Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najpiękniejsza fotka tinki!!! Słodko jej się tu uszątka ułozyly :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

limoncia napisał(a):
Dziendobry:lol:
Świetne fotki
A to co?? Ścianka wspinaczkowa?? bardzo fajne

Tak to scianka wspinaczkowa po której ja się codziennie wspinam :razz:

JUSZES ale Cie dawno nie było Witamyy kochana :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
nie bede orginana, super wysza normanie jak pszesodki mautki szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mi tez sie ta najbardziej podoba:D taka inna jest:D i jaki greozny pieeesss o jeeeej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Tak to scianka wspinaczkowa po której ja się codziennie wspinam :razz:

JUSZES ale Cie dawno nie było Witamyy kochana :multi::multi::multi::multi::multi:

Ja wiem.... :oops::oops::oops: ale to dlatego, ze przez jakis czas postanowilam odpuscic se z forem.. No ale juz wraca i nie zapowiada się na więcej przerw w dogomanii :D

Posted

Jeju jak mnie tu dawno nie bylo, ale sprawy z nauka i psemtak mnie pochlaniaja , ze hola , ale mam zla wiadomosc na 60% rodzinka zrezygnujhe z neta i jak ja sie wtedy z psami i z Wami widziec bede!!!:placz::angryy::placz:

Posted

Kurde musze 2 raz pisać :angryy: ten internet mnie wykańcza.... :shake:
w ogóle to wszystko mnie dzisiaj wykańcza....
Wczoraj byłam u koleżanki na urodzinach... wiec nie pytajcie jak się dzisiaj czuje.....:shake: