Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pewnie się Tinkowa uczy... Te nasze znajome mają coraz mniej czasu bo koniec semestru się zbliża.. Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 agnieszko jak tak dalej pojdzie to same zostaniemy na placu boju:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Hey hey :D nie matrw sie Gosie nie zostaniecie same :D wczoraj troche sie uczyłam no ale przydało sie... tzn mam nadzieje dzisiaj spr w matmy był ale coś czuje ze nienajlepiej mi poszedł ale dobra koniec juz o tej szkole, fotek nie ma nowych ale moze jak mnie najdzie to coś sie najdzie.. hehe nie czuje ze rymuje :D [quote name='Alynkaaa']s. widzialam cie u niki:smile: i co podobna???? nio podobna strasznie jest :D a jaka piękna :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jak mnie tu dawno nie było, witaj, witaj! :loveu: Tina tu jak Pani domu wygląda :cool3: Quote
tosia_89 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hejka, co tam słychac. Może jakieś nowe foteczki, ale wiem masz ten sam problem co ja- nauka... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Tosia nie wiem kiedy foteczki wstawie chyba ze jakieś na kompie znajdze :) Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Czeeeść!!! Co tam u ciebie? Jak żyjecie z Tinuchnią? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czekam na jakieś nowe foteczki ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Hey kochane :) u Tinusi super, śpi sobie pod kąderką własnie i chrapie :) jak sie obudzi to bedzie chciała isc na pole, a ja jutro wstawie jakies foteczki :) bo dzisiaj to juz nie mam jak Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 dzesc edytko :multi: to ja czekam na te foteczki:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja też, bo już w końcu DZISIAJ nastało :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kochane niebedzie fotek... przez jakiś czas niebędzie mnie na DGM :( mam nadzieje ze o mnie nie zapomniecie i bedziecie czasem wpdać żeby kużem nie zarosło, jak wróce to was poodwiedzam :( buziaczki cioteczki :*:* Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 my będziemy odkurzać twoją galerię :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No to ja przynisę Pronto i Mr. Muscle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I bedziemy codziennie sprzątać i pielegnować Tinkową galeryję :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A cóż takiego powodem nieobecności? Będziemy czekać z niecierpliwością! :* Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 jak cos to ja moge prac dywan u ciebie w galerii pod twoja nieobecnosc:evil_lol: WRACAJ SZYBCIUTKO!!!! Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 heh, Ty tez znikasz?:shake: Gosia, daj spokoj z tymi dywanami:evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 uuuu porzadeczki w galerii?? to ja moge sie zajac sprzataniemmm....lodowki?:):evil_lol: moooogeee??? Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pfu, pfu ale kurzu!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czas na sprzątanie!!!!! Szoru, szoru... myju, myju.... ale nudy.... :/ Pora rozkręcić te porządki!!!! :diabloti: Lepiej se chluśniem, bo uśniem!!! :beerchug: :popcorn: :knajpa: :cunao: Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oo IMPREZAA a ja na to jak na lato :evil_lol: :beerchug::beerchug::knajpa::cool2::cool2::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 nio w sumie dywan nie ucieknie:evil_lol: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :cunao: :beerchug: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To i ja skorzystam :cool3: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts