_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Hej Gonia :) idzie sie przyzwyczaić :) Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej Gonia :) idzie sie przyzwyczaić :) Nie wiem, czy można się przyzwycziac, jeżeli ktoś traktuje źle istotkę, którą kochasz ... :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 No wiece ja moze to wsyzstko wyolbrzymiłam bo zła byłam. To wszystko wygląda tak, ze jak Tinuha coś zbroi z własnej winy bądz nie to oni tego nie rozumieją ze ona np. nie chciała tego zrobić, tak jak dzisiaj z tym wymiotowaniem. Poprostu dra sie tak jakby myśleli ze ona sobie to zapamieta... Teraz juz wszystko jest ok... tylko można było uniknac tego stresu i nerwów zarówno moich jak i Tiny czy mojej siostry... Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No wiece ja moze to wsyzstko wyolbrzymiłam bo zła byłam. To wszystko wygląda tak, ze jak Tinuha coś zbroi z własnej winy bądz nie to oni tego nie rozumieją ze ona np. nie chciała tego zrobić, tak jak dzisiaj z tym wymiotowaniem. Poprostu dra sie tak jakby myśleli ze ona sobie to zapamieta... Teraz juz wszystko jest ok... tylko można było uniknac tego stresu i nerwów zarówno moich jak i Tiny czy mojej siostry... No to super, że już jest OK. :cool1: Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 uff... dobrze że moja mama jak łapa kiedyś zwymiotowała na łóżko nie robiła afery... a to była świeżo przebrana pościel... :P Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Już jej w sumie przeszło, i cala ta nerwowa atmosfera znikneła, Bosz wyobraźcie sobie ile razy ja sie musze z nimi kłucić. Ja czasem to nie mam nerwów i płacze razem z Tiną...:( :glaszcze:Ehh... niestety nie wszyscy to rozumieja...u mnie na całe szczęście na psa nie krzyczy się z powodu ktory nie jest od niego zalezny.. głowa do góry! i wstaw jakies zdjecia :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ok już wszystko wróciło do normy takze koniec tematu:) fotki postaram sie wkleic no ale musze zrobić jakieś :D a nie wiem kiedy sie do tego zabiore:D wiem wiem jestem okropna :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mięsko mielone, dawaj fotki, a nie pyskuj :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mięsko mielone, dawaj fotki, a nie pyskuj :evil_lol: Ja Ci dam zaraz fotki :mad: bedziesz widziec :eviltong::eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej ChiQuitko :loveu:. Jak tam Tinka ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Hej ChiQuitko :loveu:. Jak tam Tinka ? Hej :) maleństwo ma sie już dobrze :) właśnie sobie śpi :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja Ci dam zaraz fotki :mad: bedziesz widziec :eviltong::eviltong: Paskudna z Ciebie mielonka. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Paskudna z Ciebie mielonka. :shake: hahaha za to Cie kofam :buzi::loveu: a teraz lece do wanienki, no i moze wieczorkiem dam foteczki, ale to moze :diabloti: Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc kochana :buzi: to ja czekam na "moze fotki" :p pozdrowionka :) Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 nawiązując jeszcze do tamtego tematu jak Mickey coś zrobi źle to jest tylko: PAULINAAAAAAA!!!POSPRZĄTAj TO!! wszyscy w domu wiedzą że Mickey nie słucha sie nikogo tylko mnie:eviltong: a on wie że jak coś zrobi nie tak to ma uciekać do mnie bo go zawsze obronie cokolwiek by nie zrobił:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mielonka, fotki mają być obowiązkow :p Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 o razny 4 strony zaległości, aż nie wierze... skoro zamknięto temat o siostrze to ja poprosze fotki jak wrócisz... Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cerber napisał(a):o razny 4 strony zaległości, aż nie wierze... skoro zamknięto temat o siostrze to ja poprosze fotki jak wrócisz... Oj cerberku ty masz 4 strony a ja 17 stron :evil_lol:. Kika (moja siostra ) napisała mi na jakich galeriach koniecznie muszę pisać. Galeria Tiny sie do nich zalicza :razz:. Quote
Mada&Teodor Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Własnie a gdzie sa foteczki ? ? ? :mad: :mad: :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Co teraz bede mielonką tak ? Gonia to miało byc miedzy nami :eviltong: No ale cóz jak juz wszyscy wiedzą :D Wiecie co jestescie okropne, dopiero co dalam foty a Wy sie już nowych domagacie...:shake: no i musze was zmartwić, bo nie zrobiłam fotek... :placz: Musiałam isc na miasto, potem jeszcze do kolezanki no i tak zleciało, no i jeszcze lekcje i nauka, no i nie miałam czasu. PRZEPRASZAM WAS NAJMOCNIEJ :-( Jutro beda foteczki :) arystokratka napisał(a): Oj cerberku ty masz 4 strony a ja 17 stron :evil_lol:. Kika (moja siostra ) napisała mi na jakich galeriach koniecznie muszę pisać. Galeria Tiny sie do nich zalicza :razz:. baaardzo nam miło :multi::multi: zapraszamy jak najczęsciej :) Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cześć... szkoda że nie ma fotek... yyy.... polędwiczko :D:D:D Quote
Recommended Posts