agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cześć Edytko :calus: przeczytałam mini rozprawke na temat co u Ciebie ;) ciesze sie ze z Tinuszka ok :loveu: a od szkoły już sobie odpoczniesz! to niezaprzeczalna zaleta świąt :evil_lol: i jeszcze mam takie jedno malutkie pytanko- byłaś u lekarza? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cześc kochana :calus: Ja tez nie znoszę świątecznych wyjazdów, w ogóle nie znosze świąt, co roku jest tak samo, co roku święta mam zje...e :shake: Mimo wszystko udanych i wesołych świąt życzymy :calus: Czekamy na fotki :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='Luzia&Funia']O widzę że kolejna bratnia dusza która nie lubi świąt?? :razz: W świętach lubię jedynie to, że jest wolne, chociaż chwilami wolałabym chyba siedzieć w szkole :roll: [quote name='agaciaaa'] Cześć Edytko :calus: przeczytałam mini rozprawke na temat co u Ciebie ;-) ciesze sie ze z Tinuszka ok :loveu: a od szkoły już sobie odpoczniesz! to niezaprzeczalna zaleta świąt :evil_lol: i jeszcze mam takie jedno malutkie pytanko- byłaś u lekarza? :razz: Tak kochana w końcu poszłam do lekarza (po tym jak wylądowałam 3 dni temu na pogotowiu w końcu się mną zainteresowali) ale spoko, dzięki Bogu to nic związanego z sercem... zatem z czym (?) Lekarka powiedziała mi wiele możliwych przyczyn tych moich kłuć... no ale nie wiadomo... bo z tego co oznajmiła przyczyn bólów w klatce piersiowej jest ok. 40... i no i weź lecz się na wszystkie. Ale powiedziała, że w moim wieku miała podobnie :) i radziła sobie z tym (no i podała mi tam magiczne sztuczki :D) Ogólnie rzecz biorąc nic nie zagraża mojemu życiu ani zdrowi a więc spokojna już możesz być :) [quote name=':: FiGa ::'] Cześc kochana :calus: Ja tez nie znoszę świątecznych wyjazdów, w ogóle nie znosze świąt, co roku jest tak samo, co roku święta mam zje...e :shake: Mimo wszystko udanych i wesołych świąt życzymy :calus: Czekamy na fotki :smile: Heej :buzi: Nie martw się łączę się z Tobą w bólu, święta to najgorszy czas jaki może być... :shake: Moje kochane :buzi: Dziękuję z całego serca za życzenia :loveu: Dziękuję, ze o nas pamiętacie:) My z Tinkową życzymy Wam tego samego :) Dużo zdrówka, radości i spełnienia najskrytszych marzeń :buzi: :buzi: [SIZE=1]Przepraszamy też że nie możemy wpaść do Was z życzeniami :placz: Tinkowa by wpadła ale ja nie mogę się z niczym wyrobić.... Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kochana nie szkodzi :loveu: Dziękujemy za życzonka :calus: Co do moich świąt to już dziś zaczęło się wszystko pieprzyć, a jutro już będzie tylko gorzej :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Kochana nie szkodzi :loveu: Dziękujemy za życzonka :calus: Co do moich świąt to już dziś zaczęło się wszystko pieprzyć, a jutro już będzie tylko gorzej :( No dokładnie, u mnie zaczęły się wczoraj kłótnią z czego nie odzywam sie z ojcem... no zobaczymy jak to dalej będzie :shake: A tak w ogóle to się zdenerwowałam :/ brat usunął mi wszystkie Tinkowe fotki które zgrałam zeby je dzisiaj wstawić aaaaaaaaa ;(:(:(:(:(:(: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No dokładnie, u mnie zaczęły się wczoraj kłótnią z czego nie odzywam sie z ojcem... no zobaczymy jak to dalej będzie :shake: A tak w ogóle to się zdenerwowałam :/ brat usunął mi wszystkie Tinkowe fotki które zgrałam zeby je dzisiaj wstawić aaaaaaaaa ;(:(:(:(:(:(: Zabiję go :angryy: Własnoręcznie go zabiję :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Będzie lepiej :calus: A brat zginie śmiercią tragiczną :mad: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Będzie lepiej :calus: A brat zginie śmiercią tragiczną :mad: to kiedy robimy nalot :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kiedy chcecie :diabloti: ja Wam pomogę :) Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kiedy chcecie :diabloti: ja Wam pomogę :) Ja mogę zawsze i wszędzie dzisiaj tamtędy przechodziłam powiec mi tylko dokładny adres :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ok wyślę Ci na PW :diabloti: A tak na marginesie mój brat ma 197 wzrostu Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ok wyślę Ci na PW :diabloti: A tak na marginesie mój brat ma 197 wzrostu O boshe :crazyeye: Tosz to wieżowiec :crazyeye: Ale możesz wysłać na herbatę wbiję :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Oczywiście zapraszam :) To może na gg wyślę :) późni się zgadamy :) Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Oczywiście zapraszam :) To może na gg wyślę :) późni się zgadamy :) Kurde jakie nie moralne propozycje :diabloti: :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 No słuuuchaj :) jak ja zapraszam to zawsze są to niemoralne propozyszyn :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Zresztą sama zobaczysz jak przyjdziesz :diabloti: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A masz rurkę w domu co by było przy czym tańczyć :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nie jestem w temacie, ale... Ja mam w domu 2 rurki :razz: :evil_lol: Gaduły, nie nadążam za wami!! Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie jestem w temacie, ale... Ja mam w domu 2 rurki :razz: :evil_lol: Gaduły, nie nadążam za wami!! Masz 2 :diabloti: To akurat jedna dla mnie druga dla Edytki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Masz 2 :diabloti: To akurat jedna dla mnie druga dla Edytki :diabloti::diabloti::diabloti:Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti: Zapraszam :evil_lol::evil_lol: Blat stołu odkrecimy i rurki sa jak znalazł, srebrne :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti: Zapraszam :evil_lol::evil_lol: Blat stołu odkrecimy i rurki sa jak znalazł, srebrne :cool3::evil_lol::evil_lol: Ale Ciebie nikt nie zapraszał :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dobra będa i rurki :diabloti: ojj co to będzie jak sobie ktoś to poczyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Ooo to może Damian wpadnie popatrzeć :diabloti: Co Ty na to EDYTKO? :diabloti::diabloti: :oops::oops::oops::oops: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra będa i rurki :diabloti: ojj co to będzie jak sobie ktoś to poczyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops::oops::oops::oops: Jeszcze u moda w galerii :diabloti::diabloti::diabloti: Jak ja to kocham mówię wam tylko czekam kiedy bana dostanę :evil_lol: Quote
Recommended Posts