Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Edytko :calus: przeczytałam mini rozprawke na temat co u Ciebie ;) ciesze sie ze z Tinuszka ok :loveu: a od szkoły już sobie odpoczniesz! to niezaprzeczalna zaleta świąt :evil_lol: i jeszcze mam takie jedno malutkie pytanko- byłaś u lekarza? :razz:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc kochana :calus:
Ja tez nie znoszę świątecznych wyjazdów, w ogóle nie znosze świąt, co roku jest tak samo, co roku święta mam zje...e :shake:

Mimo wszystko udanych i wesołych świąt życzymy :calus:

Czekamy na fotki :)

Posted

[quote name='Luzia&Funia']O widzę że kolejna bratnia dusza która nie lubi świąt?? :razz:

W świętach lubię jedynie to, że jest wolne, chociaż chwilami wolałabym chyba siedzieć w szkole :roll:

[quote name='agaciaaa'] Cześć Edytko :calus: przeczytałam mini rozprawke na temat co u Ciebie ;-) ciesze sie ze z Tinuszka ok :loveu: a od szkoły już sobie odpoczniesz! to niezaprzeczalna zaleta świąt :evil_lol: i jeszcze mam takie jedno malutkie pytanko- byłaś u lekarza? :razz:

Tak kochana w końcu poszłam do lekarza (po tym jak wylądowałam 3 dni temu na pogotowiu w końcu się mną zainteresowali) ale spoko, dzięki Bogu to nic związanego z sercem... zatem z czym (?) Lekarka powiedziała mi wiele możliwych przyczyn tych moich kłuć... no ale nie wiadomo... bo z tego co oznajmiła przyczyn bólów w klatce piersiowej jest ok. 40... i no i weź lecz się na wszystkie.
Ale powiedziała, że w moim wieku miała podobnie :) i radziła sobie z tym (no i podała mi tam magiczne sztuczki :D) Ogólnie rzecz biorąc nic nie zagraża mojemu życiu ani zdrowi a więc spokojna już możesz być :)

[quote name=':: FiGa ::'] Cześc kochana :calus:
Ja tez nie znoszę świątecznych wyjazdów, w ogóle nie znosze świąt, co roku jest tak samo, co roku święta mam zje...e :shake:

Mimo wszystko udanych i wesołych świąt życzymy :calus:

Czekamy na fotki :smile:

Heej :buzi:
Nie martw się łączę się z Tobą w bólu, święta to najgorszy czas jaki może być... :shake:

Moje kochane :buzi:
Dziękuję z całego serca za życzenia :loveu:
Dziękuję, ze o nas pamiętacie:)
My z Tinkową życzymy Wam tego samego :) Dużo zdrówka, radości i spełnienia najskrytszych marzeń :buzi: :buzi:

[SIZE=1]Przepraszamy też że nie możemy wpaść do Was z życzeniami :placz:
Tinkowa by wpadła ale ja nie mogę się z niczym wyrobić....

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kochana nie szkodzi :loveu: Dziękujemy za życzonka :calus:

Co do moich świąt to już dziś zaczęło się wszystko pieprzyć, a jutro już będzie tylko gorzej :(

No dokładnie, u mnie zaczęły się wczoraj kłótnią z czego nie odzywam sie z ojcem... no zobaczymy jak to dalej będzie :shake:

A tak w ogóle to się zdenerwowałam :/ brat usunął mi wszystkie Tinkowe fotki które zgrałam zeby je dzisiaj wstawić aaaaaaaaa ;(:(:(:(:(:(:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No dokładnie, u mnie zaczęły się wczoraj kłótnią z czego nie odzywam sie z ojcem... no zobaczymy jak to dalej będzie :shake:

A tak w ogóle to się zdenerwowałam :/ brat usunął mi wszystkie Tinkowe fotki które zgrałam zeby je dzisiaj wstawić aaaaaaaaa ;(:(:(:(:(:(:

Zabiję go :angryy: Własnoręcznie go zabiję :diabloti:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Kiedy chcecie :diabloti: ja Wam pomogę :)

Ja mogę zawsze i wszędzie dzisiaj tamtędy przechodziłam powiec mi tylko dokładny adres :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ok wyślę Ci na PW :diabloti: A tak na marginesie mój brat ma 197 wzrostu

O boshe :crazyeye:
Tosz to wieżowiec :crazyeye:
Ale możesz wysłać na herbatę wbiję :diabloti:

Posted

Nie jestem w temacie, ale... Ja mam w domu 2 rurki :razz:
:evil_lol:

Gaduły, nie nadążam za wami!!

Masz 2 :diabloti: To akurat jedna dla mnie druga dla Edytki :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Masz 2 :diabloti: To akurat jedna dla mnie druga dla Edytki :diabloti::diabloti::diabloti:
Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti:

Zapraszam :evil_lol::evil_lol:

Blat stołu odkrecimy i rurki sa jak znalazł, srebrne :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti:

Zapraszam :evil_lol::evil_lol:

Blat stołu odkrecimy i rurki sa jak znalazł, srebrne :cool3::evil_lol::evil_lol:

Ale Ciebie nikt nie zapraszał :diabloti:

Posted

Dobra będa i rurki :diabloti: ojj co to będzie jak sobie ktoś to poczyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti:

:oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dobra będa i rurki :diabloti: ojj co to będzie jak sobie ktoś to poczyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:oops::oops::oops::oops:

Jeszcze u moda w galerii :diabloti::diabloti::diabloti:
Jak ja to kocham mówię wam tylko czekam kiedy bana dostanę :evil_lol: