Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc edytko:)

nieciekawie masz w szkole:shake: u mnie w LO tez nas tyrali ale czegos takiego niebylo (albo niepamietam:evil_lol: ) chociaz nie byla jedna taka:angryy: do tej pory jak o niej pomysle to dostaje drgawek

Posted

A ja o Twoim polskim piszę u siebie zamiast u Ciebie :evil_lol::evil_lol: Wybaczcie, starość nie radość.. Ja Ci tylko powiem, ze fajnie masz że przez tę chorobę nie musisz wychodzić z domu. Jak pomyślę o spacerze z Tiną to mnie wstrząsa.. Okropność widzę za oknem, deszczysko wredne i wiatr na dodatek...

Posted

Jak wam dobrze że wy macie za sobą cała ta szkołe i uzeranie sie z nauczycielami, ale teraz macie problemy życia dorosłego. Nic nie jest takie proste jak sie wydaje. Ja narzekam na szkołe chciałabym juz to skończyć a jak kiedyś bede juz dorosła będe mażyć żeby się wrócić....
wiem że tak będzie :diabloti:

a co do tego wiatru to siostra mi mówila ze w beskidach wiatr osiagnął 180 km/h a w Warszawie 130 :O:O

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Jak wam dobrze że wy macie za sobą cała ta szkołe i uzeranie sie z nauczycielami, ale teraz macie problemy życia dorosłego. Nic nie jest takie proste jak sie wydaje. Ja narzekam na szkołe chciałabym juz to skończyć a jak kiedyś bede juz dorosła będe mażyć żeby się wrócić....

bo pewnie będzie :) uwierz mi, użeranie się z nauczycielami to nic w porównaniu z użeraniem się z wrednym szefem....

Posted

Nie no ja mysle że sie da...

a klawiaturka miała wczoraj humory... ale dzisiaj jej przeszło :d i już dziala:D wiesz takie humory... chyba przechodzi menopauze bo ma juz swoje lata :D

Aguś oj tak nie wątpie :D ja to myśle sama być szefem zeby się inni ze mną użerali :diabloti:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

a co do tego wiatru to siostra mi mówila ze w beskidach wiatr osiagnął 180 km/h a w Warszawie 130 :O:O

o kurcze, ale mi przykro z powodu tego polaka :shake: aha i nie myśl, że ja się nie użeram z nauczycielami (córka kończy gimnazjum) i właśnie tez z polonistką,dzwoniła i się skarżyła, że córka ładnie pracowała a teraz się opuściła i prace domowe nie odrabia:mad: i czy ma duzo zajęć domowych? :evil_lol:

zajęcia domowe?! to właśnie chyba ma za mało ;)

nie martw się!! bo Tinka będzie smutna :loveu:

Posted

Basia no to to widze ze w przyszłości się nawet od tego nie uwolnie hehe
Cziłałko ja mam już prawie 17 lat :)
Gosia nieciekawie to widze, przed chwila byłam z Tina na polku.... okropność... zwiewa ją.... :(

Posted

Cioteczki życze wam DOBRANOC :* bo ja się pewnie już nie pojawię dzisiaj, ale za to postaram sie byc jutro :) i wszystkie was odwiedze :diabloti:
a teraz lece do wanienki :D

DOBRAAAANOC :*:*:*:*:*

Posted

Greka napisał(a):
Wątpie żebym kiedyś chciałą wrócić do ShQ
Agushka twoj avek jest podobny do mojego psa.

Czekaj Ty to jesteś chyba w podstawówce albo w gimnazjum wiec chyba nie masz innego wyjścia jak sie nie myle... :)

Dobranoc mówie juz ostatni raz :**:*:eviltong:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Aguś oj tak nie wątpie :D ja to myśle sama być szefem zeby się inni ze mną użerali :diabloti:
Hihi mądrze :) poza tym szef ma zawsze przerwę :evil_lol::evil_lol:
[quote name='Greka']Wątpie żebym kiedyś chciałą wrócić do ShQ
Agushka twoj avek jest podobny do mojego psa.

Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol:

Posted

Agushka napisał(a):

Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol:

to Ci sie udalo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ajednak komp jest wolny a ja skorzystałam z okazji :diabloti:

[quote name='Agushka']Hihi mądrze :smile: poza tym szef ma zawsze przerwę :evil_lol::evil_lol:

i cały dzień żarła bym kit katy :evil_lol: chociaż nie,bo potem była bym gruba jak słoń :roll:

[quote name='Agushka']Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol:

dobre dobre :D hahaha:evil_lol:

[quote name='Samturia']Dzieńdobrywieczór

aaaa witam witam :evil_lol:

[quote name='Cerber']taaaaa a ja myslalam, ze masz 14 lat...

a czy moge wiedzieć czym to jest spowodowane ? :diabloti:
w sumie znając kogoś tylko z forum nie da sie kodładnie stwierdzić kto ile ma lat :roll: