chihuahua Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Edytka mizia sie z Tina , a szczesliwi czasu nie licza ( o ile Tina nie spi!!!):cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Juz jestem :):diabloti: Niebyło mnie bo musiałam troszke sie pouczyć apotem juz miałam isc na dogo ale właczyłam sobie "Policja dla zwierząc w Huston" i tak jakoś mi sie usneło :) i obudziłam o o 21:29 :D a poszlam spac 16 :) Ale sie wyspałam :multi: a potem pomagałam siostrze pisac jakas prace na studnia... i własnie skończyłysmy... weszłam na chwile sie przywitac... i lece spać... jutro sie pojawię ;) Dobranoc :*:*:*:* Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Juz jestem :):diabloti: Niebyło mnie bo musiałam troszke sie pouczyć apotem juz miałam isc na dogo ale właczyłam sobie "Policja dla zwierząc w Huston" i tak jakoś mi sie usneło :) i obudziłam o o 21:29 :D a poszlam spac 16 :) Ale sie wyspałam :multi: a potem pomagałam siostrze pisac jakas prace na studnia... i własnie skończyłysmy... weszłam na chwile sie przywitac... i lece spać... jutro sie pojawię ;) Dobranoc :*:*:*:* Ja tez to oglądam:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Heloł Ewrybody :D (tak to sie pisze? :D) Nareszcie chwilka wolnego :multi: posprzątałam już ładnie w domku swice zmienilam z Tinką wyszłam i jestem :multi: cieszycie sie? :D:D:D No ale posiedze pewnie tylko do 15 i lece na randke :D z HISTORIą :D A TERAZ ide was poodwiedzać :) Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dzień dobry Edytko :) no widzę, ze zdążyłas już kawał roboty odwalić. Ja dopiero w połowie i jak jeszcze chwilę dłużej posiedzę na dogo to chyba do jutra nie skończę sprzątania... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Agushka napisał(a):Dzień dobry Edytko :) no widzę, ze zdążyłas już kawał roboty odwalić. Ja dopiero w połowie i jak jeszcze chwilę dłużej posiedzę na dogo to chyba do jutra nie skończę sprzątania... a wiesz bo to dogo tak wciąga ze masakra:D ja musze sie nauczyć na blache histori jakos niemoge sie do tego zebrac :roll: Quote
chihuahua Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pisze sie hallo everybody , ale co najwazniejsze dobra wymowa i to sie liczy!!! A jak tam Tina , fajny( taki kosmiczny) avatar!!:loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Hej Cziłałko :D wiesz moj English to nienajlepszy jest ale w Angli to sie nawet dogadałam :D heheh Pytasz jak tam Tina? zgadnij co robi :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Edytko kiedy mozna spodziewac sie foteczek nowych? Ja wczoraj tez bylam nie przytomna nie mialam nic sily na dogo pisac tylko przegladalam i sluchalam muzyki Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hej Edytko kiedy mozna spodziewac sie foteczek nowych? Ja wczoraj tez bylam nie przytomna nie mialam nic sily na dogo pisac tylko przegladalam i sluchalam muzyki No dobra dam te fotki :eviltong: mam tam jeszcze kilka schowanych :D potem to juz pewnie sie na dogo nie pojawie ... bo historia :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tina.Sara napisał(a):Jezu ja chce już wakacje :placz: oj ja też tylko tym marze... słoneczko, ciepełko taka beztroska, zadnych problemów, spanie do południa.... :roll::roll::roll: Ale tak z drugiej strony jakby nasze życie składało się tylko z beztroski i nic nie robienia było by strasznie nudne :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Wiecie co ja miałam o 15 iśc sie uczyć a już jest 15:22 i co... i dalej siedze na dogo.... :angryy: Ale czegoż sie nie robi dla kochanych cioteczek prawda :diabloti: No to jedziemy z tym koksem:) foteczki z ostatniego spacera :diabloti: coś nie w humorze była.... niechciała się w aparat popatrzeć :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nasze jakże wspaniałe jeziorko .. jedyne co to się w nim kąpać :diabloti: Wiseła :) i znowu Wiseła:D No weś ze sie pokaż ! nie badź taka ! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 i nasza Wisełka :) PS. No to podziwiajcie :) a ja lecem sie uczyć... może jeszcze dzisiaij tu wpadne ale nie jestem pewna :roll: to paaaa :*:*:* Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ojej jak ja lubie takie fotki... fajnie tam macie... wyglada jakby byla jesien a nie zima :D:D:D:D:D:D: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Świetna Tinka :loveu: :loveu: :loveu: Ile fotek, aż nie wiedziałam, którą zacytować :multi: Szkoda tylko tych białych łapeczek na takim błocie ;) Przepraszam, że tak rzadko bywam, ale wciągnęłam się w wir obowiązków... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Świetna Tinka :loveu: :loveu: :loveu: Ile fotek, aż nie wiedziałam, którą zacytować :multi: Szkoda tylko tych białych łapeczek na takim błocie ;) Przepraszam, że tak rzadko bywam, ale wciągnęłam się w wir obowiązków... Ależ my to rozumiemy, ja sama mam tyle obowiazkow ze szok... ale jakos znajduje troche czasu aż sama sie temu dziwie. Dzisiaj obiecałam sobie ze sie pouicze histori ale własnie dopiero sie do tego zabrałam bo mnie niespodziewanie odiwedzili znajomi.... Czesc dziewuszki :eviltong: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale fotek :multi::multi::multi: Tinusia ma takie fajne oczyska :):loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Czesc Agusiu :) no i długo chyba fotek nie bedzie bo aparatu nie mamy... tzn jest ale w kom jak ktoś sie stęskni za Tinuśka to strona 80 lub 92 i już :) Quote
Recommended Posts