_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No i gdzie ten Twój avatar ?? Quote
a_ga.isk Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Greka napisał(a):Tesh probuje ignorować jak ktoś mowi ze moja Lisi czy Kajtek to "tylko" kundle , a te teksty padają bez przerwy przed przychlasty z mojego podwórka ;/ . Nawet nie pisze tych tekstów bo serce siem kraja. Sa ludzie i parapety :mad: Nie powinno byc "tylko" a "AZ" bo kundelki sa sliczne i kochaja calym serduszkiem:p ... Quote
Xiara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a_ga.isk napisał(a):Sa ludzie i parapety :mad: Nie powinno byc "tylko" a "AZ" bo kundelki sa sliczne i kochaja calym serduszkiem:p ... Zgadzam się w zupełności :mad: Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Tinka jest cudowna i tyle:)..a kiedy nowe fotki??:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć Edytko! :) Znalazłam trochę czasu na połażenie po Dogo i pierwsze co robię to zaglądam do Was! Co słychać? Świnka już nie miała żadnego czerwonego placka na pyszczku? A jak Tinka? Pozdrawiam gorąco :* Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Greka napisał(a):Ja tesh siem zgadzam i dlatego zrobiłąm to "tylko" w cudzysłowia bo jak powiedziala a ga.isk powinno być "aż" zgadzam sie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witam cioteczki moje kochane :) troche ostatnio nie małam czasu... jestem chora :placz: Angina ropna... bleee :placz::placz::placz: niemoge jesc ani pić tak mnie boli migdał... i jeszcze do tego milion tabletek do połykania codziennie...... :( Wczoraj nie miałam siły zejść z łóżka.... i przez tą gorączke nie spałam cała noc.... :angryy: I jeszcze mam 1 na półrocze z polaka... a musze to zaliczyc bo do piątku wystawiają oceny... :placz::placz::placz::placz: i co ja zrobie.... :shake: Ale niebedziemy sie dołować.... zaraz może jakies foteczki wstawie... Justynko jak nam miło ze pierwsze co o nas pomyślałaś :) a świneczka narazie tego nie ma, smaruje ją detromycyną, za parę dni mamy iść na kontrolę do weta :) Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czesc edytko:) ojoj widze ze cie paskudne chorubsko dopadlo:shake: i to jeszcze w takim momencie...mam nadzieje ze jakos ci sie uda zaliczyc tego polaka:p czekam na focie Quote
Agushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Dzień dobry Edysia :) Oj nie sądziłam że Ty z tego polskiego masz taką fatalną sytuację. Ciągle skrobiesz te wypracowania.. Rzeczywiście choroba dopadła Cię całkiem nie w porę. Ale.. zdrowie najważniejsze, najpierw się wylecz i niech nie przyjdzie Ci do głowy iść z gorączką do szkoły... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 czesc cioteczki :* ja zawsze z polaka miałam 4 -5 a teraz :( ale dam rade jakoś... myśle żeby iśc w piątek do szkoły może się będe lepiej czuć... a jutro wysyłam siostre zeby pogadała z polonistką i sie dowiedziala w jaki sposób ja mam to zrobić.... Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Czesc kochana... uuuuu i chorobsko i ocenki nie ten teges... ehhh Ci nauczyciele:/ życzę powodzenia, mam nadzieje, ze zaliczysz tego polaka nie trzymam kciuki :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 niedziękuje:D:D Lui ja aż boje sie wejśc do Twojej galeri bo pewnie z 50 stron do tyłe będe... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Angina ropna, fuj :shake: Uciekaj od Edyty jak najszybciej!!! :mad: A co do polskiego... eh... :( Wierzę, że zdasz(przecież możesz w piątek przyjść tylko żeby zdać, a nei na lekcje) - a na koniec semestru załapiesz bardziej pozytywną ocenę :) Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mizianko dla Tinki :loveu: i trzymam kciuki za polaka!!!! a i zdrówka Ci życzę:loveu: Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Trzymam kciuki za polski! I zdrowiej szybko.. Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cześć! a to choroba niedobra :shake: ja też trzymam kciuki za Polski :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dziękuje kochane :) ja tez myśle że będzie dobrze... bo jakze by mogło być inaczej :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jejku polski, ja tam lubie polski , ale pania to juz nie . Uwzal sie babsztyl i 4+ postawil!!I to za pismo, bo ze wszystkich 4 dzialow(literatura , gramatyka,wypracowania,ortografia) mialam 5 , a z tych mnie waznych czyli interpunkcji 4+ ,a z pisma 3 i 4+wyszlo jej. Myslalam , ze zarabie idiotke na miejscu!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Wiesz cziłałko ja zawsze polski lubialam ale w sredniej szkole trafiłam na taka jędze... ze nawet jakbys lubiala polski to i tak ona zrobi tak ze zaczniesz go nienawidzieć.... ;( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No dobra zeby tak pusto nie było dam pare foteczek :diabloti: Wczoraj moje maleństwo dotrzymywało mi towarzystwa jak sie z łóżka podnieść nie mogłam :) I teraz oczy kota ze Shreka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tina czaiła sie na moją kanakpe której ja niemogłam zjeść :diabloti: Quote
Cerber Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):niedziękuje:D:D Lui ja aż boje sie wejśc do Twojej galeri bo pewnie z 50 stron do tyłe będe... e tam kochaniutka :) nie przejmuj sie, nie musisz wogole nadrabiac zaleglosci... idz na biezaco... ewentualnie jak jakis temat sie ciagnie przez kilka stron to wtedy jak juz masz ochote, ale tak to nie musisz :) śliczne foteczki, szczegolnie te w sepi :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No to już niebęde sie bała wchodzić :) :diabloti: Quote
Recommended Posts