Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
To bedziesz miała na 9 cały tydzien :mad:

Nom bede miała na 9:multi:
normalnie suuper bo nie moge sie zwlec z łóżka ostatnio...:roll:
Ale tylko to jest chyba plusem...bo potem bede musiała nadrabiac to co straciłam a zwlaszcza nauke poloneza i spr...:mad:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
hey...a wlasciwie to dobranoc chialam powiedziec....bo ja juz spacQ idem :) paa:**

ps. swoja droga duuuuzo gadacie:eviltong:

Nooooo zgadzam sie duuuużo gadacie:eviltong:
Czyżby Edytka chciała dobić dziś do 100?:evil_lol:
Ciekawe kiedy ja dojde do 100...:roll:

Posted

No tak pewnie jakbym jeszcze tu troche posiedziała to 100 byłaby dzisiaj :diabloti:
A my dużo nie gadamy tylko dziisaj tak wyjatkowo :)
Anka nas odwiedziła i sie rozgadalyśmy za bardzo i chyba z 1 strone nagadałysmy :diabloti: hehe :)

Paulina zobaczysz nim sie obejrzysz :) ja tez sie doczekac nie moglam a dzisiaj patrze już prawie 100 :)
no to wy sobie gadajcie jak chcecie a ja lecem spać :)
no mam na 7:10

tak więc DOBRANOC :*:*:*::*:*

Posted

Ale Wy rozgadane... normalnie zero fotek, a ciągle tylko jakieś ploteczki, ploteczki... nie ładnie, nie ładnie :P

"Bonsai" napisał(a):
Za to Tobie Justuś francuskiego szczerze współczuje. :evil_lol:

Ja sobie też współczuję. Język podobał mi się do momentu, w którym się nie zaczęłam go uczyć. Teraz mam go szczerze dosyc :angryy:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale Wy rozgadane... normalnie zero fotek, a ciągle tylko jakieś ploteczki, ploteczki... nie ładnie, nie ładnie :P

Ja sobie też współczuję. Język podobał mi się do momentu, w którym się nie zaczęłam go uczyć. Teraz mam go szczerze dosyc :angryy:

ja tez sie uczyłam francuskiego...tez go nie lubiałam:angryy:
najbardziej to lubie anglielski:cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

A nie ma fotek bo nie mam nowych no i tyle wstawiłam ostatnio ze szok chyba z50...
mi sie fr ancuski podoba bo sie go nie ucze:D

A Ty Paulina zamiast sie uczyć to na Dogo siedzisz... nieładnie nie ładnie :eviltong:

Posted

o jaaaaaa dobilam Ci do 100:multi: :multi: :multi:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:tort: :tort: :tort:
:knajpa: :knajpa:
:laola:
:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
Gratulacje!!!!!!!

Posted

No proszę tu 100 strona a gospodyni nie ma. Same się porządzimy w takim razie :)
[CENTER]:laola: :cunao: :laola: :knajpa: :drink1: :knajpa: :drink1: :beerchug: :cunao: :beerchug: :cunao:
[/CENTER]

Posted

hehehe super!!!! :eviltong::p 100 strona brawo!! :D:D
:multi::multi::klacz::chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::drink1::bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!::tort::tort::santagri::BIG::BIG::pepsi::cunao:
a co tam slychac u psiknki??? :D :p

Posted

Agushka napisał(a):
No proszę tu 100 strona a gospodyni nie ma. Same się porządzimy w takim razie :)

no pewnie:D
:chlup: :chlup: :chlup: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :cool2: :cool2: :cool2:
a swoja droga gdzie sie podziewa Edytka:mad:

Posted

:chlup: :chlup: :chlup: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :cool2: :cool2: :cool2:

Jestem jestem :D
No i mamy imprezke :D ide z siostra pyknąc w gierke i zaraz wracam swietować :lol:

Posted

Czeeeeść i następa galeria gdzie balujemy...:smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa:

Posted

:laugh2_2: :ylsuper: :new-bday: :cunao: :knajpa: :laola: :beerchug: :popcorn: :new-bday: :BIG: :tort: :B-fly: :Rose: :Cool!: :iloveyou: :smilecol: :bigcool: :megagrin: :multi: :multi: :multi:
100 strona ciotka!!!
CONGRATULATIONS