_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 To teraz na poprawę humorku trochę Tinuchy-ropuchy :cool3::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Co powiesz na coś takiego? :cool3: Zrobiłam jednak dziś, bo nic mi nie wychodziło dla innych psiaków, więc wziełam się za Twoje cudo. Masz naprawde slicznego psiaka! Bedę tu zaglądać na pewno... Quote
Pianka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Śliczna Tina:loveu: Julix bardzo ładnie wyszedł ci ten banner;) Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Julix napisał(a):Co powiesz na coś takiego? :cool3: Zrobiłam jednak dziś, bo nic mi nie wychodziło dla innych psiaków, więc wziełam się za Twoje cudo. Masz naprawde slicznego psiaka! Bedę tu zaglądać na pewno... ale śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dzieki :oops: Mam nadzieję, że Chiqucie sie spodoba ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Julix napisał(a):Dzieki :oops: Mam nadzieję, że Chiqucie sie spodoba ;) na pewno sie podoba:loveu::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Czy mi się podoba? JEST CUDOWNY :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Dziękuję, dziękuję kochana :buzi: :cool2::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Ciszymy się, że będziesz do nas wpadać my oczywiście także :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Zachód słońca nad "Przywiślem" :) Widok z mojego okna :) Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Łaaaaa jak zobaczyłam TEN bannerek w Twoim podpisie to mało nie padłam :loveu: Gratulacje dla wykonawcy :klacz: Tinuszkowa jest cudna :loveu: I piekne ma guziczki :loveu: Co do psiaka to u mnie jest odwrotna sytuacja, ale również z menelem. Dziadek jeździ do sklepu rowerem, pies biegnie za nim. Jest to również młody ast, na ok 8 miechów bym go oceniła. Gościu zupełnie nie przejmuje sie co sie z psem dzieje, on sobie biega jak chce... Widzę go codziennie pod sklepem gdzie ten facet pije piwo, później gościu siada na rower i wraca do domu, a pies biegnie środkiem drogi za nim... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 To dokładnie tak samo jak ja. Zakochałam się w tym banerku :iloveyou: Julix jest niesamowita !!! :buzi: Ciesze, się że ci się podoba :) Ehhh... przerażają mnie czasem Ci ludzie. A zwłaszcza ta moda na bullowate :/ U mnie na osiedlu niedługo będzie ich plaga, kiedyś pamiętam nie było praktycznie w ogóle bulli a to nie są rasy dla zwykłych ludzi. To psy dla doświadczonych i co najważniejsze mających pojęcie o wychowaniu psa. Niewychowany bull może być niebezpieczny właściwie jak każdy inny pies... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 No kochana bijesz rekordy !! Powaliłaś mnie :mdleje: Dziękuję Ci najbardziej jak potrafię, to co zrobiłaś jest cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Schronisko jest azylem dla bezdomnych stworzeń, Które dotąd w zaułkach miasta się kuliły O głodzie i o chłodzie... Tu już nikt nie może Kopnąć psa, by w ten sposób dowieść swojej siły. Gdyby psy mogły mówić, opisać psów dzieje! Niejeden czyn, choć ludzki, bywa nieczłowieczy. Oto na psa ktoś w złości gar wrzątku wyleje... Ktoś inny pętlą z drutu jego kark kaleczy... Schronisko jest ubogie. Przez baraku deski Wieje wiatr i rozrzuca na posłaniach słomę. W boksach siedzą samotne, osowiałe pieski, Tęsknią za nieraz nigdy nie widzianym domem. [SIZE=3] To miejsce utworzyłam, aby zgromadzić tu zwierzęta z Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt "Ogród Św. Franciszka" szukające nowego domu. Ogród św. Franciszka istnieje dziś w kilku wymiarach. Jest nie tylko elementem nazwy naszego stowarzyszenia, ale przede wszystkim pewną ideą; wokół niej gromadzimy ludzi, którzy chcieliby żyć w lepszym świecie – ludzi, którzy są znudzeni wszechobecną konsumpcją i ogólną biernością. Wierzymy, że w niedalekiej przyszłości do naszego ogrodu będzie można również przyjść, poznać naszych podopiecznych czekających na nowy dom i ofiarować im odrobinę szczęścia. Szczęście dla psa, czy kota ma zupełnie inny wymiar. Nie kosztuje aż tak wiele. Wystarczy ciepłe miejsce do spania, pełna miska i akceptacja. Działamy na terenie województwa Podkarpackiego, ale nie wykluczamy możliwości transportu w odleglejsze części Polski. Znaleźć będzie tu można także, psiaki szukające domu z innych regionów naszego kraju, których los nie jest nam obojętny. [SIZE=4]PSY i KOTY[SIZE=4]Pod opieką TSPZ Kontakt w sprawie adopcji: tel. 0509 257 404 e-mail. TSPZ@poczta.neostrada.pl ANDZIA Jest dwuletnią, średniej wielkości suczką podobną do liska. Choć wiele w swoim życiu przeszła i jest bardzo nieufna, szybko rozpoznaje dobrego człowieka i lgnie do niego. Jest bardzo żywiołowa i uwielbia się bawić. Jest wysterylizowana i potrafi chodzić na smyczy. ~*~ [SIZE=2]KAJTEK To około roczny mieszaniec z domieszką boksera. Jest ufny, łagodny i bardzo lubi dzieci. Ma aktualną książeczkę zdrowia. ~*~ [SIZE=2]SYLWIO Został tak nazwany ponieważ prawdopodobnie jest ofiarą sylwestrowej, petardowej fety. Znaleziony został w tarnobrzeskim osiedlu Ocice. Jest mieszańcem z domieszką owczarka. Ma około dziewięciu lat i jest bardzo spokojny. ~*~ [SIZE=2]TIGER To dobrze ułożony, sześcioletni owczarek belgijski - malinois. Poszukuje nowego właściciela, bo jego dotychczasowy pan wyjechał za granicę. Jest przyjazny wobec ludzi. Nie lubi małych psów i kotów. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105297 ~*~ [SIZE=2]BALBINA To śliczna dwuletnia kotka. Jest bardzo ładnie umaszczona. Prawdopodobnie wychowywała się w domu. Potrafi korzystać z kuwety. ~*~ [SIZE=4]PSY [SIZE=4]Pod opieką Marleny:) z Gorzyc Kontakt w sprawie adopcji: tel. 0607 893 245 gg: 3129866 [SIZE=2]RUBIK RUBIK JEST: -łagodny-idealny do domu z dzieckiem -zdominowany przez inne psy -posłuszny (chodzi przy nodze, na smyczy nie ciągnie) -potrafi zachować czystość -typowo blokowy pupilek -toleruje inne psy (boi się groźnych),zwierzęta -nigdy nie gryzie -jest lekki,dzięki czemu można go spokojnie nosić -starszy -poza domem szczeka- w domu cichy ~*~ [SIZE=4]Psy z innych regionów: KROPKA (miasto: Leżajsk) Przedstawiam Wam Kropeczkę. Sunia ma ok 4 miesięcy. To bardzo ładna, sympatyczna i żywiołowa o dużym temperamencie psinka przystosowana do życia w domu. Uwielbia się bawić. Będzie średniej wielkości. Pilnie szuka nowego domku, obecnie przebywa w DT w Leżajsku, nie może jednak mieszkać tam wieczność.. wątek na DOGO: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102420 ~*~ [SIZE=2]CYGANEK (miasto: Konstancin ok. Warszawy) 12-letni Cyganek był oddawany do schroniska dwukrotnie. Najpierw podobno Pan miał trudności "życiowe" i musiał oddać staruszka. Zagubiony wśród innych psów, widać, że wcześniej kochany, zadbany, przesiedział w schronisku 2 miesiące. Potem radości nie było końca - Pan się zjawił i zabrał Cyganka do domu. Cieszyłyśmy się bardzo z tego happy endu. Niedługo... Cygan po wakacjach znów wrócił do schroniska :placz: Chudszy, szary, trzęsący się z zimna i ze strachu. Pan znowu nie może go trzymać, więc oddaje. 12-letni, domowy, przytulaśny pies... Dlaczego właściciel go oddał - nie wie nikt :shake: Cyganek ma już starcze zmiany w serduszku - arytmię :-( Trochę zaćmy na oczkach, ale widzi. Jest w dobrej formie jak na takiego dziadulka, ma chyba wszystkie ząbki, co prawda z kamieniem, ale ma. Jest zupełnie domowym psem - nie brudzi, jest grzeczny, posłuszny. Trochę gania koty... W ogóle jak na takiego dziadulka to lubi sobie pobrykać Nieagresywny ani do ludzi ani do innych psów... Powinien mieć spokojny kącik na ostatnie lata życia. Z jego serduszkiem zalecany spokój... Żebyście widzieli jak płakał, jak zostawiałam go u Tiger na noc, potem płakał drugi raz, pozostawiony w hoteliku :-( W samochodzie spał i tylko podnosił główkę i patrzył czy jestem. Nie wiem czy psy marzą... Jeżeli tak, to Cygan na pewno marzy o Swoim Człowieku. O Kimś Tylko dla Siebie... =========== Obecnie Czarnuszek (Cyganek) przebywa tymczasowo u Gajowej w Konstancinie pod Warszawą. Ale to tylko tymczas, budka... Idzie zima. Staruszek potrzebuje dużo ciepła. No i swojego NA ZAWSZE Człowieka! wątek na DOGO: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23375&highlight=Cyganek Aktualizacja ten strony będzie jak najczęściej. Zapewniam, że wszystkie psy i koty wyżej wymienione poszukują nowych odpowiedzialnych właścicieli. Niestety na chwile obecną dysponuje mała ilością zdjęć większości psiaków i opisy są trochę ubogie. Z czasem zdjęć będzie więcej, a opisy obszerniejsze i bardziej szczegółowe. !! Pamiętaj.Nie przygarniaj zwierzęcia pod wpływem chwilowej emocji. Zastanów się, z całą rodziną, czy możecie zwierzęciu poświęcić swój czas i czy jego obecność nie będzie powodem konfliktów !! POMYŚL: Jakiś pies czeka, Byś po niego przyszedł. [SIZE=3]- Ryszard Marek Groński Quote
agaciaaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Cześć :calus: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_Obraz003.jpg jaka słooodka :loveu::loveu: Zachodzik też piękny :) A banner..... :mdleje: po prostu rewelacja!!!! Gratulacje dla wykonawcy ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Heej kochana :buzi: Ja też jestem zachwycona :iloveyou: Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hihi ale z niej śpioszek :) :) bo najlepiej w łóżku pańci :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Hihi ale z niej śpioszek :) :) bo najlepiej w łóżku pańci :evil_lol: No oczywiście :) To ciąg dalszy łóżkowej sesji :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A tu już na łóżku siostry :evil_lol: Widzicie, na niektórych fotach Tina ma takie zapłakane oczka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A tu pańcia daje kiełbaskę :cool3: aż potem się Tinuch poszedł zdrzemnąć. Tylko mi sie jakiś pasek utworzył na tej fotce :placz: Ale i tak jest fajna :loveu: Myślałam, że pójdziemy dziś porobić plenerowe foteczki, ale niestety :( pogoda taka wredna że aż się wychodzić z domu nie chce :shake: Desz pada i nic dziś nie zrobimy Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 furciaczek napisał(a):Cudowny nowy banerek:loveu: A dziękuję kochana :) to zasłucha Julix :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_Obraz050.jpg ale jej dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu: a ta pogoda to rzeczywiście masakra:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Hej Paulinka :) No pogoda doprowadza mnie do szalu... A właśnie, wstaw Łatkę do pierwszego postu na bidach i niedługo myślę, że koło poniedziałku będą jeszcze 2 bidy do oddania... Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej Paulinka :) No pogoda doprowadza mnie do szalu... A właśnie, wstaw Łatkę do pierwszego postu na bidach i niedługo myślę, że koło poniedziałku będą jeszcze 2 bidy do oddania... oki już wstawiam :D rozmawiałaś z Basią od Bieneczki o tych szczeniusiach?im też za niedługo trzeba będzie szukać domków:roll: Quote
Recommended Posts