Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Powiedz szybciutko, co z tym biednym, przybłąkanym psinkiem? Normalnie spac nie mogłam. Po jaką chorobę brac psa, żeby go później wyrzucic? A miała suńka jakąś obrożę? Ja cały czas mam nadzieję, że może komuś uciekła... :Dog_run: Miłego dnia Wam życzymy. :loveu: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czesc :) no wlasnie co tam u sunieczki?? i u Was?? Quote
barbara.h Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ciotki jestem zdołowana :( za moją siostra przybłakała sie sunia. To jeszcze szczeniak, siedziałam z nia na klatce 2 godziny bo jej do domu nie chcieli :( bo za duża, bo czyjaś... a gowno... biedulka... ktos ją wyrzucił :( a ja jej niemoge wziąść do domu...:( to jeszcze dziecko :( Widać coś?? :bigcry: Widać,widać boziu kochana nie mogę na to patrzeć!!! bidusia :-( i co z nią będzie? Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jeszcze jedno, bo zapomniałam zapytac... Gdzie suńka spędziła tą noc. Nie wiesz, czy rano jeszcze była na klatce? A może ktoś ją zabrał??? Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 kurcze..... szkoda ze nie ma Ciebie na dgm.... bo jestem bardzo ciekawa co z ta suniezka..... :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 anka11 napisał(a):kurcze..... szkoda ze nie ma Ciebie na dgm.... bo jestem bardzo ciekawa co z ta suniezka..... :shake: z tego co mi mówiła Edytka to suni już rano nie było.... Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aha.... ciekawe czy ktos ja zabral czy odeszla sama..... Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Miejmy nadzieję, że ktoś ją przygarnął. Szkoda by było gdyby się miała błąkac. Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no miejmy... chociaz watpie zeby ja ktos zabral wczoraj...... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Witam, wybaczcie że dopiero teraz pisze ale spałam. Jestem jakaś taka niewyraźna ale już wziełam rutinoskorbin ... No to tak, sunia nie mogła zostać u mnie na klatce bo sąsiedzi zaczeli sie rzucać. Nakarmiłam ją i musiałam ją wypuścić.... :( Normalnie sie załamałam ale podbudwała mnie rozmowa z Małgośką. Ajj.... :( nawet fotek żadnych nie mam Tinowej.... :( <Anka ty 24 h siedzisz na DGM? bo co nie wejde to Ty jesteś :P> Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aha :( biedna suieczka .... ciekawe czy jeszcze ja zobaczysz.... no :p siedze 24 godz ..... zart ..... nie no wlasnie musze juz konczyc bo dzisiaj siedzialam od 9 do teraz na kompie i na dgm.... :shake::shake: ehh... uzaleznienie:shake::shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='anka11']aha :( biedna suieczka .... ciekawe czy jeszcze ja zobaczysz.... no :p siedze 24 godz ..... zart ..... nie no wlasnie musze juz konczyc bo dzisiaj siedzialam od 9 do teraz na kompie i na dgm.... :shake::shake: ehh... uzaleznienie:shake::shake: też się właśnie zastanawiam.... miejmy nadzieje ze ją zobacze.... :roll::roll: No to widze że Ty już porządnie uzalezniona jestes... od 9 rano ?? ja bym chyba nie wytrzymała... tzn n ie chyba ale na 100% Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 oooo to widze że moge prowadzić sama ze sobą monolog.... Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Szkoda suńki. :placz::placz::placz::placz::placz: Powtarzam się, ale ludziska są bezduszni. :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 piękna ale cóż zrobić... nic :( Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :wallbash: Tych co ją wyrzucili to bym :snipersm: bez mrugnięcia okiem. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Tak Ewa ja też bym to zrobiła, a teraz musze o niej zapomnieć, bo prawdopodobnie juz wiecej jej nie zobacze. Moja sąsiadka mi powiedziała ze poszła za nią na miasto. To już nie wróci :( Bo ona jest taka że idzie za każdym wiec teraz moze być wszędzie ........ Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zgadzam się, ale i tak mi żal. :placz: :placz: :placz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jestem pewna, że temu kto by ją przygarnął dałaby bardzo dużo miłości. I myslę, że spotka kogoś kto ją pokocha. :loveu: A pies potrafi się odwdzięczyc za dobre serce. Zapomniałabym; ogromne mizianko dla Twojej śnieżynki. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Mnie też... ech... zycie jest brutalne niestety... :(:(:(:( Ale juz nie smućmy sie.... sunia da sobie rade bo w przeciwieństwie do nas ma instynkt. A tymczasem ja spadam spać, bo jakaś taka niewyraźna jestem.... Dobrej nocki :buzi::buzi: PS. Dobijać do 200 :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To jutro z okazji 200 strony imprezka. Nie wiem, czy się załapię, ale jak nie to kawałek tortu proszę mi zostawic. DOBREJ NOCKI Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Mnie też... ech... zycie jest brutalne niestety... :(:(:(:( Ale juz nie smućmy sie.... sunia da sobie rade bo w przeciwieństwie do nas ma instynkt. A tymczasem ja spadam spać, bo jakaś taka niewyraźna jestem.... Dobrej nocki :buzi::buzi: PS. Dobijać do 200 :) ooo widze że za niedługo będziemy świętować:cool3: dobranoc kochana:buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czesc. Myślałam, że rozpocznę Ci 200 stronę, ale nie udało się. A tak na marginesie to mam szczęście do zaczynania nowych stron w różnych galeriach. Wieczorem jak wrócę to pewnie już będzie dużo więcej niż 200. Acha, i pamiętaj, że to dzięki śnieżynce (spodobała mi się taka ksywka) masz tyle stronek. Wycałuj ją dwieście razy w śliczny nochalek. I zostaw mi kawałek tortu. :tort: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witajcie kochane :loveu: Szkoda że i mi nie udało się dobić do 200, ale zaraz znajde sobie jakiś pretekst.. :diabloti: Quote
Recommended Posts