_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Edytkaaaa!!!! :loveu: Cześć :multi: Cieszę się, ogrooooomnie się cieszę, że tak dobrze się bawiłaś :) Że tej nocy mogłaś czuć się niezwykle, zapomnieć się w tańcu... i cieszyć się trwającą chwilą :) Łobuziaro Ty ;) Czekam na zdjęcia, ogromnie jestem ciekawa Twojej kreacji i wyczynów na parkiecie... ;) U mnie Sylwester wyśmienicie :loveu: Bawiłam się chyba najlepiej w życiu :) Kochana ja też się ciesze, że Ty się dobrze bawiłaś :) Zdjęcia oczywiście będą.... prawdopodobnie jutro :) [quote name='Paulina_mickey'] Na Nowy Rok życze Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Dziękuję i wzajemnie :buzi: [quote name='Luzia&Funia'] O kurcze to widzę że nieźle zabalowałaś :cool3: A o której do domu dotarłaś :evil_lol: A może wcale.. :diabloti: Życzę wszystkiego naj naj najlepsiejszego w tym nowym roku :* Heej :D A w domku o 7 rano byłam :roll: Wzajemnie kochana :buzi: A tymczasem ja uciekam spać bo jutro szkoła :shake::shake: Branoc :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Kilka fotków na dobranoc :) Pańcia spadaj z fleszem :mad: Oooo ktoś lezie po klatce I uśmiech dla wszystkich ciotek :loveu: Branoc :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Branoc Kochana :loveu: Wyśpij się :) Ja to nie mogę się pogodzić z tym, że jutro znów do szkoły :placz: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q13.jpg Zaglądam na dół ale kosteczki z mordy nie wypuszczę... Kochana Tinusia :loveu: Quote
Luzia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q14.jpg Wspaniały uśmiech :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: .. Quote
Luzia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Marlena:) napisał(a):No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: .. To ja si wproszę :evilbat: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 cześć Edytko :calus: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q7.jpg kochany nietoperek :loveu: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q8.jpg ślicznie razem wyglądacie :) :loveu: Ciesze sie, że sie dobrze bawiłaś w sylwestra :) i czekam na jakieś fotki ;) Quote
psiulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 HEJ! :buzi: Nareszcie mogę się tu wypowiedzieć :evil_lol: No więc przychodzę {chyba już trochę za późno}, żeby złożyć Ci życzenia noworoczne. Oby cały rok był dla Ciebie taki jak jego rozpoczęcie :evil_lol: Dużo zdrówka dla Ciebie i dla Tinuszki, mnóstwo radości - żebyś już nigdy nie była smutna i spełnienia marzeń - I tych małych i tych największych. I oczywiście samych przyjemnych chwil z Tinuszką, jak najdłużej... :calus: I mam nadzieję, że w nowym roku poprawi się to, że będzie więcej zdjęć - i tu się chyba większość ze mną zgodzi :eviltong: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q9.jpg - Tinuś, a co to za minka do Pańci, czo? :mad: [quote name='_ChiQuiTa_'] Jak wam minęła noc Sylwestrowa?? Bo mi wyśmienicie :) ojj dawno się tak nie wybawiłam, nóg nie czułam, a mimo to zajęliśmy 1 miejsce w konkursie :):):) Szybko się trochę skończyło koło 6 powiedzieli nam, że koniec, ale nie z ludźmi z Tarnobrzega takie akcje :diabloti: Szwagier mój poszedł i przedłużyli nam imprezkę o parę piosenek :) a na parkiecie jedynie My :) ojjj działo się działo :)))) Zdjęcia dam później, bo teraz naprawdę strasznie nie chce mi się szukać kabla... :) Ajj, zazdroszczę udanej imprezy :lol: A muzyka chociaż jakaś fajna leciała? :razz: Pozdrawiamy Ilona i Czika :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Branoc Kochana :loveu: Wyśpij się :) Ja to nie mogę się pogodzić z tym, że jutro znów do szkoły :placz: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q13.jpg Zaglądam na dół ale kosteczki z mordy nie wypuszczę... Kochana Tinusia :loveu: Masakra z tą szkoła. Normalnie w głowie mi się poprzewracało :shake: Miałam dziś na 8:00 (miałam zaliczać fizykę) budzę się patrze 8:03 i szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wstałam i jedynie się ubrałam i biegiem do szkoły... normalnie przemęczyłam się dzisiaj 8 godzin, nie umyta, ogólnie cała do bani.... :-( Jak dobrze, że jutro piątek... ale i tak się nie wyśpię dlatego zaraz uciekam z dogo i idę lulu [quote name='Marlena:)'] No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :-D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: .. No ja myślę, ale musi być ciepło bo inaczej moja maruda będzie marudzić :diabloti: [quote name='furciaczek'] Co slychac w Nowym roku?:loveu: Ogólnie żadnych nowości :) Po staremu wręcz :) Jedynie fakt że rocznik owo jestem pełnoletnia :):):):) [quote name='Luzia&Funia'] To ja si wproszę :evilbat: O matko :shake::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']cześć Edytko :calus: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q7.jpg kochany nietoperek :loveu: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q8.jpg ślicznie razem wyglądacie :) :loveu: Ciesze sie, że sie dobrze bawiłaś w sylwestra i czekam na jakieś fotki Jasne :) postaram się ) [quote name='psiulka']HEJ! :buzi: Nareszcie mogę się tu wypowiedzieć :evil_lol: No więc przychodzę {chyba już trochę za późno}, żeby złożyć Ci życzenia noworoczne. Oby cały rok był dla Ciebie taki jak jego rozpoczęcie Dużo zdrówka dla Ciebie i dla Tinuszki, mnóstwo radości - żebyś już nigdy nie była smutna i spełnienia marzeń - I tych małych i tych największych. I oczywiście samych przyjemnych chwil z Tinuszką, jak najdłużej... :calus: I mam nadzieję, że w nowym roku poprawi się to, że będzie więcej zdjęć - i tu się chyba większość ze mną zgodzi :eviltong: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q9.jpg - Tinuś, a co to za minka do Pańci, czo? :mad: Cytat: Napisał _ChiQuiTa_ Jak wam minęła noc Sylwestrowa?? Bo mi wyśmienicie ojj dawno się tak nie wybawiłam, nóg nie czułam, a mimo to zajęliśmy 1 miejsce w konkursie :smile: Szybko się trochę skończyło koło 6 powiedzieli nam, że koniec, ale nie z ludźmi z Tarnobrzega takie akcje :diabloti: Szwagier mój poszedł i przedłużyli nam imprezkę o parę piosenek :smile: a na parkiecie jedynie My :smile: ojjj działo się działo :smile:))) Zdjęcia dam później, bo teraz naprawdę strasznie nie chce mi się szukać kabla... :smile: Ajj, zazdroszczę udanej imprezy :lol: A muzyka chociaż jakaś fajna leciała? :razz: Pozdrawiamy Ilona i Czika :buzi: Kochana :buzi: Dziękuję za życzenia Wam oczywiście życzę tego samego a nawet jeszcze więcej :multi::loveu: A Tinkowa ma taką minę bo ona ma szczyrbe między zębami :cool3::diabloti: A Ty gdzie bejbe byłaś? Muzyka nooo... hmmm... fajna :) "Przeeeetańczyć z Tobą chcę caaaaałą noooooocc :evil_lol:" albo " Cóóóóórko rybaaakaaaaa" :diabloti::diabloti: ogólnie rzecz biorąc disco polo Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 To troszke fotków co byście nie mówiły żem zła :eviltong: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):O matko :shake::evil_lol: :placz: Nikt mnie nie kocha :placz: Quote
psiulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_'] Kochana :buzi: Dziękuję za życzenia Wam oczywiście życzę tego samego a nawet jeszcze więcej :multi::loveu: A Tinkowa ma taką minę bo ona ma szczyrbe między zębami :cool3::diabloti: A Ty gdzie bejbe byłaś? Muzyka nooo... hmmm... fajna :) "Przeeeetańczyć z Tobą chcę caaaaałą noooooocc :evil_lol:" albo " Cóóóóórko rybaaakaaaaa" :diabloti::diabloti: ogólnie rzecz biorąc disco polo Łaaa, dziękujemy :loveu: :multi: A zdjęcia to widzę, że sprzed tygodnia prawie :shake: :eviltong: Ja byłam u koleżanki, bo w domu nie chciałam "zawadzać" :eviltong: A co tam - disco polo też fajne na swój sposób, a jak :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']:placz: Nikt mnie nie kocha :placz: ależ skąd :buzi: [quote name='psiulka']Łaaa, dziękujemy :loveu: :multi: A zdjęcia to widzę, że sprzed tygodnia prawie :shake: :eviltong: Ja byłam u koleżanki, bo w domu nie chciałam "zawadzać" :eviltong: A co tam - disco polo też fajne na swój sposób, a jak :diabloti: Ej Ty się nie czepiaj szczegółów :eviltong::eviltong: No pewnie że fajne:D może się wyhulać i to nieźle :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):ależ skąd :buzi: Czyli mogę przyjść :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Czyli mogę przyjść :diabloti: Oczywiście :multi::evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Oczywiście :multi::evil_lol: No już się bałam że nie :evil_lol: a nawet jeśli nie to i tak bym się wprosiła :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q15.jpg hihihihi super fotka :loveu: chce fotki z sylwestra :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczór Edycia :loveu: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q20.jpg Zdjęcie bombowe, ah ta mina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Udało Ci sie poprawić tą szaloną fizykę? :* Ja też chcę sylwestrowe zdjęcia :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dam dam zdjęcia.... Fizyka... hmm... no w sumie poprawiona ale muszę zaliczyć dział po feriach... ale mniejsza o to... wiecie co właśnie zobaczyłam?? :-( Przypadkiem, nie wiem co mnie skusiło kliknąć w ten awatar a nie inny... siedzę na fotce koleżanki, patrzę sobie kogo tam ma w "znajomych" Oglądam sobie i rzuca mi się w oczy dziewczyna, no to klik, zobaczymy któż to.... Patrze miejscowość mojego byłego TZta.... patrzę... a tam jej zdjęcia.... i jego... z podpisem "Kocham Cię skarbie :* na zawsze tylko Ty" :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja ni pani maju...... idę spać.... :shake::roll: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 uuu nieciekawie... :shake: ale nie przejmuj sie, nie warto! :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 agaciaaa napisał(a):uuu nieciekawie... :shake: ale nie przejmuj sie, nie warto! :calus: No staram się, no cóż.... życie nie... Będzie dobrze... na pewno.... a niech im sie wiedzie jak najlepiej... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nie był.... Ehh... idę spać... jutro ciężki dzień przede mną, po jutrze też... Dobranoc moje cioteczki :buzi: Quote
Recommended Posts