_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Agaciu te nasze taty to takie nierozgarnięte człowieki som :shake: U mnie często padają słowa "Zabierz stąd tego smiecia" więc doskonale wiem o czym mówisz :( Ehh..... :shake: agaciaaa napisał(a): Edytko nie przejmuj sie... :calus: tato tak palnął tylko.. pewnie sie nawet nie zastanowił co mówi :roll: Zapewne... :roll: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Edycia... jak tam po Wigilii? :smile: Właściwie bardzo dobrze :) Było sympatycznie, miło, trochę wzruszająco, inaczej i były prezenty :) potem spacer z kolegą... (żeby rozchodzić to co się zjadło :evil_lol:) Jestem zadowolona :) A u Ciebie i u Was cioteczki? :razz: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witam swiatecznie widze, ze nie jestem sama u mnie jest podobnie, tata krzyczy na niego nie potrafi poglaskac, widac ze Ares czuje respekt przed nim:roll: ale za to mama jest strasznie za kochanym pieseczkiem:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam swiatecznie widze, ze nie jestem sama u mnie jest podobnie, tata krzyczy na niego nie potrafi poglaskac, widac ze Ares czuje respekt przed nim:roll: ale za to mama jest strasznie za kochanym pieseczkiem:evil_lol: :loveu: :loveu: Heeej :buzi: Czego te taty takie są :shake: w pale się nie mieści, ale cóż, trzeba to puścić mimo uszu, ogólnie w mojej rodzinie to większość ludzi nie potrafi obchodzić się ze zwierzętami. U babci jest Bruno, nikt nigdy nie poświęcił mu ani minuty na szkolenie, na jaką kolwiek naukę podstawowych komend. Jedynie ja uczyłam go, i nauczyłam aportować, ale był wtedy jeszcze mały, a jestem tam dosyć rzadko. I co wyrosło z niego? No jest troszeczkę nadpobudliwy, skacze dając buziaki (które bolą) i ogólnie nie trafia do niego żadne słowo :shake: Ale i tak uwielbiam się z nim bawić....:loveu: I babcia, i wujek narzekają jakiego to maja "dylendę" (tak u mojej babci określa się psa do niczego się nie nadającego) i oczywiście wina jest psa, nikogo innego, bo przecież on sam powinien się wszystkiego nauczyć siedząc w kojcu. Sorki, ale odbiegłam delikatnie od tematu ale jakoś mnie tak dzisiaj wzięło bo przy wigilii była gorąca dyskusja na temat psów, w schroniskach, rasowych, rodowodów, i ogólnie musiałam tym baranom tłumaczyć wszystko po kolei, co to jest rodowód, pseudo hodowca etc.... patrzyli na mnie jak na wariatkę... no ale spoko.. zawsze tak patrzą, jednym słowem później nikt nie chciał ze mną o tym gadać bo nie mieli zielonego pojęcia o czym mówię... :shake: dobra ide na pasterkę :) Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 heheno patrz dzisiaj u mnie tez byla przy wigilii o psach:evil_lol: najpierw jak to mozliwe ze pies ktorego znalazlam na ulicy zwykly przyblenda spodobal sie ludziom z miejscowosci oddalonej o (tylko- wedlug nich az) 80km i ze chcieli go zaadoptowac, bo przeciez to byl zwykly kundel.... A pozniej zaczeli wspominac swoje psy z dziecinstwa, o Boulim tez rozmawialismy, wspominalismy:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Dzień dobry Pastereczko :loveu: _ChiQuiTa_ napisał(a): Właściwie bardzo dobrze :) Było sympatycznie, miło, trochę wzruszająco, inaczej i były prezenty :) potem spacer z kolegą... (żeby rozchodzić to co się zjadło :evil_lol:) Jestem zadowolona :) A u Ciebie i u Was cioteczki? :razz: Cieszę się ogromnie :) U mnie też było dobrze, zważając na to, że nigdy za Wigilią nie przepadałam, a w tym roku nawet mi się podobało ;) Nie zasnęłaś na pasterce? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Ewa :loveu: dziękuję bardzo za pamięć i za życzenia dla nas :buzi: Oczywiście my z Tinkową, życzymy Wam wszystkiego co najlepsze :p Marta_Ares napisał(a): heheno patrz dzisiaj u mnie tez byla przy wigilii o psach:evil_lol: najpierw jak to mozliwe ze pies ktorego znalazlam na ulicy zwykly przyblenda spodobal sie ludziom z miejscowosci oddalonej o (tylko- wedlug nich az) 80km i ze chcieli go zaadoptowac, bo przeciez to byl zwykly kundel.... A pozniej zaczeli wspominac swoje psy z dziecinstwa, o Boulim tez rozmawialismy, wspominalismy:-( No tak oni nigdy niczego nie rozumieją... szkoda słów. Kochana o Boulim będziecie wspominać bardzo często, On na zawsze pozostanie w Waszych serduszkach, i właśnie dzięki pamięci o Nim będzie zawsze z Wami obecny pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Cieszę się ogromnie :smile: U mnie też było dobrze, zważając na to, że nigdy za Wigilią nie przepadałam, a w tym roku nawet mi się podobało ;-) Nie zasnęłaś na pasterce? :evil_lol: Heheh pastereczka Zosia :evil_lol: yyy... a to chyba cyganeczka była :roll: no ale mniejsza o większość:diabloti: Cześć kochana :buzi: Mam takie samo zdanie na temat wigilii, podobała mi się tego roczna :) Być może dlatego, ze było tak świątecznie i rodzinnie :) Ojj na pasterce prawie że spałam na stojąco, szczególnie na kazaniu, a potem to już jakoś mi się odechciało :p Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 cześć Edytko :buzi: ja chce fotki Tinuszki :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):cześć Edytko :buzi: ja chce fotki Tinuszki :loveu: Heeej :buzi: no zobaczymy co da się zrobić, ale szczerze to wątpię :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :buzi: no zobaczymy co da się zrobić, ale szczerze to wątpię :diabloti: zrób mi prezent świąteczny :razz: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):zrób mi prezent świąteczny :razz: :loveu: to jest wykorzystywanie mojej dobroci :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):to jest wykorzystywanie mojej dobroci :eviltong: nieeeeeeee :razz: no dawaj szybko :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):nieeeeeeee :razz: no dawaj szybko :loveu: Czy tak szybko to ja nie wiem, no muszę powalczyć z kompem który nie chce "czytać" mojego telefonu :mad: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czy tak szybko to ja nie wiem, no muszę powalczyć z kompem który nie chce "czytać" mojego telefonu :mad: poczekam :razz: a jakby sie nie udało dawaj jakieś co masz na kompie :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):poczekam :razz: a jakby sie nie udało dawaj jakieś co masz na kompie :loveu: Na kompie mam starocie, które już widzieliście :angryy: A na telefonie tez nie są za dobrej jakości ale zawsze coś. Normalnie nie miałam czasu z cyfrówką latać, a kom mam zawsze przy sobie :p Ale już kumpel idzie mi z odsieczą muszę sterowniki jakieś wgrać :shake: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nooo to czekam :razz: pozdrów kumpla :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 I jak się mają zdjęcia...? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Masakra ten komp mnie kiedyś doprowadzi do białej gorączki :shake: Podpinam telefon i nic :roll: nie pokazuje mi się dysk wymienny... nic... zero reakcji ze strony kompa a na telefonie pisze że połączono :roll: no to co to ma byc :angryy: Ale walczymy z tym... tylko, w tym problem że mój kolega mnie instruuje przez gg a ja muszę, sama się tu produkować.... ajjj :angryy::angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A nie musisz mieć specjalnego programu zainstalowanego na komputerze, do obsługi telefonu? :roll: :) Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wredny komp :angryy: kijem mu :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Musi mi się pokazać dysk wymienny, i sterowniki się za cholerę zainstalować nie chcą i dysku nie ma... szlag by to trafił :/ Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Co za cholerstwo..:roll: dawaj jakieś stare, i tak już wszyscy zapomnieli :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 No bo u mnie tak często ze łohohoh :D:D:D:D zaraz dam jakieś wygrzebane starocie :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Wiecie, co takie przekopywanie starych zdjęć, może bywać bardzo wzruszające. Właśnie na trafiłam na zdjęcia Franusia mojego chomusia który niestety mnie opuścił bardzo szybko :shake::-( Quote
Recommended Posts