Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:loveu: nie wiem którą mam zacytowac kurcze :D
:loveu:

Heheha ale Ci zrobiłam problem nie :eviltong:

[quote name='furciaczek']ojej ile tu fot:multi: jakie one wszystkie sa piekne:loveu:

:) ciesze się że sie podobają :)

[quote name='PAulina_mickey']o jejciu moja kochana psinka
ale urusł maluszek sliczny
kochany Spike:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a co to za mała gnida, Scooby?:cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gzmo']Ajajaj ile fotek!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Świetnie się bawią :smile:

http://i49.photobucket.com/albums/f2...dyta/aa6-2.jpg

Jaki już duży, a nadal taki piękny :loveu:

:D nio pewnie, zawsze bedzie piękny. Jak znajde troche czasu to bedą też filmiki :)

a Scooby to mojego kuzyna psinka :loveu:

[quote name='Tina.Sara']ooo! super :loveu:

:)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zaraz 400 strona, gadać dziewczyny, gadac! :smile:

łoż matko, nawet nie zauważyłam :D Ale leci... hehe
Dopiero sie cieszyłam z 100 :D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

:D nio pewnie, zawsze bedzie piękny. Jak znajde troche czasu to bedą też filmiki :)

Wierzę, że znajdziesz choć chwilkę ;)

_ChiQuiTa_ napisał(a):
łoż matko, nawet nie zauważyłam :D Ale leci... hehe
Dopiero sie cieszyłam z 100 :D

Jak ta Dogomania wciąga... :roll: :razz:

Posted

Ouuu... Gosia. Ja to wredna jestem nie ?:D znęcam się fotek nie daje...
Ale ta szkoła to juz daje popalić, jakies zadania a i o kartkówkach nawet już gadają. No ale czilałt :)
A i mam nowinkę :) Pogodziłam się z TZ'tem !!!!!!!! :radocha:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co tam szkoła, co tam obowiązki, co tam nawet zdjęcia na Dogo - ważne, że z TZcikiem ok!!!! :loveu::loveu::loveu:

nioo nawet nie wiesz jaka jestem happy :multi::loveu::loveu::loveu:
a myślałam, że to będzie już koniec...

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']nioo nawet nie wiesz jaka jestem happy :multi::loveu::loveu::loveu:
a myślałam, że to będzie już koniec...

Czasem zdarzają się takie momenty, przyznam, że u mnie parę dni temu również była sytuacja, kiedy ogromnie go zawiodłam i tak się bałam... Ale jak to się mówi 'Miłość przetrwa wszystko' - i takiej niepokonanej miłości Wam życzę :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Czasem zdarzają się takie momenty, przyznam, że u mnie parę dni temu również była sytuacja, kiedy ogromnie go zawiodłam i tak się bałam... Ale jak to się mówi 'Miłość przetrwa wszystko' - i takiej niepokonanej miłości Wam życzę :)

Dziękuję kochana :* a może powinnam powiedzieć "nie dziękuję"
No ale w każdym bądź razie Nasza miłość jest strasznie silna. Przetrwała taką ciężka próbę. Ahhh .... :loveu:

Obiecuję Wam kochane, że jutro wybiorę się na spacerek i wezmę Buraczka mojego (Tinę) i aparat i będą foteczki. Mam nadzieję, że nie wypadnie mi nic.
Postaram się jak mogę, bo wiem że nie lubicie domowych fotek :evil_lol:
A tak na marginesie to u nas w porządku. Muszę przejść na dietę odchudzającą i odchudzić też Tinę. Bo jak by nie patrzył trochę jej się ostatnio przytyło :roll:
Musimy teraz zażywać więcej ruchu... a Tina nie ma ochoty wychodzić dalej niż koniec trawnika przed blokiem.
Nie wiecie może jak ją zmobilizować??:roll::roll::roll:

Posted

Trzymam Cię za słowo :)

Ja tak za odchudzanie biorę się od początku sierpnia :evil_lol: I ciągle jakieś wypady to na grilla, to na pizze... i jak tu stracić te parę kilo! Jak ćwiczyć się nie chce :cool3:

Ale życzę Wam powodzenia :)

A co do ćwiczenia Tinki... hm... Może spróbuj ją jakoś zainteresować spacerem, zabierać jej ukochaną zabawkę na spacer i się bawić, chodzić na długie spacery po jakiś łąkach - trzeba małej przypomnieć co to znaczy zabawa ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzymam Cię za słowo :)

Ja tak za odchudzanie biorę się od początku sierpnia :evil_lol: I ciągle jakieś wypady to na grilla, to na pizze... i jak tu stracić te parę kilo! Jak ćwiczyć się nie chce :cool3:

Ale życzę Wam powodzenia :)

A co do ćwiczenia Tinki... hm... Może spróbuj ją jakoś zainteresować spacerem, zabierać jej ukochaną zabawkę na spacer i się bawić, chodzić na długie spacery po jakiś łąkach - trzeba małej przypomnieć co to znaczy zabawa ;)

Tak, dokładnie mam to samo. Zwłaszcza że mój TZ wpycha we mnie to zapiekanki, to pizze to batoniki. I nie ma mowy o żadnym odchudzaniu, on nie będzie tulił sie do kościotrupa. Ale ja i tak jestem zdania że kilka kilo by się przydało.

Gosia oddała bym Ci tak ze 4 i byłabym zadowolona :)

Ciotki wiecie co sie stało.
Wczoraj wróciłam z Tinową ze spaceru. Wytarłam jej łapki, siadamy sobie oglądać "M jak Miłość" Głaskam ją i czuję jakaś gulę. Przypatrzyłam sie bliżej, aż początku myślałam że może wystaje jej łopatka. Ale nie. To nie wystająca łopatka to ogromna narośl wielkości porządnej węgierskiej śliwki. I to jest tak jak na łopatce. :placz: Masakra, nie mam pojęcia co to może być, dzisiaj idziemy do weta, ale dopiero po 16 tak jak wetka przyjedzie....
Nie mam pojęcia z czego sie to wzięło i wcześniej tego nie zauważyłam.... Starznie sie boję, bo kiedyś miała podobną chorobę i wyszła z niej cało cudem.... :-(:-(:placz::placz::placz::placz: