haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Biedna sunia :( Może ktoś o dobrym serduchu ją pokocha i da jej dom.. A tak wogle to co u was ;)? Hmm.. dobije do 200? :diabloti: Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :multi: :smilecol: :smilecol: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper: :rofl: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :tort: :pepsi: :cunao: :beerchug: :laola: :drinking: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Hihi Wiola dziękuje bardzo :D zapoczątkowałas 200 stronke :multi::multi::multi::multi: U nas nic ciekawego od dzisiaj mam ferie ! :cool3::multi::multi::multi::multi::smilecol::cool2::laola::laola::laola: [quote name='Ewa&kumpel'] Czesc. Myślałam, że rozpocznę Ci 200 stronę, ale nie udało się. A tak na marginesie to mam szczęście do zaczynania nowych stron w różnych galeriach. Wieczorem jak wrócę to pewnie już będzie dużo więcej niż 200. Acha, i pamiętaj, że to dzięki śnieżynce (spodobała mi się taka ksywka) masz tyle stronek. Wycałuj ją dwieście razy w śliczny nochalek. I zostaw mi kawałek tortu. :tort: Oczywiście ze ją wycałuje :) Nawet 400 razy :evil_lol::multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hey Edytko musze sie skontaktować z andrzejem...to pilna sprawa...własie chciałam żebyś mi w tym pomogła...Andrzej musi sobie włączyć kom albo wbić na gg... Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Łiiiii załapałam się na 200 stonkę :multi: :tort: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 A ma wyłączoną kom? na gadu to nie wiem czy wbije bo on nie ma neta ;/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Łiiiii załapałam się na 200 stonkę :multi: :tort: Hihih niooo :evil_lol::multi::eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A ma wyłączoną kom? na gadu to nie wiem czy wbije bo on nie ma neta ;/ no właśnie ma wyłączona kom...a musze mu dzisiaj to powiedzieć bo to sprawa "życia i śmierci.."... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 O kurde no to rzeczywiście poważna sprawa. Napisalam do Ciebie na gy gy Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hihih niooo :evil_lol::multi::eviltong:A swoją drogą - ale gonicie :cool3: niedawno było 100, jeszcze kilka dni i przegonicie i nas... no ale my nie jestesmy tak lubiani jak Wy i wcale sie nie dziwię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 My lubiani ?? :diabloti: No nie wiem nie wiem, jeśli juz to Tina, i nie ściemniaj ze Wy lubiani nie jesteście :x Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):My lubiani ?? :diabloti: No nie wiem nie wiem, jeśli juz to Tina, i nie ściemniaj ze Wy lubiani nie jesteście :xA gdzie ja napisałam że nie jestesmy?? :evil_lol::evil_lol: Po prostu nie tak bardzo jak Wy, ale wcale sie nie dziwię bo zarówno Tinka jak i Ty jesteście przesympatyczne bestie ;) :calus: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A gdzie ja napisałam że nie jestesmy?? :evil_lol::evil_lol: Po prostu nie tak bardzo jak Wy, ale wcale sie nie dziwię bo zarówno Tinka jak i Ty jesteście przesympatyczne bestie ;) :calus: potwierdzam :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 o kurde.... ale mi miło :oops::multi::multi::multi::multi: A WY JESCZE BARDZIEJ SYMPATYCZNE CIOTKI JESTEśCIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Moje kochane cioteczki ja spadam do kolegi na frytki :D postaram sie byc wieczorkiem i Was poodwiedzać :):):):):) Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziendoberek;-) hmmmmm frytkowa randeczka ??? hheeh oryginalne ;-).....mizianko dla Tinusi i buziak w ten rozkoszny nochalek ;-) Quote
anka11 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hej :) frytkowa randka no nie moge hahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam :) Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']o kurde.... ale mi miło :oops::multi::multi::multi::multi: A WY JESCZE BARDZIEJ SYMPATYCZNE CIOTKI JESTEśCIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Ale zmyślasz :turn-l: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Paulina_mickey napisał(a):potwierdzam :evil_lol:Ejj ciszej trochę bo się połapie że chcemy się podlizać :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Rozkroiłaś już ten torcik??? A może załapię się chociaż na jedną fryteczkę... Jak masz ferie to za tydzień będzie 300, bo Ty uzależniona jesteś (jak i ja) :roll: Tak se myślę kiedy u mnie wybije setka??? :Cool!: Quote
Recommended Posts