Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo widzę Tinkę i świnię...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: świnia jeszcze mała jest, kurcze już się zapomniało jak to świnie rosna szybko.. hmmmmm słodziaki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzieńdobry cioteczki :)
Tina.Sara dziękuemy za życzenia :):)

Co tam u was? bo u nas super... tylko ciagle gdzieś coś strzela a Tinka sie boi... :( i swnka też... :(
mam nadzieje ze przeżyjemy jakoś tego Sylwka.
Miałam w planie siedzenie na DGM w sylwestra ale jednak gdzieś sie wybiore. A mianowicie do koleżanki :) bedzie super :) hehe...

Taki dzisiaij mam jakiś dziwny dzień ze aż mi sie nic niechce... i jeszcze net zwolnił obroty i strasznie powoli chodzi....:angryy: :angryy:

Posted

Macie kilka fotek :)
a ja lece szybciutko szykować sie na sylwka... tzn jesczez nie szykowac ale musze miec sie w co ubrać :)

:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

papapapa buziaków 102 :D:evil_lol:

Posted

Hej Edytko :*

Dawno mnie nie było, ale już nadrobiłam wszystkie zaległości :p Zdjęcia cudne, zwłaszcza te ze świneczką :loveu: :loveu: :loveu:

Moja Kora strasznie się denerwuje jak tak strzelają, ale za bardzo się nie boi :shake:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć ! :)
Fotki śliczne, najlepsza ostatnia :evil_lol:

Co z Kropką? Nie idzie na tymczas do Goni?

Co tam się doczytałam w Marty i Aresa galerii - chcesz psiaka ze schrona? Może Kropeczkę? :razz:

No wlasnie chyba nie pójdzie...Edytka coś wspominała że chyba nic z tego nie wyjdzie...Najlepiej żeby znalazł sie stały właściciel dla niej

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdobry cioteczki :)
Tina.Sara dziękuemy za życzenia :):)

Co tam u was? bo u nas super... tylko ciagle gdzieś coś strzela a Tinka sie boi... :( i swnka też... :(
mam nadzieje ze przeżyjemy jakoś tego Sylwka.
Miałam w planie siedzenie na DGM w sylwestra ale jednak gdzieś sie wybiore. A mianowicie do koleżanki :) bedzie super :) hehe...

Taki dzisiaij mam jakiś dziwny dzień ze aż mi sie nic niechce... i jeszcze net zwolnił obroty i strasznie powoli chodzi....:angryy: :angryy:
Dobrze że moja'gupocinka' nie boi sie petard....On jest w ogule calkiem inny:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Macie kilka fotek :)
a ja lece szybciutko szykować sie na sylwka... tzn jesczez nie szykowac ale musze miec sie w co ubrać :)

:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

papapapa buziaków 102 :D:evil_lol:
fajne fotki zwłaszcza ta ostatnia:eviltong:

Posted

Dobry wieczorek :)
Justyna Gonia ma na tymczasie pekinke... wiec chyba Kropki nie wezie, ja bym mogła wziaść kropeczke ale nie moge teraz... mogłabym po 8 stycznia.... :-(
a to dużo czasu, najlepszy dla Kropki były ktoś na stałe... ale trudno jest znaleźć... zwłaszcza w tym naszym TBG :angryy::angryy:

Tina.Sara dziękujemy :lol: