haska_12 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No tak realistką też jestem... tylko wiesz... ten tydzien mam okropny... ja wiem ze wszystko jakos sie ułozy, i bedzie dobrze... ale wszystko sie nagromadzilo na raz... jeden problem rodzi natępny, jakos niemoge sobie poradzic... wiem ze teraz najlepezym lekarstwem będzie czas....:roll: Ołłł men.. nie wiem o co chodzi, ale trzymaj sie Edytko :calus: :buzi: :glaszcze: Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 haska_12 napisał(a):Ołłł men.. nie wiem o co chodzi, ale trzymaj sie Edytko :calus: :buzi: :glaszcze: Ja sie tez dolaczam :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć Edytko! Jak humorek? :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Witam moje kochane :buzi: No u mnie dobrze. Dzisiaj nawet lepszy dzionek miałam, humor mam dobry ale problemy nie poznikały i pewnie same nie zniknął... chociaż moze z czasem... :roll: no ale narazie nie bede o tym rozmyślała sądze że jakoś samo się wszystko ułoży.... zaraz wstawie jakies foteczki mam nadzieje ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): zaraz wstawie jakies foteczki mam nadzieje ;) fotki:multi: :multi: :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Paulina_mickey napisał(a):fotki:multi: :multi: :multi: kurde wygrzebałam tak dużo fotek i kurde w jakimś formacie sa i niemoge ich otworzyć, ani pozmiejszać... no ja nie wiem co sie porobiło :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Nie wiem Justynko ja sie nie znam... ale mistrz naprawił (mam na myśli siebie):diabloti: Dzisiaj zdrałam sobie z komy foteczki takie nie "Tinkowe" jest troche innych pieskow, troche krajobrazow, troche mnie :D Krótko mówiac, "różne foty żeby Wam sie nie nudziło" :diabloti: No to zaczynamy od jakiś angielskich foteczek :evil_lol: Moja fura :D (w przyszłym wcieleniu) Ten budynek ogromy to był mój punkt orjentacyjny :D Widać go było z daleka i dzieki niemu sie ani razu nie zgubiłam :multi: goorki :) Sheffield :) piękna fontanna :D w lecie tłumy ludzi po niej biega :mad: Następna fonatnna :evil_lol: Gołąbki :loveu: prawie takie jak Krakowskie :cool3: i znowu górki :) C.D.N Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Byłaś w Anglii? Jak było? Mnie brat namawia już drugi rok żebym pojechała do niego do USA, ale jakoś nie mogę się przekonać ;) Fajne zdjęcia, zwłaszcza fontanna - tylko gdzie te inne psiaki i Ty? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Wieelka hala z palmami i innymi egzotycznymi roślinami :) "Gdzie strumyk płynie z wolna....":D Moja ulicka :D Urwisko... niestety ten piekny krajonraz zniszczony jest powalonymi napisami... :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Byłaś w Anglii? Jak było? Mnie brat namawia już drugi rok żebym pojechała do niego do USA, ale jakoś nie mogę się przekonać ;) Fajne zdjęcia, zwłaszcza fontanna - tylko gdzie te inne psiaki i Ty? :cool3: Byłam na wakacjach.... było super, chętnie bym pojechała jeszcze raz .. normalnie to nie to co polska... Kochana jak masz okazje to lec do USA i sie niee zastanawiaj swiat trzeba zwiedzać :D a reszta fote za chwile :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Maksiu :) to chłopak Tiny :D ale ona cos za nim nie przepada :shake: Śliczne ma oczyska :loveu::loveu::loveu: A to Bruno :loveu: psina mojej babci, a dokładnie mojego wujka :D w każdym bądz razie jest wspaniały :loveu::loveu: A to Zbysiu... błąkał sie po moim osiedlu a ja go dokarmialam, biegał z obrożą, i był super... ale pare dni temu straż miejsa go zabrała :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A to dzieło sztuki mojej kolezanki z klasy :D papużka z zoologicznego :D i ja :evil_lol: mam Was na celowniku :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A teraz przed państwem gwiazda wieczoru :D moja ksieżniczka :loveu: No to by bylo na tyle, jak komus za mało to prosze się wpisać do księgi "skarg i wniosków" :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AAAAA!!!!! Tylko nie strzelaj!!! :-o :p Zbysiu cudowny, szkoda, że go zabrali :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):AAAAA!!!!! Tylko nie strzelaj!!! :-o :p Zbysiu cudowny, szkoda, że go zabrali :( jak będziecie niegrzeczne to nie zawacham się go użyć :diabloti: Tak Zbysiu był piękny, ale moze w schronie znajdzie nowy domek... :roll: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ile prześlicznych fotek:loveu::loveu::loveu: Anglia to piękny kraj..a te palmy...:loveu: jak w ogrodzie botanicznym:loveu: Psiaki bardzo ładnie wyszły, a Zbysiu w schronisku ma chyba większe szanse na dom...:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Też mi sie tak wydaje, moze ktoś go zobaczy i pokocha.... mam taka ogromną nadzieję... Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 heyy kobito ktora jest zawsze wszedzie pierwsza:D....hehe fajowe focie...fajowa limuzynka...a najfajniejsza tinka:) buziaki:***** Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alynkaaa']heyy kobito ktora jest zawsze wszedzie pierwsza:D....hehe fajowe focie...fajowa limuzynka...a najfajniejsza tinka:) buziaki:***** no pewnie ja lubie byc 1 :D:D:D Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] i ja :evil_lol: mam Was na celowniku :diabloti::diabloti: kogo ja tu widze:D:evil_lol: Quote
Xiara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] i ja :evil_lol: mam Was na celowniku :diabloti::diabloti: Strach się bać :cool3: Quote
Recommended Posts