Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja mama zabiola mojej kuzynce chomika , bo Pati ( kuzynka ) pokazala jej z bliska SP Dreptka , a moja mama tak sie zerwala , ze walnela chomika i zrzucila na ziemie . Sa 2 powody :
1 moja mam sie strasznie boi
2 wole nie ryzykowac zycia kolejnago chomika badz innego gryzonia. Pozdrow Tincie:loveu:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haska tylko sprubój, to Cie wszędzie odnajde :D:D i wtedy zobaczysz :D:D:D

Chihuahua no to rzeczywiście nie ryzykuj... :) a Tincia pozdrowiona :):)

PS. czy wam też DGM tak powoli chodzi ?? bo mi dzisiaj jakos wyjątkowo.... :/

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Chomików miałam chyba tylko 4. Bo zawsze nim zdecydowałam się na 2 mijało sporo czasu. Juz taka jestem że strasznie się przywiązuje. Jak zdechł moj 1 chomik to nastepnego kupiłam rok później, a raczej dostałam potem było podobnie.
Świnke miałam kiedyś jak bylam mała, jeszcze nie mialam Tiny czyli to był dalej niż 7 lat temu...
Pamiętam zawsze leżała mi na bruchu, i była taka kochana. A teraz zdecydowałam sie na świnke, sama chciałam sobie kupić ale kolega usłyszał i mnie ubiegł :)
Co do świnkowego zapaszku jakoś mnie nie zraża... :) hehe
a Bunia już dalej mi popalić, wczoraj obudziła mnie o 4 rano bo była głodna i musialam jej marchewke oskrobać...
wkurzyłam sie troche ale do rana mi przeszło...
Wiem ze zawsze są konsekwencje, zime przezyjemy w domu bede codziennie trociny zbierać a w lecie to luz blus :):):)

hehehehe :) p;osiadanie kazdego zwierzaka ma swoje + i - ale asli sie kocha zwierzeta to w sumie nic nie przeszkadza... ja teraz nie chce swinki ani innych takich gryzoni, poniewaz są za duże, ja już miałam takie duże zwierzaki i ok, a chomik jest malluśk, a kochany też potrafi być, być może po tym chomiku zdecyduję się na coś większego, ale póki co jeden pies i jeden mały chomik mi wystarczy :) życzę Ciu, zeby świniaczek rósł zdrowo i tak jak moja świnia przeżył ponad 11 lat :)

Posted

[quote name='Gucio']

Matko ale śliczne :) :loveu: :loveu: to teraz czekamy jeszcze na Bunie :D
dziekuje kochana :*::*:*

[quote name='Cerber']życzę Ciu, zeby świniaczek rósł zdrowo i tak jak moja świnia przeżył ponad 11 lat :smile:

Dziękuje kochana :):):)

Posted

Czy to kosmiczna siostra Tiny? Bo jesli to Tina , to zabije , cos ty zrobila temu slodziaskowi??Tina :scream_3: gdzie jestes?Jesli to Ty Edyto jej to zrobilas to:snipersm::chainsaw::angryy:

Posted

Ty nie rób Tince takich psikusków, bo biedna wpadnie w kompleksy i nie będzie chciała pozować do nowych zdjęć. A my Cię tu zamęczymy prośbami o fotki. :evil_lol:

Posted

[quote name='Agushka']Hej Tinkowa :) Coś Ty zrobiła z Tiną co? I to przed świętami? Normalnie ci trzeba wlać :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zgadzam sie , ja Ktos to mowi ( sorki za Ktos, ale nie pamietam loginu) "święte slowa"

Posted

hej babka:) no prosze swiniaczka sie dorobilas:)slooodzusia jest:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a za ta krzywa tinke to normalnie :mad::mad::mad::mad:beda baty:):evil_lol:<no chyba ze ty nie bedzieszmie lala za to ze tak dlugo mnie tu nie bylo.....to moze siejakos dogadamy:):eviltong:>