Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Edytkaaaa!!!! :loveu:
Cześć :multi:

Cieszę się, ogrooooomnie się cieszę, że tak dobrze się bawiłaś :) Że tej nocy mogłaś czuć się niezwykle, zapomnieć się w tańcu... i cieszyć się trwającą chwilą :) Łobuziaro Ty ;)

Czekam na zdjęcia, ogromnie jestem ciekawa Twojej kreacji i wyczynów na parkiecie... ;)

U mnie Sylwester wyśmienicie :loveu: Bawiłam się chyba najlepiej w życiu :)

Kochana ja też się ciesze, że Ty się dobrze bawiłaś :)
Zdjęcia oczywiście będą.... prawdopodobnie jutro :)

[quote name='Paulina_mickey'] Na Nowy Rok życze Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.

Dziękuję i wzajemnie :buzi:

[quote name='Luzia&Funia'] O kurcze to widzę że nieźle zabalowałaś :cool3: A o której do domu dotarłaś :evil_lol: A może wcale.. :diabloti:
Życzę wszystkiego naj naj najlepsiejszego w tym nowym roku :*

Heej :D
A w domku o 7 rano byłam :roll:
Wzajemnie kochana :buzi:

A tymczasem ja uciekam spać bo jutro szkoła :shake::shake:

Branoc :buzi:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: ..

Posted

Marlena:) napisał(a):
No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: ..

To ja si wproszę :evilbat:

Posted

HEJ! :buzi:

Nareszcie mogę się tu wypowiedzieć :evil_lol:
No więc przychodzę {chyba już trochę za późno}, żeby złożyć Ci życzenia noworoczne. Oby cały rok był dla Ciebie taki jak jego rozpoczęcie :evil_lol: Dużo zdrówka dla Ciebie i dla Tinuszki, mnóstwo radości - żebyś już nigdy nie była smutna i spełnienia marzeń - I tych małych i tych największych. I oczywiście samych przyjemnych chwil z Tinuszką, jak najdłużej... :calus:

I mam nadzieję, że w nowym roku poprawi się to, że będzie więcej zdjęć - i tu się chyba większość ze mną zgodzi :eviltong:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q9.jpg - Tinuś, a co to za minka do Pańci, czo? :mad:

[quote name='_ChiQuiTa_']
Jak wam minęła noc Sylwestrowa?? Bo mi wyśmienicie :) ojj dawno się tak nie wybawiłam, nóg nie czułam, a mimo to zajęliśmy 1 miejsce w konkursie :):):)
Szybko się trochę skończyło koło 6 powiedzieli nam, że koniec, ale nie z ludźmi z Tarnobrzega takie akcje :diabloti: Szwagier mój poszedł i przedłużyli nam imprezkę o parę piosenek :) a na parkiecie jedynie My :) ojjj działo się działo :))))
Zdjęcia dam później, bo teraz naprawdę strasznie nie chce mi się szukać kabla... :)

Ajj, zazdroszczę udanej imprezy :lol: A muzyka chociaż jakaś fajna leciała? :razz:

Pozdrawiamy
Ilona i Czika :buzi:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Branoc Kochana :loveu: Wyśpij się :) Ja to nie mogę się pogodzić z tym, że jutro znów do szkoły :placz:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q13.jpg

Zaglądam na dół ale kosteczki z mordy nie wypuszczę... Kochana Tinusia :loveu:

Masakra z tą szkoła.
Normalnie w głowie mi się poprzewracało :shake: Miałam dziś na 8:00 (miałam zaliczać fizykę) budzę się patrze 8:03 i szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Wstałam i jedynie się ubrałam i biegiem do szkoły... normalnie przemęczyłam się dzisiaj 8 godzin, nie umyta, ogólnie cała do bani.... :-(
Jak dobrze, że jutro piątek... ale i tak się nie wyśpię dlatego zaraz uciekam z dogo i idę lulu

[quote name='Marlena:)'] No Edytko... my się już znamy:cool3:... ale małej Tinki jeszcze nie widziałam:mad: .. Muszę poznać to cudo :-D ... Może wkońcu uda się też nasz Dogomaniacki spacerek :lol: ..

No ja myślę, ale musi być ciepło bo inaczej moja maruda będzie marudzić :diabloti:

[quote name='furciaczek'] Co slychac w Nowym roku?:loveu:

Ogólnie żadnych nowości :) Po staremu wręcz :)
Jedynie fakt że rocznik owo jestem pełnoletnia :):):):)

[quote name='Luzia&Funia'] To ja si wproszę :evilbat:

O matko :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']cześć Edytko :calus:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q7.jpg kochany nietoperek :loveu:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q8.jpg ślicznie razem wyglądacie :) :loveu:

Ciesze sie, że sie dobrze bawiłaś w sylwestra i czekam na jakieś fotki

Jasne :) postaram się )

[quote name='psiulka']HEJ! :buzi:

Nareszcie mogę się tu wypowiedzieć :evil_lol:
No więc przychodzę {chyba już trochę za późno}, żeby złożyć Ci życzenia noworoczne. Oby cały rok był dla Ciebie taki jak jego rozpoczęcie Dużo zdrówka dla Ciebie i dla Tinuszki, mnóstwo radości - żebyś już nigdy nie była smutna i spełnienia marzeń - I tych małych i tych największych. I oczywiście samych przyjemnych chwil z Tinuszką, jak najdłużej... :calus:

I mam nadzieję, że w nowym roku poprawi się to, że będzie więcej zdjęć - i tu się chyba większość ze mną zgodzi :eviltong:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/tn_q9.jpg - Tinuś, a co to za minka do Pańci, czo? :mad:

Cytat:
Napisał _ChiQuiTa_
Jak wam minęła noc Sylwestrowa?? Bo mi wyśmienicie ojj dawno się tak nie wybawiłam, nóg nie czułam, a mimo to zajęliśmy 1 miejsce w konkursie :smile:
Szybko się trochę skończyło koło 6 powiedzieli nam, że koniec, ale nie z ludźmi z Tarnobrzega takie akcje :diabloti: Szwagier mój poszedł i przedłużyli nam imprezkę o parę piosenek :smile: a na parkiecie jedynie My :smile: ojjj działo się działo :smile:)))
Zdjęcia dam później, bo teraz naprawdę strasznie nie chce mi się szukać kabla... :smile:

Ajj, zazdroszczę udanej imprezy :lol: A muzyka chociaż jakaś fajna leciała? :razz:

Pozdrawiamy
Ilona i Czika :buzi:

Kochana :buzi: Dziękuję za życzenia Wam oczywiście życzę tego samego a nawet jeszcze więcej :multi::loveu:

A Tinkowa ma taką minę bo ona ma szczyrbe między zębami :cool3::diabloti:

A Ty gdzie bejbe byłaś?
Muzyka nooo... hmmm... fajna :) "Przeeeetańczyć z Tobą chcę caaaaałą noooooocc :evil_lol:" albo " Cóóóóórko rybaaakaaaaa" :diabloti::diabloti: ogólnie rzecz biorąc disco polo

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
Kochana :buzi: Dziękuję za życzenia Wam oczywiście życzę tego samego a nawet jeszcze więcej :multi::loveu:

A Tinkowa ma taką minę bo ona ma szczyrbe między zębami :cool3::diabloti:

A Ty gdzie bejbe byłaś?
Muzyka nooo... hmmm... fajna :) "Przeeeetańczyć z Tobą chcę caaaaałą noooooocc :evil_lol:" albo " Cóóóóórko rybaaakaaaaa" :diabloti::diabloti: ogólnie rzecz biorąc disco polo

Łaaa, dziękujemy :loveu: :multi:

A zdjęcia to widzę, że sprzed tygodnia prawie :shake: :eviltong:

Ja byłam u koleżanki, bo w domu nie chciałam "zawadzać" :eviltong: A co tam - disco polo też fajne na swój sposób, a jak :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']:placz: Nikt mnie nie kocha :placz:

ależ skąd :buzi:

[quote name='psiulka']Łaaa, dziękujemy :loveu: :multi:

A zdjęcia to widzę, że sprzed tygodnia prawie :shake: :eviltong:

Ja byłam u koleżanki, bo w domu nie chciałam "zawadzać" :eviltong: A co tam - disco polo też fajne na swój sposób, a jak :diabloti:

Ej Ty się nie czepiaj szczegółów :eviltong::eviltong:

No pewnie że fajne:D może się wyhulać i to nieźle :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Oczywiście :multi::evil_lol:

No już się bałam że nie :evil_lol: a nawet jeśli nie to i tak bym się wprosiła :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dam dam zdjęcia....
Fizyka... hmm... no w sumie poprawiona ale muszę zaliczyć dział po feriach... ale mniejsza o to...
wiecie co właśnie zobaczyłam?? :-(
Przypadkiem, nie wiem co mnie skusiło kliknąć w ten awatar a nie inny...

siedzę na fotce koleżanki, patrzę sobie kogo tam ma w "znajomych"
Oglądam sobie i rzuca mi się w oczy dziewczyna, no to klik, zobaczymy któż to....
Patrze miejscowość mojego byłego TZta.... patrzę... a tam jej zdjęcia.... i jego... z podpisem "Kocham Cię skarbie :* na zawsze tylko Ty" :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja ni pani maju......

idę spać.... :shake::roll:

Posted

agaciaaa napisał(a):
uuu nieciekawie... :shake: ale nie przejmuj sie, nie warto! :calus:

No staram się, no cóż.... życie nie...
Będzie dobrze... na pewno....

a niech im sie wiedzie jak najlepiej...