_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ooo cześc ktoś sobie o nas przypomniał :D Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czesc edytko:) nieciekawie masz w szkole:shake: u mnie w LO tez nas tyrali ale czegos takiego niebylo (albo niepamietam:evil_lol: ) chociaz nie byla jedna taka:angryy: do tej pory jak o niej pomysle to dostaje drgawek Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A ja o Twoim polskim piszę u siebie zamiast u Ciebie :evil_lol::evil_lol: Wybaczcie, starość nie radość.. Ja Ci tylko powiem, ze fajnie masz że przez tę chorobę nie musisz wychodzić z domu. Jak pomyślę o spacerze z Tiną to mnie wstrząsa.. Okropność widzę za oknem, deszczysko wredne i wiatr na dodatek... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Jak wam dobrze że wy macie za sobą cała ta szkołe i uzeranie sie z nauczycielami, ale teraz macie problemy życia dorosłego. Nic nie jest takie proste jak sie wydaje. Ja narzekam na szkołe chciałabym juz to skończyć a jak kiedyś bede juz dorosła będe mażyć żeby się wrócić.... wiem że tak będzie :diabloti: a co do tego wiatru to siostra mi mówila ze w beskidach wiatr osiagnął 180 km/h a w Warszawie 130 :O:O Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czesc Edytko, a co sie dzieje z klawiaturka??? a co do oceny no to przykro mi... ehhh no takie juz zycie jest... nie da rady tego poprawic???? Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak wam dobrze że wy macie za sobą cała ta szkołe i uzeranie sie z nauczycielami, ale teraz macie problemy życia dorosłego. Nic nie jest takie proste jak sie wydaje. Ja narzekam na szkołe chciałabym juz to skończyć a jak kiedyś bede juz dorosła będe mażyć żeby się wrócić.... wiem że tak będzie :diabloti: bo pewnie będzie :) uwierz mi, użeranie się z nauczycielami to nic w porównaniu z użeraniem się z wrednym szefem.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Nie no ja mysle że sie da... a klawiaturka miała wczoraj humory... ale dzisiaj jej przeszło :d i już dziala:D wiesz takie humory... chyba przechodzi menopauze bo ma juz swoje lata :D Aguś oj tak nie wątpie :D ja to myśle sama być szefem zeby się inni ze mną użerali :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 u mnie w radiu ciechocinskim ostrzegaja ze wiatr bedzie wial z predkoscia 150km/h:crazyeye: jak przy stowie mi balkon rozwalilo to ja niewiem co teraz bedzie:shake: Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak wam dobrze że wy macie za sobą cała ta szkołe i uzeranie sie z nauczycielami, ale teraz macie problemy życia dorosłego. Nic nie jest takie proste jak sie wydaje. Ja narzekam na szkołe chciałabym juz to skończyć a jak kiedyś bede juz dorosła będe mażyć żeby się wrócić.... wiem że tak będzie :diabloti: a co do tego wiatru to siostra mi mówila ze w beskidach wiatr osiagnął 180 km/h a w Warszawie 130 :O:O o kurcze, ale mi przykro z powodu tego polaka :shake: aha i nie myśl, że ja się nie użeram z nauczycielami (córka kończy gimnazjum) i właśnie tez z polonistką,dzwoniła i się skarżyła, że córka ładnie pracowała a teraz się opuściła i prace domowe nie odrabia:mad: i czy ma duzo zajęć domowych? :evil_lol: zajęcia domowe?! to właśnie chyba ma za mało ;) nie martw się!! bo Tinka będzie smutna :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Basia no to to widze ze w przyszłości się nawet od tego nie uwolnie hehe Cziłałko ja mam już prawie 17 lat :) Gosia nieciekawie to widze, przed chwila byłam z Tina na polku.... okropność... zwiewa ją.... :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Cioteczki życze wam DOBRANOC :* bo ja się pewnie już nie pojawię dzisiaj, ale za to postaram sie byc jutro :) i wszystkie was odwiedze :diabloti: a teraz lece do wanienki :D DOBRAAAANOC :*:*:*:*:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Greka napisał(a):Wątpie żebym kiedyś chciałą wrócić do ShQ Agushka twoj avek jest podobny do mojego psa. Czekaj Ty to jesteś chyba w podstawówce albo w gimnazjum wiec chyba nie masz innego wyjścia jak sie nie myle... :) Dobranoc mówie juz ostatni raz :**:*:eviltong: Quote
Xiara Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Aguś oj tak nie wątpie :D ja to myśle sama być szefem zeby się inni ze mną użerali :diabloti: No dokładnie :D Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Aguś oj tak nie wątpie :D ja to myśle sama być szefem zeby się inni ze mną użerali :diabloti: Hihi mądrze :) poza tym szef ma zawsze przerwę :evil_lol::evil_lol: [quote name='Greka']Wątpie żebym kiedyś chciałą wrócić do ShQ Agushka twoj avek jest podobny do mojego psa. Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Cziłałko ja mam już prawie 17 lat :) taaaaa a ja myslalam, ze masz 14 lat... Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agushka napisał(a): Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol: to Ci sie udalo...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ajednak komp jest wolny a ja skorzystałam z okazji :diabloti: [quote name='Agushka']Hihi mądrze :smile: poza tym szef ma zawsze przerwę :evil_lol::evil_lol: i cały dzień żarła bym kit katy :evil_lol: chociaż nie,bo potem była bym gruba jak słoń :roll: [quote name='Agushka']Mój avek do twojego psa mówisz... wiesz, możliwe ale tutaj to akurat moja suka :evil_lol::evil_lol: dobre dobre :D hahaha:evil_lol: [quote name='Samturia']Dzieńdobrywieczór aaaa witam witam :evil_lol: [quote name='Cerber']taaaaa a ja myslalam, ze masz 14 lat... a czy moge wiedzieć czym to jest spowodowane ? :diabloti: w sumie znając kogoś tylko z forum nie da sie kodładnie stwierdzić kto ile ma lat :roll: Quote
barbara.h Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 żeby Tinki nie wywiało!!! to proszę jej kuwetę ustawić w domku i na żadne spacerki nie wychodzić;););) DOBRANOC :bye: Quote
Patikujek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mam nadzieję że Tinka dobrze przetrwała wiatrzyska??? Quote
Samturia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 oj tak ona tak tycia to ją może wywiać ;) Quote
Asia_M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Śliczna sunieczka :loveu: Podobna do jedego z moich piesiów :loveu: Pozdrowionka serdeczne!!!! Quote
Recommended Posts