Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heej Chester :) (jak masz na imię będzie mi łatwiej się do Ciebie zwracać :))

Dominika, ale wszyscy prawie mówią na mnie Iśka ^^ więc możesz tak :evil_lol:

Posted

[quote name='chester07']Dominika, ale wszyscy prawie mówią na mnie Iśka ^^ więc możesz tak :evil_lol:

Spoko Isiu :)

[quote name='Agushka']http://i49.photobucket.com/albums/f2.../edyta/ww8.jpg

aaaa jakie spojrzenie,jaka modelka :loveu::loveu:

:loveu::loveu: cieszę, się że się ta wredota podoba :)

Dzisiaj się na mnie obraziła, bo wróciłam po całym dniu nieobecności, tak się cieszyła, ale jak się zbliżyła to jej entuzjazm opadł, bo pachniałam innymi zwierzami, a wiadomo że Tin to największa zazdrośnica pod słońcem. Dlatego postanowiła nie gadać ze mną resztę dnia. Teraz tylko rzuci czasem okiem, a tak to ma mnie daleko gdzieś :placz:
Po za tym poszłam dzisiaj zabrać Biszkopta od takiej Pani co lewo wiąże koniec z końcem, a ma masę psów. Ostatnio od niej mieliśmy 10 szczeniaków :shake:
A Biszkopt to naprawdę super pies. To jeszcze gnojek dlatego ma szansę na domek, trzeba nad nim popracować. Przede wszystkim pokazać mu, że ludzie nie są źli. Jest z tą panią od szczeniaka, a ma cholerny respekt do ludzi.
Jedyne co dziś osiągnęłam to to, ze polizał mnie po ręce, a potem spierniczał kiedy zrobiłam jakiś ruch. Chciałam wziąć go na kiełbaskę, ale skończyło się tak, ze kiełbaskę zjadł a i tak nie dał się złapać. Pani też nie dał się złapać, jak tylko podchodziła to uciekał. Czeka na niego już cieplutki tymczas, a on głupkuje... :shake:
Pani dzisiaj była bardzo rozdarta, z jednej strony chciała jak najlepiej dla psiaka, a z drugiej nie chciała go oddać. Długo sie wahała, łapiąc go płakała, a potem zerwał sie z łańcucha wielki wilczur i zrobiło sie zamieszanie, i dlatego właściwie nic nie załatwiliśmy.
A jutro idziemy z Gosią, może uda nam się go schwytać.... miejmy nadzieję :roll:
O matko ale się rozpisałam :evil_lol:

Posted

:)
oj ta Tina obrażalska :D mój królik tak miał

• zawsze jak przychodziliśmy to siadał dupą do nas i wyrczał :D
    o to powodzenia w łapaniu Biszkopcika.. niech mądrzeje psiak :)
  • [quote name='_ChiQuiTa_']Nie mam bo miałam zamkniętą galerie :)
    Zaraz może dam odnośnik hehe

http://i31.tinypic.com/30uwge8.jpg jaka poważna mina :D
    bo Chester ogólnie taki strachliwy kotek i się bał 'ruchomej deski' :eviltong:
    aha :) to daj :lol:

Posted

Iśka bo króliki to ogólnie mają coś nie tak z główkami. Ja miałam królika raz w życiu i dziękuję... Więcej nie chce. Normalnie masakra z nim była, jak całą noc telepał klatką... a w dzień warczał jak się podchodziło... po za tym molestowała go Tina, może dlatego taki znerwicowany był hehe :diabloti:

Hej Agaciuuu :buzi:

A Biszkopt to jest udany. Dzisiaj tam nie byłyśmy bo nie ma tej pani, a psiaki chodzą za nią, więc nie ma pani, nie ma psiaków.
    Będę chodziła tam codziennie, żeby sie przyzwyczaił trochę do mnie, może z czasem podejdzie bliżej i nabierze więcej zaufania do ludzi.
    Zastanawia mnie sam fakt, że jest tam od zawsze, a boi się swojej "właścicielki".
    W ogóle warunki jakie tam panują są masakryczne... normalnie czarna rozpacz :(

Posted

Dobry wieczór :) :loveu:

Eh ta cała historia z panią z wielką gromadką psów kojarzy mi się z mazańcowicką akcją... :roll: Tam niektóre psy też były dzikie i w ogóle nie zsocjalizowane. Mam nadzieję, że Biszkopcikowi się uda :) Zwłaszcza, że to jeszcze podrostek ;)

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww8.jpg

A Tincia piękna, taka do wycałowania tylko... :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) :loveu:

Eh ta cała historia z panią z wielką gromadką psów kojarzy mi się z mazańcowicką akcją... :roll: Tam niektóre psy też były dzikie i w ogóle nie zsocjalizowane. Mam nadzieję, że Biszkopcikowi się uda :) Zwłaszcza, że to jeszcze podrostek ;)

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww8.jpg

A Tincia piękna, taka do wycałowania tylko... :loveu:

Ojj też mam taką nadzieję. Niuniek jest śliczny i szybko znajdzie domek jak tylko da mu się szansę.

Hej Agaciuuu :) U nas wszystko ok. Dzisiaj znaleziony został w Tarnobrzegu 8 miesięczny Bokser. Moja koleżanka ma go na tymczasie, ale cały dzisiejszy dzień spędził ze mną :evil_lol:
    Jest niesamowitym psem i daje sobie rękę uciąć, ze komuś zwiał. Wszystko go interesuje, jest w ciągłym ruchu i ma niewyczerpane zapasy energii :)

O taki jestem śliczny :

chcecie więcej?:diabloti:

Posted

fajny ci się trafił ten królik :D mój tez telepał klatką, ale w nocy co najwyżej skakał, ale że ja śpię twardo więc mi nie przeszkadzało :eviltong:
    ale mój też miał dziwne zajawki ^^
    za to koleżanka ma królice która jest grzeczna strasznie :) zależy od królika ^^
    a gdzie fotki? i link do galerii w podpisie? :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='chester07']fajny ci się trafił ten królik :D mój tez telepał klatką, ale w nocy co najwyżej skakał, ale że ja śpię twardo więc mi nie przeszkadzało :eviltong:
    ale mój też miał dziwne zajawki ^^
    za to koleżanka ma królice która jest grzeczna strasznie :) zależy od królika ^^
    a gdzie fotki? i link do galerii w podpisie? :mad::evil_lol:

No dokładnie wszystko zależy od charakteru :)
    Mi się trafił taki głupol, za to psa mam spokojnego i największego lenia na świecie :diabloti:

Zaraz dam ten odnośnik w podpis bo nie dasz mi żyć :eviltong::evil_lol:

Pianka, Acctiually (strasznie trudny masz ten nick:evil_lol:) dzięki :loveu:

Posted

No to teraz będzie trochę Boksiowo przez jakiś czas :)
    Dzisiaj byłam na spacerku z Basterkiem, bo takie ma na razie robocze :)
    Co tu dużo gadać, jest niesamowity... :loveu:

Posted

Dobry wieczór :)

My z boksiami mamy złe wspomnienia, ale ten jest miodzio :loveu: I te oczka :loveu: A jak reaguje na niego Tinka? Zazdrosna pewnie jak nie wiem co? ;)

Trzymam kciuki... tylko nie wiem, czy za nowy domek, starego właściciela, czy za to żeby został u Ciebie...:evil_lol: