_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dobranoc cioteczki... :*:* Lece jeszcze z Tinką sie pomiziać i spać ;):):):) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oooo nasza Tineczka zosta.ła złapana na myśleniu...:loveu: :loveu: :loveu: Cer czesto tak stoi jak o czymś mysli... i tak sie patrzy w jeden punkt... słodkie to jest...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tinka moja śliczna kruszynka :loveu: Dobranoc Edyciu :calus: Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tinka to taka mała sunia,podobna strasznie do mojej Perełki ;) bo jej też, w pościeli do twarzy ;);) Quote
chihuahua Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja sie wpadam przywitac i zmykam , bo mnie ucho strasznie nawala!!!:placz::placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witamy Edytke i Tine :cool3: :cool3: Zaglądnij na Kropeczke:loveu: :loveu: :loveu: no i do nas oczywiście Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cerber napisał(a):oooo nasza Tineczka zosta.ła złapana na myśleniu...:loveu: :loveu: :loveu: Cer czesto tak stoi jak o czymś mysli... i tak sie patrzy w jeden punkt... słodkie to jest...:loveu: :loveu: :loveu: Ona wtedy chyba myślała o tym jak wyrwac mi aparat i z nim uciec, bo ja robiłam forke a ona sie tak na mnie krzywo patrzyła :D:D :: FiGa :: napisał(a):Tinka moja śliczna kruszynka :loveu: moja :mad: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Paulina_mickey napisał(a):Witamy Edytke i Tine :cool3: :cool3: Zaglądnij na Kropeczke:loveu: :loveu: :loveu: no i do nas oczywiście Hey już byłam i u Kropeczki i u Was :eviltong: Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jakie ona słodkie minki potrafi zrobić:loveu: :loveu: ma takie śliczne i duże oczęta:loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 edytko kochana ja cie strasznie przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo:oops: zapodzialy mi sie wszystkie subskrypcje a ostatnio niemam zbytnio czasu na dogo i dlatego niezdazylam odgrzebac jeszcze wszystkich galerii. jak juz nowe koty i pies sie u mnie zadomowia to obiecuje czesciej zagladac:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Ok wybaczam :) ciesze sie że już jestes... no i ze dasz tymczas tylu zwirzaczkom :) Tylko zeby Te twoje wariaty nie zameczyły Puzonika :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Myśałam ze chociaż dzisiaj sobie z wami posiedze... ale nie... bo ja już musze leciec i zakupy robić, w domu sprzątać :angryy::angryy::angryy: taki moj marny los :( Buziaczki cioteczki papapa Quote
Samturia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 biedna... :(:(:( sprzątaj szybciutko i wracaj do nas a co :D Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 kurcze jaka kupa wdzięku!!!!! śliczna sunia! :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='gochgoch'] ależ hipnotyzujący wzrok:):crazyeye: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 My dopiero teraz u Was bo byłam na inerwencji ze stowarzyszenia...Dodałam u Mickey patyczaki:lol: :lol: :lol: pozdro Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 gochgoch witamy u nas :multi: Jak tam cioteczki dzionek minał? Bo nam nawet dobrze. tylko ze się wymarzłysmy strasznie a potem ja sama jak palec czekałam 25 min na autobus :angryy: bo sie baran spóźnił... i jeszcze wypadek jakiś był i musielismy czekać... i sie spźniłam do domu godzine... o !! :angryy::angryy: Ale już jestem i moze jakieś fotki sie znajdą bo Tina dzisiaj martretowała świnke :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No to lecimy z tym koksem :D Tina dzisiaj po 3 tyg zainteresowała sie świnką :D:D Dobry ma zapłon nie :evil_lol: :evil_lol: PS. Nie zwracajcie uwagi na ten oderwany tynk na ścianie :D bo tak ostro odrywałam plan lekcji :D:D:D oj troche nam sie rozmazało :D za chwile ciąg dalszy :D Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']No to lecimy z tym koksem :D Tina dzisiaj po 3 tyg zainteresowała sie świnką :D:D Dobry ma zapłon nie :evil_lol: :evil_lol: PS. Nie zwracajcie uwagi na ten oderwany tynk na ścianie :D bo tak ostro odrywałam plan lekcji :D:D:D oj troche nam sie rozmazało :D za chwile ciąg dalszy :D Tina ze świnką:loveu: :loveu: :loveu: Mickey tez tak reaguje na Bobka:evil_lol: :evil_lol: Siedzi i sie gapi....A na Żabe to raegował koszmarnie:roll: Szczekał i straszył ją...nie wiem dlaczego:roll: Ciekawe od czego to zależy Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Tina nie tylko sie gapi, przy każdym ruchu świnki ona sie porusza i skacze po biórku tylko te foty były rozmazane. Do tego dziwne piski :D hehe.. potem już zaczeła na nią szczekać :D:D a świnka skakała po klatce, a potem sobie spokój dała i olewała Tine zajadając sianko :D Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale zaczepiste fotki :loveu: Tinka super wychodzi na zdjeciach :loveu: Quote
Recommended Posts