Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greka napisał(a):
Tesh probuje ignorować jak ktoś mowi ze moja Lisi czy Kajtek to "tylko" kundle , a te teksty padają bez przerwy przed przychlasty z mojego podwórka ;/ . Nawet nie pisze tych tekstów bo serce siem kraja.

Sa ludzie i parapety :mad: Nie powinno byc "tylko" a "AZ" bo kundelki sa sliczne i kochaja calym serduszkiem:p ...

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Sa ludzie i parapety :mad: Nie powinno byc "tylko" a "AZ" bo kundelki sa sliczne i kochaja calym serduszkiem:p ...

Zgadzam się w zupełności :mad:

Posted

Witam cioteczki moje kochane :)
troche ostatnio nie małam czasu... jestem chora :placz:
Angina ropna... bleee :placz::placz::placz: niemoge jesc ani pić tak mnie boli migdał...
i jeszcze do tego milion tabletek do połykania codziennie...... :(
Wczoraj nie miałam siły zejść z łóżka.... i przez tą gorączke nie spałam cała noc.... :angryy:
I jeszcze mam 1 na półrocze z polaka... a musze to zaliczyc bo do piątku wystawiają oceny... :placz::placz::placz::placz:
i co ja zrobie.... :shake:
Ale niebedziemy sie dołować....
zaraz może jakies foteczki wstawie...

Justynko jak nam miło ze pierwsze co o nas pomyślałaś :)
a świneczka narazie tego nie ma, smaruje ją detromycyną, za parę dni mamy iść na kontrolę do weta :)

Posted

Dzień dobry Edysia :) Oj nie sądziłam że Ty z tego polskiego masz taką fatalną sytuację. Ciągle skrobiesz te wypracowania.. Rzeczywiście choroba dopadła Cię całkiem nie w porę. Ale.. zdrowie najważniejsze, najpierw się wylecz i niech nie przyjdzie Ci do głowy iść z gorączką do szkoły...

Posted

czesc cioteczki :*
ja zawsze z polaka miałam 4 -5 a teraz :(
ale dam rade jakoś... myśle żeby iśc w piątek do szkoły może się będe lepiej czuć... a jutro wysyłam siostre zeby pogadała z polonistką i sie dowiedziala w jaki sposób ja mam to zrobić....

Posted

Czesc kochana... uuuuu i chorobsko i ocenki nie ten teges... ehhh Ci nauczyciele:/ życzę powodzenia, mam nadzieje, ze zaliczysz tego polaka nie trzymam kciuki :)

Posted

Angina ropna, fuj :shake: Uciekaj od Edyty jak najszybciej!!! :mad:
A co do polskiego... eh... :( Wierzę, że zdasz(przecież możesz w piątek przyjść tylko żeby zdać, a nei na lekcje) - a na koniec semestru załapiesz bardziej pozytywną ocenę :)

Posted

Jejku polski, ja tam lubie polski , ale pania to juz nie . Uwzal sie babsztyl i 4+ postawil!!I to za pismo, bo ze wszystkich 4 dzialow(literatura , gramatyka,wypracowania,ortografia) mialam 5 , a z tych mnie waznych czyli interpunkcji 4+ ,a z pisma 3 i 4+wyszlo jej. Myslalam , ze zarabie idiotke na miejscu!!!

Posted

No dobra zeby tak pusto nie było
dam pare foteczek :diabloti:

Wczoraj moje maleństwo dotrzymywało mi towarzystwa jak sie z łóżka podnieść nie mogłam :)

I teraz oczy kota ze Shreka
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Tina czaiła sie na moją kanakpe której ja niemogłam zjeść :diabloti:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
niedziękuje:D:D
Lui ja aż boje sie wejśc do Twojej galeri bo pewnie z 50 stron do tyłe będe...

e tam kochaniutka :) nie przejmuj sie, nie musisz wogole nadrabiac zaleglosci... idz na biezaco... ewentualnie jak jakis temat sie ciagnie przez kilka stron to wtedy jak juz masz ochote, ale tak to nie musisz :)

śliczne foteczki, szczegolnie te w sepi :)