_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 ciąg dalszy napastowania świnki :D:D:D patrzcie jaki porządek na biórku :mad: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']ciąg dalszy napastowania świnki :D:D:D patrzcie jaki porządek na biórku :mad: nie martw sie u mnie jest wiekszy 'porządek' na biurQ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oooo widzę Tinkę i świnię...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: świnia jeszcze mała jest, kurcze już się zapomniało jak to świnie rosna szybko.. hmmmmm słodziaki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No strasznie szybko roscie, wcześniej na jednej ręce siedziała a teraz juz sie nie mieści... :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Późna pora a ja sie ostatnio nie wysypia także DOBRANOC :*:*: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale slicze fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja wlasnie tez chyba juz sie zbieram spac bo wypadaloby sie wyspac :) DOBRANOC :* :* Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czesc tinkowa:) slodkie fotki:loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hEJ HEJ I wesołego Roku :eviltong: śliczne fotki Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witamy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Oj Edytko jeszcze Cie nie ma? Foteczki u Kropeczki dodane:lol: :lol: zobacz:evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czyzby to male zwierzatko nie chcialo ze mna rozmawiac?? Najwidoczniej nie chce. Ale swinia!!:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dzieńdobry cioteczki :) Tina.Sara dziękuemy za życzenia :):) Co tam u was? bo u nas super... tylko ciagle gdzieś coś strzela a Tinka sie boi... :( i swnka też... :( mam nadzieje ze przeżyjemy jakoś tego Sylwka. Miałam w planie siedzenie na DGM w sylwestra ale jednak gdzieś sie wybiore. A mianowicie do koleżanki :) bedzie super :) hehe... Taki dzisiaij mam jakiś dziwny dzień ze aż mi sie nic niechce... i jeszcze net zwolnił obroty i strasznie powoli chodzi....:angryy: :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Macie kilka fotek :) a ja lece szybciutko szykować sie na sylwka... tzn jesczez nie szykowac ale musze miec sie w co ubrać :) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: papapapa buziaków 102 :D:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć ! :) Fotki śliczne, najlepsza ostatnia :evil_lol: Co z Kropką? Nie idzie na tymczas do Goni? Co tam się doczytałam w Marty i Aresa galerii - chcesz psiaka ze schrona? Może Kropeczkę? :razz: Quote
Ola&Kora Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hej Edytko :* Dawno mnie nie było, ale już nadrobiłam wszystkie zaległości :p Zdjęcia cudne, zwłaszcza te ze świneczką :loveu: :loveu: :loveu: Moja Kora strasznie się denerwuje jak tak strzelają, ale za bardzo się nie boi :shake: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć ! :) Fotki śliczne, najlepsza ostatnia :evil_lol: Co z Kropką? Nie idzie na tymczas do Goni? Co tam się doczytałam w Marty i Aresa galerii - chcesz psiaka ze schrona? Może Kropeczkę? :razz: No wlasnie chyba nie pójdzie...Edytka coś wspominała że chyba nic z tego nie wyjdzie...Najlepiej żeby znalazł sie stały właściciel dla niej Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdobry cioteczki :) Tina.Sara dziękuemy za życzenia :):) Co tam u was? bo u nas super... tylko ciagle gdzieś coś strzela a Tinka sie boi... :( i swnka też... :( mam nadzieje ze przeżyjemy jakoś tego Sylwka. Miałam w planie siedzenie na DGM w sylwestra ale jednak gdzieś sie wybiore. A mianowicie do koleżanki :) bedzie super :) hehe... Taki dzisiaij mam jakiś dziwny dzień ze aż mi sie nic niechce... i jeszcze net zwolnił obroty i strasznie powoli chodzi....:angryy: :angryy: Dobrze że moja'gupocinka' nie boi sie petard....On jest w ogule calkiem inny:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Macie kilka fotek :) a ja lece szybciutko szykować sie na sylwka... tzn jesczez nie szykowac ale musze miec sie w co ubrać :) :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: papapapa buziaków 102 :D:evil_lol: fajne fotki zwłaszcza ta ostatnia:eviltong: Quote
Carolcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ślicznota:loveu: :loveu: wymiziaj ją ode mnie:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dobry wieczorek :) Justyna Gonia ma na tymczasie pekinke... wiec chyba Kropki nie wezie, ja bym mogła wziaść kropeczke ale nie moge teraz... mogłabym po 8 stycznia.... :-( a to dużo czasu, najlepszy dla Kropki były ktoś na stałe... ale trudno jest znaleźć... zwłaszcza w tym naszym TBG :angryy::angryy: Tina.Sara dziękujemy :lol: Quote
Recommended Posts