Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedz szybciutko, co z tym biednym, przybłąkanym psinkiem? Normalnie spac nie mogłam. Po jaką chorobę brac psa, żeby go później wyrzucic?

A miała suńka jakąś obrożę? Ja cały czas mam nadzieję, że może komuś uciekła... :Dog_run:

Miłego dnia Wam życzymy. :loveu:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ciotki jestem zdołowana :(
za moją siostra przybłakała sie sunia. To jeszcze szczeniak, siedziałam z nia na klatce 2 godziny bo jej do domu nie chcieli :( bo za duża, bo czyjaś... a gowno... biedulka... ktos ją wyrzucił :(
a ja jej niemoge wziąść do domu...:( to jeszcze dziecko :(

Widać coś?? :bigcry:

Widać,widać

boziu kochana nie mogę na to patrzeć!!! bidusia :-( i co z nią będzie?

Posted

Witam, wybaczcie że dopiero teraz pisze ale spałam. Jestem jakaś taka niewyraźna ale już wziełam rutinoskorbin ...
No to tak, sunia nie mogła zostać u mnie na klatce bo sąsiedzi zaczeli sie rzucać. Nakarmiłam ją i musiałam ją wypuścić.... :(
Normalnie sie załamałam ale podbudwała mnie rozmowa z Małgośką.
Ajj.... :( nawet fotek żadnych nie mam Tinowej.... :(

<Anka ty 24 h siedzisz na DGM? bo co nie wejde to Ty jesteś :P>

Posted

aha :( biedna suieczka .... ciekawe czy jeszcze ja zobaczysz....
no :p siedze 24 godz ..... zart ..... nie no wlasnie musze juz konczyc bo dzisiaj siedzialam od 9 do teraz na kompie i na dgm.... :shake::shake: ehh... uzaleznienie:shake::shake:

Posted

[quote name='anka11']aha :( biedna suieczka .... ciekawe czy jeszcze ja zobaczysz....
no :p siedze 24 godz ..... zart ..... nie no wlasnie musze juz konczyc bo dzisiaj siedzialam od 9 do teraz na kompie i na dgm.... :shake::shake: ehh... uzaleznienie:shake::shake:

też się właśnie zastanawiam....
miejmy nadzieje ze ją zobacze.... :roll::roll:
No to widze że Ty już porządnie uzalezniona jestes... od 9 rano ?? ja bym chyba nie wytrzymała... tzn n ie chyba ale na 100%

Posted

Tak Ewa ja też bym to zrobiła, a teraz musze o niej zapomnieć, bo prawdopodobnie juz wiecej jej nie zobacze. Moja sąsiadka mi powiedziała ze poszła za nią na miasto. To już nie wróci :(
Bo ona jest taka że idzie za każdym wiec teraz moze być wszędzie ........

Posted

Jestem pewna, że temu kto by ją przygarnął dałaby bardzo dużo miłości.
I myslę, że spotka kogoś kto ją pokocha. :loveu: A pies potrafi się odwdzięczyc za dobre serce.

Zapomniałabym; ogromne mizianko dla Twojej śnieżynki.

Posted

Mnie też... ech... zycie jest brutalne niestety... :(:(:(:(
Ale juz nie smućmy sie.... sunia da sobie rade bo w przeciwieństwie do nas ma instynkt.
A tymczasem ja spadam spać, bo jakaś taka niewyraźna jestem....
Dobrej nocki :buzi::buzi:

PS. Dobijać do 200 :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Mnie też... ech... zycie jest brutalne niestety... :(:(:(:(
Ale juz nie smućmy sie.... sunia da sobie rade bo w przeciwieństwie do nas ma instynkt.
A tymczasem ja spadam spać, bo jakaś taka niewyraźna jestem....
Dobrej nocki :buzi::buzi:

PS. Dobijać do 200 :)

ooo widze że za niedługo będziemy świętować:cool3:
dobranoc kochana:buzi:

Posted

Czesc.

Myślałam, że rozpocznę Ci 200 stronę, ale nie udało się. A tak na marginesie to mam szczęście do zaczynania nowych stron w różnych galeriach.
Wieczorem jak wrócę to pewnie już będzie dużo więcej niż 200.
Acha, i pamiętaj, że to dzięki śnieżynce (spodobała mi się taka ksywka) masz tyle stronek.
Wycałuj ją dwieście razy w śliczny nochalek.
I zostaw mi kawałek tortu.

:tort: