Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiece ja moze to wsyzstko wyolbrzymiłam bo zła byłam.
To wszystko wygląda tak, ze jak Tinuha coś zbroi z własnej winy bądz nie to oni tego nie rozumieją ze ona np. nie chciała tego zrobić, tak jak dzisiaj z tym wymiotowaniem. Poprostu dra sie tak jakby myśleli ze ona sobie to zapamieta...
Teraz juz wszystko jest ok... tylko można było uniknac tego stresu i nerwów zarówno moich jak i Tiny czy mojej siostry...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No wiece ja moze to wsyzstko wyolbrzymiłam bo zła byłam.
To wszystko wygląda tak, ze jak Tinuha coś zbroi z własnej winy bądz nie to oni tego nie rozumieją ze ona np. nie chciała tego zrobić, tak jak dzisiaj z tym wymiotowaniem. Poprostu dra sie tak jakby myśleli ze ona sobie to zapamieta...
Teraz juz wszystko jest ok... tylko można było uniknac tego stresu i nerwów zarówno moich jak i Tiny czy mojej siostry...

No to super, że już jest OK. :cool1:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Już jej w sumie przeszło, i cala ta nerwowa atmosfera znikneła,
Bosz wyobraźcie sobie ile razy ja sie musze z nimi kłucić. Ja czasem to nie mam nerwów i płacze razem z Tiną...:(

:glaszcze:Ehh... niestety nie wszyscy to rozumieja...u mnie na całe szczęście na psa nie krzyczy się z powodu ktory nie jest od niego zalezny.. głowa do góry! i wstaw jakies zdjecia :eviltong:

Posted

Ok już wszystko wróciło do normy takze koniec tematu:)
fotki postaram sie wkleic no ale musze zrobić jakieś :D a nie wiem kiedy sie do tego zabiore:D
wiem wiem jestem okropna :diabloti:

Posted

nawiązując jeszcze do tamtego tematu jak Mickey coś zrobi źle to jest tylko: PAULINAAAAAAA!!!POSPRZĄTAj TO!!
wszyscy w domu wiedzą że Mickey nie słucha sie nikogo tylko mnie:eviltong:
a on wie że jak coś zrobi nie tak to ma uciekać do mnie bo go zawsze obronie cokolwiek by nie zrobił:cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
o razny 4 strony zaległości, aż nie wierze... skoro zamknięto temat o siostrze to ja poprosze fotki jak wrócisz...

Oj cerberku ty masz 4 strony a ja 17 stron :evil_lol:. Kika (moja siostra ) napisała mi na jakich galeriach koniecznie muszę pisać. Galeria Tiny sie do nich zalicza :razz:.

Posted

Co teraz bede mielonką tak ? Gonia to miało byc miedzy nami :eviltong:
No ale cóz jak juz wszyscy wiedzą :D

Wiecie co jestescie okropne, dopiero co dalam foty a Wy sie już nowych domagacie...:shake: no i musze was zmartwić, bo nie zrobiłam fotek... :placz:
Musiałam isc na miasto, potem jeszcze do kolezanki no i tak zleciało, no i jeszcze lekcje i nauka, no i nie miałam czasu.
PRZEPRASZAM WAS NAJMOCNIEJ :-(
Jutro beda foteczki :)

arystokratka napisał(a):
Oj cerberku ty masz 4 strony a ja 17 stron :evil_lol:. Kika (moja siostra ) napisała mi na jakich galeriach koniecznie muszę pisać. Galeria Tiny sie do nich zalicza :razz:.

baaardzo nam miło :multi::multi: zapraszamy jak najczęsciej :)