Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka11 napisał(a):
czesc :smile:
ale fajny psiak :loveu::loveu: hihi :-D a jak tu wchodzilam myslalam ze bedzie tu 100 stron zaleglosci a tu tylko 1 :P o i dobrze hihi :evil_lol::evil_lol: szkoda tylko ze nie ma fotek Tinuski :-(

no patrz a to peszek :diabloti:

paulina_mickey napisał(a):
ja dziś w szkole dostałam całą łopata śniegu bo chłopaki odśnieżali obejście zamQ...:oops: :mad:

buahahaha D:D:D

Paulina_mickey napisał(a):
To jest tak...Członkiem stowarzyszenia mogą być tylko osoby pełnoletnie....Bo trzeba płacić składki...Ale osoby niepełnoletnie za to moga być wolontariuszami tak jak ja Edytka i jeszcze pare innych osób. W Stowarzyszeniu najbardziej zależy im na osobach które działają a nie np zapłacą sobie składke i myślą że jest sprawa załatwiona...:roll: Trzeba szukac domków (jak własnie zrobiła Edytka:-D) opiekować sie psami w potrzebie itp...To w skrócie:evil_lol:

otóż to ;D:D

Marta_Ares napisał(a):
jakie spojrzenie mordercy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

oo tak spojrzenie to ona ma niezłe, ale to taki aniolecek :loveu:

anka11 napisał(a):
hejka :smile:
w ogole znam kilka astow ktore maja na imie Tquila albo widze np w TV :-D:-D chyba to imie jest jakies popularne :p

nom popularne i faaajne:multi:

Posted

haska_12 napisał(a):
Wszystkie jakie znam staffiki to każda Tekilka :cool1: Ale przyznam, ze te imie pasuje do takich psiakow :smile: Sliczna psinka :loveu:

o tak do niej to baardzo pasi :D

Paulina_mickey napisał(a):
Heeeeeeeej:-D:buzi:

:: FiGa :: napisał(a):
Cześc gaduły ;-)

Tina.Sara napisał(a):
hej :] !!!!!!!

g_o_n_i_a napisał(a):
Cześć Edytko :calus:

czeeeeść kochane moje :*

Co tam u was słychać ? bo u mnie dzisiaj nie najlepiej, tzn dzien mi sie zaczal okroopnie. Na poczatek 2 angielskie od 7:10 no i oczywiscie nie obeszło sie bez tego ze ta krowa (czyt. baba od anglika) znowu cos do mnie miala. Odezwlam sie zaledwie 2 razy do kolezanki zławki a ona to wykorzystala i zaczela drzeć parcha (czyt. morde) ze jej przeszkafzam i mam wyjsc. No to sie zabrałam i wyszłam. posiedziałam na korytarzu i pogadałam z przechodzącą akurat panią dyrektor :angryy:
Idzie patrzy na mnie i pyta:
dyra: Masz dyżur?
ja: nie
dyra: nie masz lekcji ?
ja: mam
dyra: to dlaczego tu siedzisz?
ja: boo... yyy... pani mnie wyrzuciła
dyra: dlaczego? ( i wzrok mordercy skierowany wprost na mnie)
ja: no bo... yyy... bo.... no.... bo rozmawiałam
dyra: no musialas pani podpaść
ja: chyba...
dyra: czy wiesz co to znaczy być damą? dama nigdy nie pozwala żeby ktoś wypraszał ją z pomieszczenia. Także przemyśl to sobie...
ja: "popatrzyłam na nią jak na idiotke... i sobie poszła"

Pięknie co... potem jeszcze lepsza akcja... Edytka idzie sobie jak na uczennice przystało z jednego budynku do drugiego. Idzie nas 26 dziewczyn, ale wybór pada na mnie.. kolega rzuca sie na mnie z łapami prubując wepchnąc mnie w zaspę śniegu... Edysia sie drze :Norbert pojebało Cie ja mam adidasy !!!!!!" za mną pani od matmy :shake:
mówi: Edyta chodz tu , podchodze do niej a ta do mnie co ty powiedziałas? a ja ze nic... a ona : dobrze słyszłam, powiem Twojej pani wychowawczyni i zobaczymy co ona z tobą zrobi"
a ja takie gały :crazyeye: coo za jedno slowo... no nie ta baba jest nienormalna... gupia piz** ma z 20 lat ... co nigdy jej sie przekląć nie zdarzyło...
no idiotka no... idotka.. ! :angryy:

Sorki ciotki ze tak pisze dużo pewnie wam sie czytać nie chce... no ale co ja poradze... nie mam sie gdzie wygadac a ja tak strasznie to lubie:diabloti:

Posted

Dobra zeby nie było ze taka wredna jestem to dam jedna fotke którą zrobiłam przec chwilą:D
wchodze do łazienki i co widze.... Tina znalazła sobie miejscówke do spania. Wykorzystała kocyk który leżal na podłodze :D :diabloti:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ano ponoć nie można. Byli u mnie panowie ze Spółdzielni i stwierdzili, że obróbka okien jest kijowa i do wymiany (mam okna dachowe) ale... teraz nikt tego nie wymieni bo leży śnieg na dachu i nikt tam nie wejdzie. Ma sobie cieknąć do uśmiechniętej śmierci a jak będą mogli to poprawią.. tylko że.. całą ścianę mam już mokrą i niedługo nam na głowę zacznie sufit spadać.:angryy::angryy::angryy:

Posted

whhh to mialasd ciekawe akcje no no... emmm no to odmlodzilas troche ta babke od maty :D nie sadze, zeby ona mogla byc o rok starszea ode mnie :D poza tym studii nie da rady zrobic tak, zby w wieku 20 lat je ukonczyc :D:D no ale co w koncu z ta wychowawczynia? co ona ci powiedziala????

Posted

Cerber napisał(a):
whhh to mialasd ciekawe akcje no no... emmm no to odmlodzilas troche ta babke od maty :D nie sadze, zeby ona mogla byc o rok starszea ode mnie :D poza tym studii nie da rady zrobic tak, zby w wieku 20 lat je ukonczyc :D:D no ale co w koncu z ta wychowawczynia? co ona ci powiedziala????

nie bylo jej w szkole no i jutro tez jej nie ma , moze przez wekeend zapomni. no pewnie przesadzilam ta baba ma moe z 27 lat :roll:

Posted

Dobra ciotki nie pogadamy długo bo ja musze już leciec... przychodzi do mnie zaraz moj kolega... a dokładnie ... były....
no ciekawe ciekawe.. zobaczymy jak to bedzie na tym naszym "spotkaniu" papapa:*:*::*

Posted

heheh :DD: fajna fotka :P a ja cem wiecej :p (pewnie bedzie taka odpowiedz : to sobie poczekasz...) :D a w ogle ie bylo mnie ok 4 godz a tu juz 3 strony zaleglosci :p

Posted

Edytko, oj wspolczuje problemow z naczycielami. Trzymaj się kochana :calus:
My od angielskiego mamy taką dziwną babkę, ze w podobnej sytuacji do Twojej upomniala moją koleżankę i teraz się na nia uparła. Niedawno wyszło na to, ze koleżanka jest brzuchomówcą, bo ona nic nie mowila, a nauczycielka powiedziala, ze widziala jej ruch ust. :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Edytko, oj wspolczuje problemow z naczycielami. Trzymaj się kochana :calus:
My od angielskiego mamy taką dziwną babkę, ze w podobnej sytuacji do Twojej upomniala moją koleżankę i teraz się na nia uparła. Niedawno wyszło na to, ze koleżanka jest brzuchomówcą, bo ona nic nie mowila, a nauczycielka powiedziala, ze widziala jej ruch ust. :evil_lol:

Ja tez mam dziwna pania od anglika , ale mnie sie nie czepia , narazie!!!