Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :smilecol: :smilecol: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper: :rofl: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :tort: :pepsi: :cunao: :beerchug: :laola: :drinking:

Posted

Hihi Wiola dziękuje bardzo :D zapoczątkowałas 200 stronke :multi::multi::multi::multi:

U nas nic ciekawego od dzisiaj mam ferie ! :cool3::multi::multi::multi::multi::smilecol::cool2::laola::laola::laola:

[quote name='Ewa&kumpel'] Czesc.

Myślałam, że rozpocznę Ci 200 stronę, ale nie udało się. A tak na marginesie to mam szczęście do zaczynania nowych stron w różnych galeriach.
Wieczorem jak wrócę to pewnie już będzie dużo więcej niż 200.
Acha, i pamiętaj, że to dzięki śnieżynce (spodobała mi się taka ksywka) masz tyle stronek.
Wycałuj ją dwieście razy w śliczny nochalek.
I zostaw mi kawałek tortu.

:tort:

Oczywiście ze ją wycałuje :) Nawet 400 razy :evil_lol::multi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hihih niooo :evil_lol::multi::eviltong:
A swoją drogą - ale gonicie :cool3: niedawno było 100, jeszcze kilka dni i przegonicie i nas... no ale my nie jestesmy tak lubiani jak Wy i wcale sie nie dziwię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
My lubiani ?? :diabloti:
No nie wiem nie wiem, jeśli juz to Tina, i nie ściemniaj ze Wy lubiani nie jesteście :x
A gdzie ja napisałam że nie jestesmy?? :evil_lol::evil_lol:
Po prostu nie tak bardzo jak Wy, ale wcale sie nie dziwię bo zarówno Tinka jak i Ty jesteście przesympatyczne bestie ;) :calus:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A gdzie ja napisałam że nie jestesmy?? :evil_lol::evil_lol:
Po prostu nie tak bardzo jak Wy, ale wcale sie nie dziwię bo zarówno Tinka jak i Ty jesteście przesympatyczne bestie ;) :calus:

potwierdzam :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']o kurde.... ale mi miło :oops::multi::multi::multi::multi:

A WY JESCZE BARDZIEJ SYMPATYCZNE CIOTKI JESTEśCIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Ale zmyślasz :turn-l:

Posted

Rozkroiłaś już ten torcik???
A może załapię się chociaż na jedną fryteczkę...

Jak masz ferie to za tydzień będzie 300, bo Ty uzależniona jesteś (jak i ja) :roll:
Tak se myślę kiedy u mnie wybije setka??? :Cool!: