obejrzec produkcje. Zaprosili nas w listopadzie, tylko jest malutki problem, nie ma kiedy pojechac :(. Do 18.11 sa po kolei Poznan i Kielce, a od 20.11. ja musze na miesiac do Berlina pojechac. A moj wspanialy maz beze mnie nie chce jechac :).

Posted

Iza i CTR napisał(a):
My jestesmy od srody do niedzieli. Ale nie wiem ile uda mi sie poobserwowac, i czy bedzie czas, czy tylko praca ;). na pewno sobota jest moim dniem, wtedy ida czarne teriery, moja Zula ma 30 konkurentek :), w sumie jest 218 CTR-ow. Ogromna ilosc jak na te smoki :). Zapraszam w kazdym razie do nas na kawke - jestesmy na stoisku 107.

Kudłate choć nie teriery,też mogą przyjść?

Posted

Iza, weźcie dużo TOP DOG'ów :D Ostatnio wiele się o nich pisało tutaj i podejrzewam, że kilka osób z dogomanii się po nie zgłosi. Ja sama zamawiam już (o ile mogę w ten sposób ;) ) trzy :razz: Będę w piątek na wystawie, mam już kupiony bilet :multi:

Posted

puli napisał(a):
Kudłate choć nie teriery,też mogą przyjść?

No jasne, moja czarna terierka, to tez tylko kamuflaz :). Moim jedynym prawdziwym terierem jest powstala praktycznie "zza teczowego mostu" skajka :). Wszyscy mile widziani (kubki na kawe juz zakupione ;))
Top Dogi tez beda, tyle ze w nowej wersji, zolte z usmieszkami. Niebieskich chwilowo brak.
No i jak zawsze beda psujace zeby cukierki ;).

Posted

Iza ,zaklepuję duuuuuuużą kawkę z mlekiem juz w czwartek:loveu: może mam na wszelki wypadek mleko z domu zabrać ?? daleko nie mam ;)
a wszystkim radze spróbowac tradycyjnych rogali marcińskich :multi:pychota,z andzieniem z białego maku, bakalii, w cieście pólfrancuskiem. Co roku na św. Marcina jest specjalny wypiek, ogromne ilości poznaniacy pochłaniaja :diabloti:

Posted

Kawy i mleka nie zabraknie, a juz sie ciesze na Marcinskie rogale. Choc nie pochodze z Poznania tylko wiekszosc zycia przemieszkalam w ukochanym Wroclawiu, to poznalam ich smak, pycha.

Posted

No rogale są the best ! Ja prosiłam w hoteliku, w którym śpię, aby przygotowali nam na śniadanie ten cymes specjalnie, bo chcę, aby moi znajomi Austriacy go poznali. A są to osobnicy, którzy lubią dobre ciasta.

Posted

Iza i CTR napisał(a):
Mamy juz w rekach umowe, teraz musimy do Szwecji pojechac obejrzec produkcje. Zaprosili nas w listopadzie, tylko jest malutki problem, nie ma kiedy pojechac :(. Do 18.11 sa po kolei Poznan i Kielce, a od 20.11. ja musze na miesiac do Berlina pojechac. A moj wspanialy maz beze mnie nie chce jechac :).

Wrrrrr podusze ! :) czekam na karme jak na zbawienie.:diabloti: moim kudlatym strasznie smakowala. Udusze na stoisku ....... hmmm a moze lepiej nie .. bo wtedy wcale nie bedzie ;-) Ale moze w grudniu by byla ??

Posted

Nitencja napisał(a):
czekam na karme jak na zbawienie.:diabloti: moim kudlatym strasznie smakowala.

A jaka to karma, jeśli wolno zapytać? (A jeśli nie wolno to i tak pytam :diabloti: )
Nitencja napisał(a):
TYlko prosze z tymi TOP DOGAMI do mnie na ringi nie wchodzic :diabloti: bo wywalam.

Wścibska dzisiaj jestem strasznie... A dlaczego wywalasz?

Ja będę na wystawie w piątek od rana do skutku, czyli aż będę miała dość. :lol: Szagasty w tym czasie będzie miał dogsittera :evil_lol: , żeby mi się nie plątał i nie przeszkadzał w podziwianiu piesków ładniejszych niż on sam. :cool3:

Posted

anisha-szwedzka karma Bozita , zobacz sobie tu .
Tyle,że chwilowo nie mam jej, przepytamy Ize w Poznaniu :evil_lol:
Tak BTW-Iza, zamawiam sobie konsultacje w czwatek, kolo południa ;):loveu:

A kogo i dlaczego Nitencja chce z ringu wywalac, to tez jestem ciekawa :evil_lol:warto wiedzieć ;)