_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Heej Chester :) (jak masz na imię będzie mi łatwiej się do Ciebie zwracać :)) Quote
Avaloth Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heej Chester :) (jak masz na imię będzie mi łatwiej się do Ciebie zwracać :)) Dominika, ale wszyscy prawie mówią na mnie Iśka ^^ więc możesz tak :evil_lol: Quote
Agushka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww8.jpg aaaa jakie spojrzenie,jaka modelka :loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='chester07']Dominika, ale wszyscy prawie mówią na mnie Iśka ^^ więc możesz tak :evil_lol: Spoko Isiu :) [quote name='Agushka']http://i49.photobucket.com/albums/f2.../edyta/ww8.jpg aaaa jakie spojrzenie,jaka modelka :loveu::loveu: :loveu::loveu: cieszę, się że się ta wredota podoba :) Dzisiaj się na mnie obraziła, bo wróciłam po całym dniu nieobecności, tak się cieszyła, ale jak się zbliżyła to jej entuzjazm opadł, bo pachniałam innymi zwierzami, a wiadomo że Tin to największa zazdrośnica pod słońcem. Dlatego postanowiła nie gadać ze mną resztę dnia. Teraz tylko rzuci czasem okiem, a tak to ma mnie daleko gdzieś :placz: Po za tym poszłam dzisiaj zabrać Biszkopta od takiej Pani co lewo wiąże koniec z końcem, a ma masę psów. Ostatnio od niej mieliśmy 10 szczeniaków :shake: A Biszkopt to naprawdę super pies. To jeszcze gnojek dlatego ma szansę na domek, trzeba nad nim popracować. Przede wszystkim pokazać mu, że ludzie nie są źli. Jest z tą panią od szczeniaka, a ma cholerny respekt do ludzi. Jedyne co dziś osiągnęłam to to, ze polizał mnie po ręce, a potem spierniczał kiedy zrobiłam jakiś ruch. Chciałam wziąć go na kiełbaskę, ale skończyło się tak, ze kiełbaskę zjadł a i tak nie dał się złapać. Pani też nie dał się złapać, jak tylko podchodziła to uciekał. Czeka na niego już cieplutki tymczas, a on głupkuje... :shake: Pani dzisiaj była bardzo rozdarta, z jednej strony chciała jak najlepiej dla psiaka, a z drugiej nie chciała go oddać. Długo sie wahała, łapiąc go płakała, a potem zerwał sie z łańcucha wielki wilczur i zrobiło sie zamieszanie, i dlatego właściwie nic nie załatwiliśmy. A jutro idziemy z Gosią, może uda nam się go schwytać.... miejmy nadzieję :roll: O matko ale się rozpisałam :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :) oj ta Tina obrażalska :D mój królik tak miał zawsze jak przychodziliśmy to siadał dupą do nas i wyrczał :D o to powodzenia w łapaniu Biszkopcika.. niech mądrzeje psiak :) [quote name='_ChiQuiTa_']Nie mam bo miałam zamkniętą galerie :) Zaraz może dam odnośnik hehe http://i31.tinypic.com/30uwge8.jpg jaka poważna mina :D bo Chester ogólnie taki strachliwy kotek i się bał 'ruchomej deski' :eviltong: aha :) to daj :lol: Quote
agaciaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cześć :multi: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww7.jpg ach te oczy :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za Biszkopta! :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Iśka bo króliki to ogólnie mają coś nie tak z główkami. Ja miałam królika raz w życiu i dziękuję... Więcej nie chce. Normalnie masakra z nim była, jak całą noc telepał klatką... a w dzień warczał jak się podchodziło... po za tym molestowała go Tina, może dlatego taki znerwicowany był hehe :diabloti: Hej Agaciuuu :buzi: A Biszkopt to jest udany. Dzisiaj tam nie byłyśmy bo nie ma tej pani, a psiaki chodzą za nią, więc nie ma pani, nie ma psiaków. Będę chodziła tam codziennie, żeby sie przyzwyczaił trochę do mnie, może z czasem podejdzie bliżej i nabierze więcej zaufania do ludzi. Zastanawia mnie sam fakt, że jest tam od zawsze, a boi się swojej "właścicielki". W ogóle warunki jakie tam panują są masakryczne... normalnie czarna rozpacz :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dobry wieczór :) :loveu: Eh ta cała historia z panią z wielką gromadką psów kojarzy mi się z mazańcowicką akcją... :roll: Tam niektóre psy też były dzikie i w ogóle nie zsocjalizowane. Mam nadzieję, że Biszkopcikowi się uda :) Zwłaszcza, że to jeszcze podrostek ;) http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww8.jpg A Tincia piękna, taka do wycałowania tylko... :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) :loveu: Eh ta cała historia z panią z wielką gromadką psów kojarzy mi się z mazańcowicką akcją... :roll: Tam niektóre psy też były dzikie i w ogóle nie zsocjalizowane. Mam nadzieję, że Biszkopcikowi się uda :) Zwłaszcza, że to jeszcze podrostek ;) http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/ww8.jpg A Tincia piękna, taka do wycałowania tylko... :loveu: Ojj też mam taką nadzieję. Niuniek jest śliczny i szybko znajdzie domek jak tylko da mu się szansę. Hej Agaciuuu :) U nas wszystko ok. Dzisiaj znaleziony został w Tarnobrzegu 8 miesięczny Bokser. Moja koleżanka ma go na tymczasie, ale cały dzisiejszy dzień spędził ze mną :evil_lol: Jest niesamowitym psem i daje sobie rękę uciąć, ze komuś zwiał. Wszystko go interesuje, jest w ciągłym ruchu i ma niewyczerpane zapasy energii :) O taki jestem śliczny : chcecie więcej?:diabloti: Quote
Avaloth Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 fajny ci się trafił ten królik :D mój tez telepał klatką, ale w nocy co najwyżej skakał, ale że ja śpię twardo więc mi nie przeszkadzało :eviltong: ale mój też miał dziwne zajawki ^^ za to koleżanka ma królice która jest grzeczna strasznie :) zależy od królika ^^ a gdzie fotki? i link do galerii w podpisie? :mad::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='chester07']fajny ci się trafił ten królik :D mój tez telepał klatką, ale w nocy co najwyżej skakał, ale że ja śpię twardo więc mi nie przeszkadzało :eviltong: ale mój też miał dziwne zajawki ^^ za to koleżanka ma królice która jest grzeczna strasznie :) zależy od królika ^^ a gdzie fotki? i link do galerii w podpisie? :mad::evil_lol: No dokładnie wszystko zależy od charakteru :) Mi się trafił taki głupol, za to psa mam spokojnego i największego lenia na świecie :diabloti: Zaraz dam ten odnośnik w podpis bo nie dasz mi żyć :eviltong::evil_lol: Pianka, Acctiually (strasznie trudny masz ten nick:evil_lol:) dzięki :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No to teraz będzie trochę Boksiowo przez jakiś czas :) Dzisiaj byłam na spacerku z Basterkiem, bo takie ma na razie robocze :) Co tu dużo gadać, jest niesamowity... :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Śpioch straszny i chrapie jak stary chłop :diabloti: a tu wracamy z lecznicy :) Jakość fotek może nie jest najlepsza (komórkowe) ale zawsze coś :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 :loveu: na załączonym poniżej zdjęciu widać jak czyste mam dzięki niemu butki :D Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cześć Edytko :) Jaki fajniutki ten boksio :loveu::loveu: mam nadzieje, że szybko znajdzie sie właściciel, ewentualnie nowy domek :) http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/a10-5.jpg ale booosko tu wygląda :loveu: Ślicznie wam razem! Zostaw go sobie ;) :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Hej kochana :buzi: Taaak ja bym pragła by u nas został, mamie się podoba :) jest zachwycona, ale gorzej z przekabaceniem ojca.... i nie wiem czy warto zaczynać... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobry wieczór :) My z boksiami mamy złe wspomnienia, ale ten jest miodzio :loveu: I te oczka :loveu: A jak reaguje na niego Tinka? Zazdrosna pewnie jak nie wiem co? ;) Trzymam kciuki... tylko nie wiem, czy za nowy domek, starego właściciela, czy za to żeby został u Ciebie...:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 śliczne boksio :p o tak, zostaw go sobie :evil_lol: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/a8-5.jpg jakie oczy ! :loveu::loveu: no widzisz od razu prościej z tym linkiem xD mi też się psiowaty len trafił :eviltong: piłka leci a on za nią.. oczami :D a gdzie Tincia? :mad: Quote
Recommended Posts