Flaire Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Może w celach łatwiejszego znalezienia siebie na wzajem możemy tu powpisywać, kiedy i gdzie planujemy być na światówce? Ja - od czwartku do niedzieli. W piątek oczywiście przy AT, w sobotę i niedzielę przynajmniej część czasu przy ringu obedience, w czwartek - wszędzie, a konkretnie na zakupach ;-), no i jeszcze nie pamiętam, kiedy będa nowofundlancy, ale tam na pewno również. Chciałabym też pokibicować walijczykom, ale jeszcze nie sprawdzałam, kiedy będziemy na ringu. Quote
Ali26762 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Przyjeżdżam o 9:25 do Poznania, wyjeżdżam o 18:36. W piątek oczywiście. Chyba, że będzie chciał jechać mój TZ, to wtedy jechalibyśmy samochodem, ale raczej przyjadę pociągiem. Quote
Wojenka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 My do Poznania przyjeżdżamy w czwartek koło południa i ja pędzę do cattle dogów i stumpy'sa :loveu: .W piątek szkoty,szkoty,szkoty...Chciałabym też zerknąć na kerraki i bulle.Wracamy piatek wieczór.Pociągiem. Quote
zadziorny Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Będziemy z coztego i bosem w piątek od rana :roll:. O 10:00 chciałbym zobaczyć airedale, a o 11:20 zaczynają się welshe, które koniecznie muszę zobaczyć i obfocić. Zostaniemy do soboty, ale na ten dzień plany jeszcze nie są doprecyzowane :roll: :cool3: :razz: Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja z Czika i TZ jestesmy od srody wieczorkiem, ale na samej wystawie bedziemy pewnie tylko w piatek... od bladego switu az do zmroku (grupy hodowlane)! Mam nadzieje, ze choc to tylko 1 dzien to uda nam sie spotkac z jak najwieksza iloscia Dogomaniakow! Buziaczyska! Ps. Czy ktos wie, czy na tereneie wystawy bedzie piwko... i np. kaszaneczke z grilla? :cool3: Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ja z Czika i TZ jestesmy od srody wieczorkiem, ale na samej wystawie bedziemy pewnie tylko w piatek... od bladego switu az do zmroku (grupy hodowlane)! Mam nadzieje, ze choc to tylko 1 dzien to uda nam sie spotkac z jak najwieksza iloscia Dogomaniakow! Buziaczyska! Ps. Czy ktos wie, czy na tereneie wystawy bedzie piwko... i np. kaszaneczke z grilla? :cool3: Aga Tobie to tylko piwko w głowie :evil_lol: Kurcze pojechałabym w piątek.... Quote
bajadera Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Bardzo nieśmiało, bo nie mam AT ani welsha ani szkota. Będziemy od czwartku do niedzieli. W czwartek jamniki standard będziemy pewnie oglądać, a jak się da to i węgierskie pastuchy. W piątek się wystawiamy. A sobota i niedziela ... co popadnie. Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Minio']Aga Tobie to tylko piwko w głowie :evil_lol: Kurcze pojechałabym w piątek.... Nie tylko piwko..., ale i kaszanka :cool3: My juz z Flaire poznalysmy bol, gdy na wystawie nie ma ani jednego, amni drugiego! Minio: Przyjezdzaj w piatek! To zaledwie 3,5 godz drogi z Wawy! Quote
Flaire Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='sirion']Bardzo nieśmiało, bo nie mam AT ani welsha ani szkota. sirion CHYBA ŻARTUJESZ!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Skye to nie teriery???? Wstydź się, koleżanko! ;-) Locia ma urodzinki dwa dni po wystawie, więc chyba jakąś imprezkę trzeba będzie zorganizować... Quote
bajadera Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Flaire']sirion CHYBA ŻARTUJESZ!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Skye to nie teriery???? Wstydź się, koleżanko! ;-) Bo te moje to takie trochę kanapowe, a nie zadziorne :oops: :oops: :oops: Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Nie tylko piwko..., ale i kaszanka :cool3: My juz z Flaire poznalysmy bol, gdy na wystawie nie ma ani jednego, amni drugiego! Minio: Przyjezdzaj w piatek! To zaledwie 3,5 godz drogi z Wawy! 3,5 godziny to intercity , samochodem wychodzi trochę więcej. A trasa do POznania nie należy do łatwych ;) Flaire I jak będzie ?? Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Minio napisał(a):3,5 godziny to intercity , samochodem wychodzi trochę więcej. A trasa do POznania nie należy do łatwych ;) Jesli chodzi o dojazd do Poznania to zdecydowanie polecam intercity zamiast samochodu... zwlaszcza jesli cierpi sie na brak wolnego czasu. Koszt przejazdu w 1 strone do Poznania to 37 zl. Szybciej i zdecydowanie mniej meczaco (wiem dobrze jak nieoprzyjemna i dluga jest droga do Poznania, bo kiedys wlasnie autkiem wybralam sie na miedzynarodowke... o ile nie jedzie sie w aucie wieksza ekipa, to odradzam). Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Jesli chodzi o dojazd do Poznania to zdecydowanie polecam intercity zamiast samochodu... zwlaszcza jesli cierpi sie na brak wolnego czasu. Koszt przejazdu w 1 strone do Poznania to 37 zl. Szybciej i zdecydowanie mniej meczaco (wiem dobrze jak nieoprzyjemna i dluga jest droga do Poznania, bo kiedys wlasnie autkiem wybralam sie na miedzynarodowke... o ile nie jedzie sie w aucie wieksza ekipa, to odradzam). aga gdzieś Ty bilet za 37 zł znalazła? :crazyeye: Piwko to ja rozumiem . trzeba jakos wspomóc organizm , tyle godzin na nogach , to i pić się chce ....;) ;) Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Minio napisał(a):aga gdzieś Ty bilet za 37 zł znalazła? :crazyeye: Piwko to ja rozumiem . trzeba jakos wspomóc organizm , tyle godzin na nogach , to i pić się chce ....;) ;) Juz od bardzo dawna jest jakas promocja w PKP - tzw. super bilet i normalny bilet... wlasnie m.in. na intercity kosztuje 37 zl :cool3: Quote
zachraniarka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja do Poznania autkiem dojeżdzam w piątek późnym wieczorkiem. Na wystawie jestem w sobotę i niedzielę, obszar moich zainteresowań to mistrzostwa obedience oraz stoiska z gadżetami :cool3: W niedzielę po południu zawijam się autkiem do Gdańska :) Bardzo chciałam być w piątek na ringu erdeli i walijczyków, ale moi znajomi w ten dzień pracują i możemy wyjechać dopiero po południu.. No i nie zobaczę terierów :placz: :placz: :placz: Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Juz od bardzo dawna jest jakas promocja w PKP - tzw. super bilet i normalny bilet... wlasnie m.in. na intercity kosztuje 37 zl :cool3: To dlaczego moje bilety kosztują ponad stówe??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Wojenka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Minio,ulge taką mają tylko niektóre pociągi. Można też było jechać do Poznania za 27 zł,ale trzeba było kupić bilety na tydzień przed podróżą.Ja oczywiście na te promocję się nie załapałam:diabloti: . Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Minio napisał(a):To dlaczego moje bilety kosztują ponad stówe??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bo przy kupnie trzeba powiedziec, ze chce sie skorzystac z promocji "super bilet"... przynajmniej ja tak zrobilam ;) Quote
flashka-g Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ja takze od czwartku do niedzieli, w czwartek hiszpanskie husky, w piatek mam Silky, w sobote sznaucery a niedziele zagraniczne grzywacze;) Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Wojenka']Minio,ulge taką mają tylko niektóre pociągi. Można też było jechać do Poznania za 27 zł,ale trzeba było kupić bilety na tydzień przed podróżą.Ja oczywiście na te promocję się nie załapałam:diabloti: . a coz to za bilety? pani w kasie, gdy ku[owalam super bilet ponad 10 dni temu powiedziala, ze to najtansza wersja biletu w PKP Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):a coz to za bilety? pani w kasie, gdy ku[owalam super bilet ponad 10 dni temu powiedziala, ze to najtansza wersja biletu w PKP ale te bilety dotyczą jakich pociagów ? Intercity? Są miejscówki? może jakieś tanie linie to są??? Quote
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Minio napisał(a):ale te bilety dotyczą jakich pociagów ? Intercity? Są miejscówki? może jakieś tanie linie to są??? A wiec tak ja mam bilet na intercity z miejscowka. Na 100% dotyczy to tez pociagow pospiesznych i chyba espressow. Zaznaczam, ze nie mam na mysli znizkowych biletow dla studentow, bo niestety juz pod takie nie podlega. Ja mam bilet normalny z miejscowka, a doplata za przewoz psa to 15 zl, bez wzgledu na wielkosc. Quote
puli Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Na ekspresy i intercity superbilety były po 37 zł. Inna promocja to TKL (Tanie Linie Kolejowe) i taki bilet kosztuje 27 zł (+ 15 za psa).To sa bilety razem z miejscówkami. Na każdy taki pociąg jest niewielka pula tańszych biletów.Myśmy sie załapali na takie do Poznania,ale na powrót juz nie było. No i trzeba zapłacic drozej za pospieszny ,znaleźć w nim miejsce z dwoma psami,a jak nie,to spacerkiem do Krakowa.... Quote
Nitencja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 My z bo bedziemy z samego rana w piatek. Z tym ze ja zostaje poniewaz o 21:20 mam autobus do Giessen ( zaopiekujecie sie mna do teog czasu :roll:??) a bo z psami jedzie do domku. W niedziele sedziuje na specjalistycznej w Lollar. Quote
Minio Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 puli napisał(a):Na ekspresy i intercity superbilety były po 37 zł. Inna promocja to TKL (Tanie Linie Kolejowe) i taki bilet kosztuje 27 zł (+ 15 za psa).To sa bilety razem z miejscówkami. Na każdy taki pociąg jest niewielka pula tańszych biletów.Myśmy sie załapali na takie do Poznania,ale na powrót juz nie było. No i trzeba zapłacic drozej za pospieszny ,znaleźć w nim miejsce z dwoma psami,a jak nie,to spacerkiem do Krakowa.... Dzięki , naprawde w szoku jestem , musze sprawdzić . Każdy mój wyjazd do tej pory był o wiele droższy.:crazyeye: Quote
Recommended Posts