chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Moja mama zabiola mojej kuzynce chomika , bo Pati ( kuzynka ) pokazala jej z bliska SP Dreptka , a moja mama tak sie zerwala , ze walnela chomika i zrzucila na ziemie . Sa 2 powody : 1 moja mam sie strasznie boi 2 wole nie ryzykowac zycia kolejnago chomika badz innego gryzonia. Pozdrow Tincie:loveu: Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):No właśnie Haska lanie się należy :mad: :diabloti: Nie strasz mnie, bo się wystraszę i wiecej tu nie zajde ;) :scared: :scared: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Haska tylko sprubój, to Cie wszędzie odnajde :D:D i wtedy zobaczysz :D:D:D Chihuahua no to rzeczywiście nie ryzykuj... :) a Tincia pozdrowiona :):) PS. czy wam też DGM tak powoli chodzi ?? bo mi dzisiaj jakos wyjątkowo.... :/ Quote
Cerber Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Chomików miałam chyba tylko 4. Bo zawsze nim zdecydowałam się na 2 mijało sporo czasu. Juz taka jestem że strasznie się przywiązuje. Jak zdechł moj 1 chomik to nastepnego kupiłam rok później, a raczej dostałam potem było podobnie. Świnke miałam kiedyś jak bylam mała, jeszcze nie mialam Tiny czyli to był dalej niż 7 lat temu... Pamiętam zawsze leżała mi na bruchu, i była taka kochana. A teraz zdecydowałam sie na świnke, sama chciałam sobie kupić ale kolega usłyszał i mnie ubiegł :) Co do świnkowego zapaszku jakoś mnie nie zraża... :) hehe a Bunia już dalej mi popalić, wczoraj obudziła mnie o 4 rano bo była głodna i musialam jej marchewke oskrobać... wkurzyłam sie troche ale do rana mi przeszło... Wiem ze zawsze są konsekwencje, zime przezyjemy w domu bede codziennie trociny zbierać a w lecie to luz blus :):):) hehehehe :) p;osiadanie kazdego zwierzaka ma swoje + i - ale asli sie kocha zwierzeta to w sumie nic nie przeszkadza... ja teraz nie chce swinki ani innych takich gryzoni, poniewaz są za duże, ja już miałam takie duże zwierzaki i ok, a chomik jest malluśk, a kochany też potrafi być, być może po tym chomiku zdecyduję się na coś większego, ale póki co jeden pies i jeden mały chomik mi wystarczy :) życzę Ciu, zeby świniaczek rósł zdrowo i tak jak moja świnia przeżył ponad 11 lat :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Gucio'] Matko ale śliczne :) :loveu: :loveu: to teraz czekamy jeszcze na Bunie :D dziekuje kochana :*::*:* [quote name='Cerber']życzę Ciu, zeby świniaczek rósł zdrowo i tak jak moja świnia przeżył ponad 11 lat :smile: Dziękuje kochana :):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 hihi aż 2 :D może kiedyś bedzie aż 3 :D hehe nie no dzisiaj może sie postaram ale nie wiem :D Hey Figa :) Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kto smie przeszkadzac krolowej Tinie ?? Sliczna foteczka:loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Zwróć uwage jak sobie kosteczke fajnie trzyma między łapkami :D::D Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dobrze , ze o tym wspomnialas , bo to jest:loveu::loveu::loveu: , a ja tego nie zauwazylam Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Co sie porobiło z Tiną :evil_lol: :evil_lol: hahaha to moje dzieło :D ale jestemz dolna co nie haha :evil_lol: :evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czy to kosmiczna siostra Tiny? Bo jesli to Tina , to zabije , cos ty zrobila temu slodziaskowi??Tina :scream_3: gdzie jestes?Jesli to Ty Edyto jej to zrobilas to:snipersm::chainsaw::angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Tu ścisnełam tam ścisnełam i wyszło :D pare razy o podłoge hehehe :D::D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 No to na koniec jeszcze aż 2 Buniowe foteczki :) Tu najlepiej :loveu: :loveu: No to pa cioteczki spadam na obiadek i sie uczyć :) postaram sie was odwiedzić wieczorkiem papapa :) Quote
Bonsai Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ty nie rób Tince takich psikusków, bo biedna wpadnie w kompleksy i nie będzie chciała pozować do nowych zdjęć. A my Cię tu zamęczymy prośbami o fotki. :evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja wolalabym nie byc na miejscu Edytki , gdy Tineczka odechce sie pozowac.:mad::mad::mad: Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej Tinkowa :) Coś Ty zrobiła z Tiną co? I to przed świętami? Normalnie ci trzeba wlać :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Agushka']Hej Tinkowa :) Coś Ty zrobiła z Tiną co? I to przed świętami? Normalnie ci trzeba wlać :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzam sie , ja Ktos to mowi ( sorki za Ktos, ale nie pamietam loginu) "święte slowa" Quote
Alynkaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 hej babka:) no prosze swiniaczka sie dorobilas:)slooodzusia jest:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a za ta krzywa tinke to normalnie :mad::mad::mad::mad:beda baty:):evil_lol:<no chyba ze ty nie bedzieszmie lala za to ze tak dlugo mnie tu nie bylo.....to moze siejakos dogadamy:):eviltong:> Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hejka! No proszę!!! Tak mi Tinkę zniekształać, toż to skandal!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Jak można tak psa zniekształać??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja zawsze wiedziałam, że ufoki są wśród nas :lol: :lol: :lol: (znów się emotki poprzestawiały :angryy: ) Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Allynka jesli ty Edytce nie zrobisz:mad::mad::mad:, to sa inni chetni:diabloti: Quote
Recommended Posts