chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Skad Tina.Sara maja takie chody???:crazyeye: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Cziłała jakie chody ??:) W kazdym poscie za cos jej dziekujesz!!! Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dobry wieczorek :) Justyna Gonia ma na tymczasie pekinke... wiec chyba Kropki nie wezie, ja bym mogła wziaść kropeczke ale nie moge teraz... mogłabym po 8 stycznia.... :-( a to dużo czasu, najlepszy dla Kropki były ktoś na stałe... ale trudno jest znaleźć... zwłaszcza w tym naszym TBG :angryy::angryy: Tina.Sara dziękujemy :lol: no wlasnie tyle osób mieszka na wsi lub w domQ jednorodzinnym...A tak to małej sunie nie chcą wziąść:mad: :mad: :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua']W kazdym poscie za cos jej dziekujesz!!! Jakbyś dokłądnie czytała to byś widziała ze Karolina (Tina.Sara) składa nam życzenia :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Paulina_mickey napisał(a):no wlasnie tyle osób mieszka na wsi lub w domQ jednorodzinnym...A tak to małej sunie nie chcą wziąść:mad: :mad: :mad: Oj tak... w TBg wiele jest jednorodzinnych domkow... a tej malutkiej potrzeba tylko troszke ciepełka i miłośćiii... aj ludziska bez serca.... :-(:-(:shake::shake::shake::shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 anetta witamy u nas :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Zaraz beda foteczki :D pożyczyłyśmy aparat :diabloti: Quote
Samturia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hej kochana!!! masz u mnie kartke :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 zraz dodoam fotki :) tylko musze pozmniejszać :) Samturia jesteś kochana dziękuje :multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 na foteczki trzeba pcozekac jeszcze z 30 min... musze leciec do wideoteku :( Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Jakbyś dokłądnie czytała to byś widziała ze Karolina (Tina.Sara) składa nam życzenia :) Czytam dokladnie i wiem, ze Wam sklada zyczenia nawet 2 razy, ale poprostu nie rozumiem po co 2 razy dziekowac . Moze tego nie rozumiem , bo ja jestem " NIEPOWTARZALNA":eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ale mnie nie będzie :(:(:( wyganiają :placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wklejaj mi tu zaraz fotki:mad: :mad: :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 narazie jest 36 zdjec :D chcecie wszystkie ?:D czy rozłożyć na kilka dni ??:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dobra nikt niechce fotek ale ja i tak je dam :D:D a co tam :lol: I Tinka w swoich nowych szeleczkach :multi: Wypatrujemy "czegoś" w tych ciemnościach :D A Tu szczeka na wrednego Jamnika... który nie dość ze wygląda jak parówa to jeszcze ma takie samo imie :angryy: Pańciu zimno mi w dooopke :mad: Wracamy do domku bo nam dooopki zmrzły nareszcie w domu :) A teraz potańcujemy troszke :D (w tle kawałek my sister :diabloti: ) za chwilę next fotki :D Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ale Figuśka ślicznmie wyglada w szeleczkach nowych... taki z niej kruszynek...:loveu: :loveu: :loveu: ale ona świetnie tańczy... matka cerbera kiedyś też tak robiła i kreciła się w kółko :) daj fotki świni... pliiiiiis... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Cerber']ale Figuśka ślicznmie wyglada w szeleczkach nowych... taki z niej kruszynek...:loveu: :loveu: :loveu: ale ona świetnie tańczy... matka cerbera kiedyś też tak robiła i kreciła się w kółko :) daj fotki świni... pliiiiiis... Ależ to Tina chyba sie Luizko pomyliłaś :P a świniaczek bedzie za chwile:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no To nastepne foteczki:D:D:D Patrzcie jaka tresowana :D Przytulanko :) (z moją siostrą :)) głofa :diabloti: a Tu robi OCZY KOTA ZE SHREKA żeby ja siostra wpuściła na wyro... ale nie ma wstępu bo Tinuśka ma okres :diabloti: "EEEEjjj TTYYYY !!! widzisz mnie ??? " "EEddddyyyytaaaaaa!!!! ona mnie ignoruuuuje !! :angryy: " "GŁUPIA :angryy: siedz sobie sama " a teraaz Bunia :loveu: Pokaż swoje nogi nogi nogi :D:D:D "Coś tu chciała?" c.d.n za chwile :) Quote
haska_12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hahaha... Tinuśka jest the best :loveu: Spryciula mała... zapraszam do siebie :diabloti: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 o matko ale boska świnia...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: heh czasami mam ochote jeszcze mieć świnie, ale to jest kuszenia diabła... ona jest boska, zupełnie jak mój tituś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Świnki są wspaniałe... :D a ta moja już pokazuje swoj charakterek :D gryzie po paluchac :D ale mnie nie:d dzisiaj moją siostre użarła:D:D Quote
Recommended Posts