Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):no nie wim czy szczęściaro, ja juz bym wolała mieć o 20 niż tak jak mam.... Wierz mi, nie chciałabyś być na moim miejscu... :diabloti: Nawet sobie nie wyobrażasz jakie wygibasy i dźwięki może wydawać pusty żołądek, gdy czujesz te wszystkie zapachy, a nie możesz nic zjeść... :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Wyobrażam sobie hehe :):):) Może nikt nie zauwarzy jak zakradniesz się do lodówki :D Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Wyobrażam sobie hehe :):):) Może nikt nie zauwarzy jak zakradniesz się do lodówki :D Hehehe już i tak cichaczem zjadłam śledzia i łyżeczkę sałatki.... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 eeee...no to nie jest tak źle, ja sie ruszyć nie moge, bo jak zobaczyłam tyle zarcia to wszystkiego prubowałam :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):eeee...no to nie jest tak źle, ja sie ruszyć nie moge, bo jak zobaczyłam tyle zarcia to wszystkiego prubowałam :diabloti: Och, ja czekam na kapustę z grzybami.... mniam...mniam :eviltong: :eviltong: :eviltong: O kurcze, ale mi zaburczało w brzuchu :D:D:D Aż sie Kora na mnie dziwnie spojrzała :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Hehe a ja czekłam na pierogi z kapustą i grzybami uwielbiam je mmniam :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Witamy limoncia i dziękujemy za zyczenia :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Czemu napuchnięte oczy? Ja też już po :) Teraz czekam na pasterkę, piję kolejną kawę i przeglądam jakąś opustoszałą dzisiaj dogomanię ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Wpadłam tu dzisiaj taka zła i zapłakana.... nie wiedziałam co ze sobą zrobić wiec postanowilam tu posiedzieć. Ajj... nie takiej wigili się spodziewałam w tym roku.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wpadłam tu dzisiaj taka zła i zapłakana.... nie wiedziałam co ze sobą zrobić wiec postanowilam tu posiedzieć. Ajj... nie takiej wigili się spodziewałam w tym roku.... Edytko co się stało? :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Życie czasem okrutne jest.... ale nie czas na łzy nie mam zamiaru nikogo na Dogo zamęczać. Lepiej dam Tinkowe zdjęcia.. Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Życie czasem okrutne jest.... ale nie czas na łzy nie mam zamiaru nikogo na Dogo zamęczać. Lepiej dam Tinkowe zdjęcia.. Edytko :calus: Ty nikogo nie zadręczasz.... jeśli masz problem to powiedz nam o nim... mimo że znamy się tylko z forum, to wcale nie przeszkadza.... Może razem coś wymyślimy... pamiętaj, zawsze możesz na nas liczyć ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dziękuje kochane :) czuje że łączy nas więź :) nie wiem co to sprawia ze tak jest :) ale czuje ze wszystkim wam można zaufać :):) już jest troche lepiej damy rade :):) barbara.h Witamy i dziękujemy za życzenia :) Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Dziękuje kochane :) czuje że łączy nas więź :) nie wiem co to sprawia ze tak jest :) ale czuje ze wszystkim wam można zaufać :):) już jest troche lepiej damy rade :):) Oj tak... nie wiem dlaczego, ale ufam wszystkim z dogo, wiem, że tu mogę się wyżalić, powiedzieć o swoich problemach... bo wiem, że tu mnie rozumieją... i to jest niesamowite... bo w sumie prawie nikogo tu nie znam.. a czuję się tak, jakbyśmy byli jedną wielką rodziną.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 No to na poprawe humoru :) Podaj łape :) Przytulanko :):) Dawaj too... co tam masz... wrrr...:diabloti: "biórkowy" pies :lol: Tina czyta co do niej piszecie... tylko troche się rozmazała ::D:D Maślane oczka :roll: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Ola&Kora napisał(a):Oj tak... nie wiem dlaczego, ale ufam wszystkim z dogo, wiem, że tu mogę się wyżalić, powiedzieć o swoich problemach... bo wiem, że tu mnie rozumieją... i to jest niesamowite... bo w sumie prawie nikogo tu nie znam.. a czuję się tak, jakbyśmy byli jedną wielką rodziną.... dokładnie to samo miałam na myśli :) Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hehehe powiedz, gdzie można kupić takiego biórkowego pieska? :cool3: Bo ja sama chętnie bym sobie takiego na moim bióreczku postawiła :eviltong: Łdnie by się z meblami komponował :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 No wiesz Ola muszę Cie zmartwic :( Kupiłam na wyprzedaży w Biedronce... ostatnia sztuka... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ...bo Dogomaniacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna... :cool3: Niemal jak kotek ze Shreka :p I jak tu ulec takiemu spojrzeniu :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Właśnie mnie prosiła zebym jej szelki w końcu dała :):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Spadam na spacerek z Tinkową :) postaram sie być później cioteczki:):):) Quote
Recommended Posts