Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='chihuahua']Allynka jesli ty Edytce nie zrobisz:mad::mad::mad:, to sa inni chetni:diabloti: ciiiiiichooo...ja sie tu wkupuje ladnie w laski edyty a ty tu takmi podgorke...:mad::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ale focie bym se poogladala:):diabloti: Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie ma tak dobrze Allynkooo , nie tylko ty jestes tu lizusem:eviltong::eviltong: Quote
Alynkaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='chihuahua']Nie ma tak dobrze Allynkooo , nie tylko ty jestes tu lizusem:eviltong::eviltong: heheheheh......boszszsz do czego tu doszlo zeby az tak siem obnosic z tym:eviltong: dotego dochodzi korupcja z mojej strony gdyz obywatelke dogomani przekupic chcialam a nawet zasantarzowac<ze jak ona bic nie bedzie to ja tez:diabloti: :eviltong: >ehhh....co za swiat:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Co to za kłótnie ?? :lol: Alynka Ty to masz lanie i wiesz za co :P Aghuska też i nawet podlizywanie wam nie pomoże.... :P Nie ma narazie nowych foteczek bo nie miałam neta... ale już niedługo beda :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Oj a czemuż to internetu nie miałaś? Jak zdrówko? Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 a nie miałam bo coś sie powaliło i nikt się tym zajac nie miał czasu :/ a zdrówko narazie super ;) a u Ciebie jak tam ??:):):) Quote
Alynkaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 widzisz chihuahua...na nic podlizy...i ttak mi siem dostanie....:placz: coz za tyraniaaa......:eviltong: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witam, kurcze zapomnialam ta przerobke skomentować... jak ją zobaczylam to tak się zastanawialam jak Ty ja zrobilas, jak napisalas, zew tu cie wygielo tam sie docisnelo i jakos wysszlo... swietnie to wygląda no i śmiesznie przzede wszystkim :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Alynkaa']widzisz chihuahua...na nic podlizy...i ttak mi siem dostanie....:placz: coz za tyraniaaa......:eviltong: może Cię to ominie... jeśli spełnisz moją prosbę :D którą napisałam a twojej galerii :diabloti: [quote name='Cerber']Witam, kurcze zapomnialam ta przerobke skomentować... jak ją zobaczylam to tak się zastanawialam jak Ty ja zrobilas, jak napisalas, zew tu cie wygielo tam sie docisnelo i jakos wysszlo... swietnie to wygląda no i śmiesznie przzede wszystkim :smile: Wiesz mam taki program Adobe Photoshop i kompletnie nie umiem go obsługiwac a fajnie można zdjęcia przerabiać :) I ostatnio postanowiłam sie zmobilizowac i coś tam poszperać :D no i są naprawde bardzo fajne opcje :D i wyszło to co wyszło :D:D :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hej :) No nie bij, przeciez ja w obronie Twojej własnej Tiny stanęłam. :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 hmmm... no nie wiem muszę to przemyśleć :P:P a kogo to ostatnio tak długo nie było ? no ale masz szczęście udobruchałas mnie foteczkami :D:D nie no niebęde Was cioteczki bić :):):) co ja bym bez Was zrobiła:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 a tak w ogóle to zdajecie sobie sprawę ze musze tu być pokryjomu... :angryy: naucyłam sie juz wszystkiego ale dla mojej mamusi to za mało wiec juz znudziło mi sie .. i wymyśliłam sobie referat :D:D ale ja mam łeb :D :diabloti: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ehhhh wy mi juz nic nie mówcie o photoshopie, bo co słyszę jakaś przeróbka, czy jakaś grafika to właśnie w tym pr. a ja nigdy się nie doczekam polskiej wersji tego programu.... :(:(:( buuuuuuu :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Witam :) u Tinci wszystko super :) dostała dzisiaj prezencik :) nowiuście szeleczki :D:D:d Quote
Samturia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a Łapka dostanie pod choinkę dropsiki i smycz z obrożą ;) Quote
Alynkaaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hej skarbie:) sliczne fotki a ja mam cos dla ciebie:) jak bede miala wiecej czasu to moze wiecej cos pacne jak bedziesz chciala:) buziaki:) wstawiam linki a ty rob z tym co cesz:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6512b61a11b9eb48.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cd477096b6ae159b.html paaa:) Quote
Ola&Kora Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Alynkaaa; napisał(a):hej skarbie:) sliczne fotki a ja mam cos dla ciebie:) jak bede miala wiecej czasu to moze wiecej cos pacne jak bedziesz chciala:) buziaki:) wstawiam linki a ty rob z tym co cesz:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6512b61a11b9eb48.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cd477096b6ae159b.html paaa:) Łomatko!!! Ale piękne!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza Tinka w tej kuli :loveu: :loveu: Alynkaaa zrób mi też takie cuś.. :oops: Plose... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Siemacie :multi: Szeleczki?? :cool3: A gdzie fotki w nowej zdobyczy?? Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6512b61a11b9eb48.html O matko tu Tincia wyglada jakby co najmniej K2 zima zdobyla( jeszcze nikt tego nie dokonal) Quote
Alynkaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hehe chihuahua bo tinka to wybitnie uzdolniona psinka ona nie musi sie wspinac na k2 bo juz tam byla<jak chuck noris:)> Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Alynkaaa masz talent, śliczne :) Szeleczki? Zawsze się zastanawiałam jak wyglądają małe psiaki w szeleczkach :cool3: A ja się tak zastanawiam co Gizmo na święta kupić i chyba zdecydujemy się na jakąś zabawkę :roll: Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No przeciez Tina i Figa byly pierwsze na ksiezycu i w kosmosie Quote
Alynkaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alynkaaa masz talent, śliczne :) Szeleczki? Zawsze się zastanawiałam jak wyglądają małe psiaki w szeleczkach :cool3: A ja się tak zastanawiam co Gizmo na święta kupić i chyba zdecydujemy się na jakąś zabawkę :roll: dziekuje:)to nie talennt to program graficzny:):):) a male pieski w szeleczkach wygladaja ladnie:)u mnie gdzies faflak jest w szelkach jak chcialoby ci sie grzebac w fotkach to zapraszam:)<reklama zaszla:)> ps. tez mam niedoszlego rudego pinczerka:):cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: [quote name='chihuahua']No przeciez Tina i Figa byly pierwsze na ksiezycu i w kosmosie nooo...pzreciesz.....a ty z kad tak dobzre zyciorys mego faflaka znasz??:) Quote
Recommended Posts