:: FiGa :: Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześc :cool3: Biedna Edytka czasu na dogo nie ma.... taka rozchwytywana jest :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Zegnaj edysiu, nie randkuj za duzo podczas mojej nieobeznosci:lol::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Randkowiczko... :loveu: :cool3: Dobry dzień :loveu: jaka tam znowu randkowiczko :eviltong: furciaczek napisał(a):dziendoberek:loveu: Heeej :buzi: basia bonnie napisał(a):Hej! Ty pewnie na randce :evil_lol: :loveu: Hej :buzi: a właśnie że nie :eviltong: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Znowu? :evil_lol: Nie znowu :shake::eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Cześc :cool3: Biedna Edytka czasu na dogo nie ma.... taka rozchwytywana jest :diabloti: Nie filozuj maleńka nie filozuj :mad::lol: agaciaaa napisał(a):doberek :multi: Heeej :buzi: furciaczek napisał(a):Zegnaj edysiu, nie randkuj za duzo podczas mojej nieobeznosci:lol::diabloti: A gdzie się kochana wybierasz? kurde musze poszperac u Ciebie w FB to sie dowiem, ale ja wiecznie zacofana żem :shake::diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Heja Edytko kochana jejku jak ja dawno u was nie bylam:oops: http://i49.photobucket.com/albums/f2...dyta/a20-3.jpg piekne:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mielonek, filozofywuj sie mówi :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wy tam nie filozofujcie obydwie :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Napisz mi co i jak z tymi szczurkami :D gg 5701717 tel 603061476 Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Marta_Ares']Heja Edytko kochana jejku jak ja dawno u was nie bylam:oops: http://i49.photobucket.com/albums/f2...dyta/a20-3.jpg piekne:loveu: :loveu: Cześć :) cieszę się że Ci sie podoba :multi: [quote name=':: FiGa :: wredota :D']Mielonek, filozofywuj sie mówi :diabloti: :mad::mad::mad: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wy tam nie filozofujcie obydwie :evil_lol: Nio jedna mąrda :loveu: ale to tamta wredota tak filozofywuje :mad: pasi? buraku :eviltong: to do Sylwuchy :diabloti: [quote name='luzia']Napisz mi co i jak z tymi szczurkami :-D gg 5701717 tel 603061476 Napisałam :) Quote
agaciaaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 witanko :) przyszłam złożyć zamówienie na fotki :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cześć Edytka :) Gdzie się podziewasz? Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Czeeśc dziewczynki :buzi: Nio niedługo foteczki tylko niech mi kompa w końcu naprawią A ja się nigdzie nie podziewam tiko ja tygodniu krucho z czasem. Nio do waszych FB powpadam na weekendzie.... ouuu.... chociaż wesele mam w sobote to może być ciężko.... ojojoj... cieżki mój los.... Ale wybaczycie nieee ??:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeśc dziewczynki :buzi: Nio niedługo foteczki tylko niech mi kompa w końcu naprawią A ja się nigdzie nie podziewam tiko ja tygodniu krucho z czasem. Nio do waszych FB powpadam na weekendzie.... ouuu.... chociaż wesele mam w sobote to może być ciężko.... ojojoj... cieżki mój los.... Ale wybaczycie nieee ??:) Cześć :loveu: Wybaczymy pod warunkiem, że się wybawisz na weselu po wsze czasy :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Jaaasne postaram się jak będę mogła:D a jeszcze dam fotki niedługo :Djutro albo dziaiaj jak jeszcze zdąże. A wesele z Tztem to się wybawie ojjj :):):) Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Burakowaty mielonek']pasi? buraku :eviltong: to do Sylwuchy :diabloti:Pasi ćwikło :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Pasi ćwikło :diabloti: Ja Ci dam ćwikłe :mad: A teraz foteczki ;) Zbulwersowany amstaff :diabloti: Kjułik :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dzień dobry :) Foteczki! :multi: :multi: :multi: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/a1-4.jpg Ja bym się bała... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 hihi cześć :D A no BA! Bo to obronnypies to kazdy się boi :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Ojjj chyba złapałam jesienną depresję... Nic się nie układa, nic nie jest tak jak powinno być. Zadna kur*** mać się nie zgadza :shake: Wesele z TZtem szlag trafił, ja tu tkwię jak palcec, tęsknie, szkoła mnie dobija, wszystko to co się dzieje w okół mnie. Walcza sama z jakimiś durnymi myslami i czasami już nie wiem co ja tu robię. Chociaż dzisiaj udało się Bianeczce poszła do DT, poznałam wspaniałą Basię. Przepraszam cioteczki, ze zaczynam tu przynudzać bo to FB Tiny no ale cóż, naszło mnie tak troszkę.... :oops: a wiem, ze Wy dobre kobietki jesteście i zrozumiecie biedną ćwikłową mielonkę.... :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ojej :( Ten październik chyba już ma coś takiego w sobie, ja też ostatnio chodzę smutna... Czemu szlag trafił? Nie uda Wam się pojechać? Nie tym, to następnym razem. A tęsknotę pokonacie - jak tylko przyjdzie na to czas. Ważne jest uczycie i fakt, że jest ono prawdziwe i wieczne! Przytul się do Tinuchy i pomyśl, że jutro będzie na pewno lepiej :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Hmmm też sądzę, ze to przez ten październik a przed nami jeszcze gorszy listopad... Właśnie, nie uda nam się pojechać. A właściwie mi.... TZt musi być na tym weselu a ja nie mogę, ale to już inna sprawa. On musi być bo jest drużbą.... blee... Ale obiecał, że w niedziele przyjedzie i już nawet szary październik będzie śliczny :)) Ojj troszke sie podłamałam ale godzinna rozmowa przez tel nawet pomogła i jeszcze Ty Justynko dziękuję :buzi: za to dam fotek :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 kurde nie dodały sie fotki ;/ Ale jutro je dodam obiecuję... Dobranoc :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Pomyśl, że jak spadnie śnieg (wiem, że śnieg jest be, ale cicho... :P ) i zrobi się wszędzie biało... to już nie będzie tak smutno! Będziecie mogli chodzić na długie zimowe spacery pośród tej bieli, jeździć na sankach... ;) Ta deszczowa pogoda po prostu już taka jest - skłania człowieka do samych smutków i braku wiary w siebie. Nadrobicie do wesele jeszcze nie jeden raz :) Czekam na jutrzejsze fotki, dobranoc :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Heh a no nadrobimy TZt powiedział, że kolejne będzie nasze hehehe :) a już daję foteczki :) Quote
Recommended Posts