pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Zapracowana Edytko :) Jestem z Ciebie dumna, że tyle robisz! :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bardzo dziękujemy za wieści Edytko :loveu: :loveu: miło się czyta :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Miałam dac zdjęcia ale teraz nie mam czasu. Wybaczcie! Potrzebuję pomocy. Psychologa!! No nie ja, tylko Tina. Nie wiem co się z nią dzieje, minęła fala miłości, teraz atakuje Zibi, podgryza ją, walczy o jedzenie, o miejsce na łóżku. Zibi czasem też się wkurza i warczy, więc powstaje zadyma... co daje ojcu powody by rzucać się o Zibi. Help !!! Błagam !!! Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 I jak sytuacja? Szukaj jakiegoś behawiorysty czy coś takiego.. mam nadzieje, że sie dziewczyny dogadają :roll: Quote
Paulina_mickey Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Miałam dac zdjęcia ale teraz nie mam czasu. Wybaczcie! Potrzebuję pomocy. Psychologa!! No nie ja, tylko Tina. Nie wiem co się z nią dzieje, minęła fala miłości, teraz atakuje Zibi, podgryza ją, walczy o jedzenie, o miejsce na łóżku. Zibi czasem też się wkurza i warczy, więc powstaje zadyma... co daje ojcu powody by rzucać się o Zibi. Help !!! Błagam !!! Może Tina poczuła się zagrożona, bo np nieświadomie faworyzujecie Zibi...Jak chcesz to Ci podam numer do behawiorysty niedaleko nas...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Hej :) Tak możesz mi podać na wszelki wypadek. Choć nie mam zbyt dużej behawiorystycznej wiedzy, jakoś załagodziłam sprawę. Dziewczyny z powrotem śpią razem na łóżku i się bawią. Po prostu musiałam wymiziać, wykiziac, wyniańczyć, ponosić na rękach Tinę i jest ok. O michę trochę się kłócą, ale jedzą w 2 róznych miejscach wiec ok:) Ale za to ojciec powiedział, ze 2 psy nie może być. Mam czas do końca wakacji, żeby znaleźć jej dom... A ja nie chcę jej oddawać :(:(:(:(:(:(:( Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kurcze moze tata jak zobaczy ze sucze sie coraz lepiej dogaduja zmieni jednak zdanie:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Gosia :iloveyou: Jak miło Cię widzieć :) Sucze się dogadywały super przez 2 miesiące. Bo tyle ją mamy, tylko ojciec myśli, ze tydzień. Paulina miała rację, zaczęłam faworyzować Zibi :( Ale naprawiam to i jest lepiej. To było nieświadome, bo dopiero teraz zdałam sobie z tego sprawę, Zibi potrzebuje dużo uwagi i uczucia, to dlatego. Tylko nie myślcie, że zaniedbałam Tine... Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Gosia :iloveyou: Jak miło Cię widzieć :) Sucze się dogadywały super przez 2 miesiące. Bo tyle ją mamy, tylko ojciec myśli, ze tydzień. Paulina miała rację, zaczęłam faworyzować Zibi :( Ale naprawiam to i jest lepiej. To było nieświadome, bo dopiero teraz zdałam sobie z tego sprawę, Zibi potrzebuje dużo uwagi i uczucia, to dlatego. Tylko nie myślcie, że zaniedbałam Tine... Logiczne przeciez ze poswiecalas wiecej uwagi Zibi, to naturalny odruch czlowieka;) Wiadomo ze taki psiak potrzebuje masy uczucia uwagi, niestety psy rozumieja to zupelnie inaczej i dlatego Tina tak reagowala. Jesli nie bedziesz faworyzowala zadnej z nich, jesli pokazesz Tince ze jej pozycja w stadzie nie jest zagrozona powinno byc coraz lepiej. Mam nadzieje ze tata jednak da sie przekonac;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Jak na razie jest dobrze :) Trzeba tylko dawać im jeść i oddzielnych pomieszczeniach :) wiecie co, tak sobie przeleciałam kilka stron wstecz i chyba od 5 stron nie było ani jednego zdjęcia. Ale ja jestem świnia :diabloti::shake: więc, zebym nie była aż taka zła to dam te resztki, uratowane przed formatem To zdjęcie z początków znajomości dziewczyn :cool3: senne pozycje :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 i znad Wisły:) no to tyle :( może uda mi się ukraść aparat o kolegi, bo dość mam pyknia fot komórą:shake: Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 OO pierwsze spotkanie fuch fuch:D Ale Zibi śpi:loveu: Quote
Pianka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/a4-12.jpg jak jej u was dobrze:p Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 śliczne :loveu::loveu::loveu: a co twój tata zrobi jeśli nie znajdziesz domu dla Zibi do końca wakacji ? Ale przecież wy się zżyłyście, on tego nie widzi ? :shake: mam nadzieję że jednak się uda Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No kurcze jakby nie patrzec to pasuja do siebie:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/a2-12.jpg ona tak śpi? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Isia & Chester']śliczne :loveu::loveu::loveu: a co twój tata zrobi jeśli nie znajdziesz domu dla Zibi do końca wakacji ? Ale przecież wy się zżyłyście, on tego nie widzi ? :shake: mam nadzieję że jednak się uda Sama nie wiem co mu w głowie siedzi, najpierw każe mi ją oddać po 5 dniach, bo się przyzwyczaja, a potem mówi że mam czas do końca wakacji... :roll: [quote name='furciaczek']No kurcze jakby nie patrzec to pasuja do siebie:loveu: Dokładnie tak :) Też tak myślę [quote name='basia bonnie'] http://i49.photobucket.com/albums/f2...dyta/a2-12.jpg ona tak śpi? ;-) Czasem to centralnie na pleckach z głową na poduszce :) jak zgram to Wam pokaże :) Quote
furciaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Uno momento :) Szyyybko bo zaraz wychodze i wroce dopiero w nocy:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Już daję, mam nadzieję że coś widać bo troche ciemne są. :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts