Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dobry wieczorek :)
Justyna Gonia ma na tymczasie pekinke... wiec chyba Kropki nie wezie, ja bym mogła wziaść kropeczke ale nie moge teraz... mogłabym po 8 stycznia.... :-(
a to dużo czasu, najlepszy dla Kropki były ktoś na stałe... ale trudno jest znaleźć... zwłaszcza w tym naszym TBG :angryy::angryy:

Tina.Sara dziękujemy :lol:

no wlasnie tyle osób mieszka na wsi lub w domQ jednorodzinnym...A tak to małej sunie nie chcą wziąść:mad: :mad: :mad:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
no wlasnie tyle osób mieszka na wsi lub w domQ jednorodzinnym...A tak to małej sunie nie chcą wziąść:mad: :mad: :mad:

Oj tak... w TBg wiele jest jednorodzinnych domkow... a tej malutkiej potrzeba tylko troszke ciepełka i miłośćiii...
aj ludziska bez serca.... :-(:-(:shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Jakbyś dokłądnie czytała to byś widziała ze Karolina (Tina.Sara) składa nam życzenia :)
Czytam dokladnie i wiem, ze Wam sklada zyczenia nawet 2 razy, ale poprostu nie rozumiem po co 2 razy dziekowac . Moze tego nie rozumiem , bo ja jestem " NIEPOWTARZALNA":eviltong:

Posted

Dobra nikt niechce fotek ale ja i tak je dam :D:D
a co tam :lol:
I Tinka w swoich nowych szeleczkach :multi:

Wypatrujemy "czegoś" w tych ciemnościach :D

A Tu szczeka na wrednego Jamnika... który nie dość ze wygląda jak parówa to jeszcze ma takie samo imie :angryy:

Pańciu zimno mi w dooopke :mad:

Wracamy do domku bo nam dooopki zmrzły

nareszcie w domu :)

A teraz potańcujemy troszke :D (w tle kawałek my sister :diabloti: )

za chwilę next fotki :D

Posted

ale Figuśka ślicznmie wyglada w szeleczkach nowych... taki z niej kruszynek...:loveu: :loveu: :loveu:

ale ona świetnie tańczy... matka cerbera kiedyś też tak robiła i kreciła się w kółko :)

daj fotki świni... pliiiiiis...

Posted

[quote name='Cerber']ale Figuśka ślicznmie wyglada w szeleczkach nowych... taki z niej kruszynek...:loveu: :loveu: :loveu:

ale ona świetnie tańczy... matka cerbera kiedyś też tak robiła i kreciła się w kółko :)

daj fotki świni... pliiiiiis...

Ależ to Tina chyba sie Luizko pomyliłaś :P
a świniaczek bedzie za chwile:D

Posted

no To nastepne foteczki:D:D:D

Patrzcie jaka tresowana :D

Przytulanko :) (z moją siostrą :))

głofa :diabloti:

a Tu robi OCZY KOTA ZE SHREKA żeby ja siostra wpuściła na wyro... ale nie ma wstępu bo Tinuśka ma okres :diabloti:

"EEEEjjj TTYYYY !!! widzisz mnie ??? "

"EEddddyyyytaaaaaa!!!! ona mnie ignoruuuuje !! :angryy: "

"GŁUPIA :angryy: siedz sobie sama "

a teraaz Bunia :loveu:
Pokaż swoje nogi nogi nogi :D:D:D

"Coś tu chciała?"

c.d.n za chwile :)

Posted

o matko ale boska świnia...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: heh czasami mam ochote jeszcze mieć świnie, ale to jest kuszenia diabła... ona jest boska, zupełnie jak mój tituś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: