Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Szczeniak Bernardyna :D z jakiej hodowli?? ma rodowod??:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Marta_Ares napisał(a):z jakiej hodowli?? ma rodowod??:D no BA ! oczywiście :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cioteczki pamiętacie moją małą dziewczynkę która sie do mnie przybłąkała ?? Dziś się dowiedziałam że sunia nazywa się Emma i ma stały domek !!!! :cool2::thumbs::laugh2_2::bigcool::laola: Czy któraś ciotka zauwarzyła tego posta ?? cieszcie się razem ze mną nooo.... Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To rzeczywiście do Tinki w sam raz skoro bernardyn :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Czy któraś ciotka zauwarzyła tego posta ?? cieszcie się razem ze mną nooo.... :multi::multi::multi::multi: Cieszymy się a jakże :multi::multi: Ja ciesze się z każdej dobrze zakończonej historii tułaczki jakiegoś psiaka :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To rzeczywiście do Tinki w sam raz skoro bernardyn :evil_lol: pasują do siebie zwłaszcza rozmiarami :diabloti: :: FiGa :: napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Cieszymy się a jakże :multi::multi: Ja ciesze się z każdej dobrze zakończonej historii tułaczki jakiegoś psiaka :multi: No chociaz Ty się cieszysz razem ze mną, bo nie mam z kim sie podzielić tym szczęsciem. W domu i tak mają mnie już za wariatkę. Ale swoją drogą dowiedzieć się że psiak znajduje dom i to właśnie dzięki Tobie jest niedopisania, tak samo jak uczucie temu towarzyszące :) Nie ma na świecie takiego narkotyku po którym się tak człowiek czuje :) Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja to widzialam ale przez tego przystojniaka zapomnialam napisac..... SUPER ZE SUCZKA MA DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<jupi><jupi> Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Hihih następna się cieszy :):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Marta_Ares napisał(a):lece spac DOBRANOC Edytko :*:* Dobranoc :buzi::buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 No to ja też zmykam spać... DOOOBRANOC :buzi::buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dzień dobry :multi: Powiedzcie mi dziewczyny o so chodzi z tymi jajkami w podpisach bo wszyscy wokół je mają a ja gapię na nie i nie czaję :niewiem: Quote
haska_12 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dzien dobry :) Figusiowa- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47446 Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='haska_12']Dzien dobry :) Figusiowa- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47446Dzięki bo juz się zastanawiałam jakiś czas co wszycy wokół powariowali z tymi jajami w podpisach :stupid: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć Edytko :multi: A czemu Ty do Azulkowej nie zaglądasz, hm? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry :multi: Powiedzcie mi dziewczyny o so chodzi z tymi jajkami w podpisach bo wszyscy wokół je mają a ja gapię na nie i nie czaję :niewiem: No własnie ja tez nie czaiłam.... [quote name='haska_12']Dzien dobry :smile: Figusiowa- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47446 ale już czaje :multi: [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Edytko :multi: A czemu Ty do Azulkowej nie zaglądasz, hm? :cool3: Cześć Gosiu :buzi: zagladam zaglądam wczoraj byłam ale tylko pooglądałam śliczne fotki,,,, nic nie pisałam, wybacz :( [quote name='Tina.Sara']cześć pawianku :loveu: Cześć Gargamelu :loveu::buzi: Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć Gargamelu :loveu::buzi: co tam u was? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Tina.Sara']co tam u was? :cool3: A u Tinki wszystko O.K Po za tym dużo roboty teraz dużo psich nieszczęść :( Dzisiaj na dogomanię trafią 2 kolejne potrzebujące sunie... w jednej się zakochałam na zabój... :( Ale na równowagi moja 2 psia miłośc ma już stały domek :) Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A u Tinki wszystko O.K Po za tym dużo roboty teraz dużo psich nieszczęść :( Dzisiaj na dogomanię trafią 2 kolejne potrzebujące sunie... w jednej się zakochałam na zabój... :( Ale na równowagi moja 2 psia miłośc ma już stały domek :) jakie mozna wiedziec?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A u Tinki wszystko O.K Po za tym dużo roboty teraz dużo psich nieszczęść :( Dzisiaj na dogomanię trafią 2 kolejne potrzebujące sunie... w jednej się zakochałam na zabój... :( Ale na równowagi moja 2 psia miłośc ma już stały domek :) ojej :-( to dobrze że ta 2 ma już domek :lol: poza tym wymiziaj Tinkową:cool3: i siebie za uszami też:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jakie mozna wiedziec?:cool3: 3 miesięczna Śnieżynka i czarna 7 letnia cocer spanielka :-(:-( [quote name='Tina.Sara']ojej :-( to dobrze że ta 2 ma już domek :lol: poza tym wymiziaj Tinkową:cool3: i siebie za uszami też:evil_lol: Załatwione :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Cześć Gosiu :buzi: zagladam zaglądam wczoraj byłam ale tylko pooglądałam śliczne fotki,,,, nic nie pisałam, wybacz :( Wybaczam :p Chodź nie kryję, ze liczę na poprawę. :razz: Quote
Recommended Posts