:: FiGa :: Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Trzymamy kciuki by wszystko dobrze się skończyło :calus: Quote
chihuahua Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 cześć Tina, a Chiuita jak to sie stalo ze jestes m,oderatorem i od czego ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Edyta prosiła żeby Wam Cioteczki przekazać, ze chwilowo znika z sieci... Ma poważne problemy i nie wie kiedy wróci na Dogo... :( Jeżeli będę coś wiedzieć od Niej, to oczywiscie przekazę. Edytko trzymaj się Kochana :calus: Mam nadzieje, że wszystko sie wyjaśni. Dzięki kochana :*:*:* Właściwie to się jeszcze nic nie wyjaśniło, ale ja już niechcę niczego wyjaśniać. Dzięki moim przyjaciołom już jest znacznie lepiej i niech tak zostanie. Poradziłam sobie z tym co sie stało.... juz niechce nigdy wiecej do tego wracać. Teraz musi być już tylko lepeiej... Chihuahua a tak to sie stało. Modem jestem od "Wszystko o psach " i "Grupa 'Extra" Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witaj z powrotem :calus: Do przeszłości nie ma co wracać, trzeba się cieszyć tym co się ma :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzięki kochana :*:*:* Właściwie to się jeszcze nic nie wyjaśniło, ale ja już niechcę niczego wyjaśniać. Dzięki moim przyjaciołom już jest znacznie lepiej i niech tak zostanie. Poradziłam sobie z tym co sie stało.... juz niechce nigdy wiecej do tego wracać. Teraz musi być już tylko lepeiej... Chihuahua a tak to sie stało. Modem jestem od "Wszystko o psach " i "Grupa 'Extra" Polecam się na przyszłość :calus: Będzie dobrze, musi byc dobrze :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Witaj z powrotem :calus: Do przeszłości nie ma co wracać, trzeba się cieszyć tym co się ma :calus: O i ja też jestem takiego samego zdania :) [quote name='g_o_n_i_a']Polecam się na przyszłość :calus: Będzie dobrze, musi byc dobrze :buzi: BA ! no pewnie, juz powraca dawna rąbnięta Edyta :D:diabloti: [quote name='Chihuahua']Dziekuje za odpowiedz pani MOD Nie ma za co :eviltong: Ciotki chciałam Was też poinformować, ze wyjeżdżam na trochę. Właściwie to nie wiem kiedy wrócę może za tydzień lub dwa. Na razie jadę do cioci a później do babci. U babci mam neta wiec za jakiś tydzień powinnam się pojawić. To fotki też jakieś w końcu dam bo wiem ze już zaczynacie mnie nienawidzić :D No to do następnego razu :D PS. Dziewuszki moje Rzeszowskie :D Wiecie co widziałam ostatnio u nas w mieścinie? heh a mianowicie busa na którym wołami napisane było " TARNOBRZEG - RZESZóW - TARNOBRZEG" wiecie co to oznacza :diabloti: heheh Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 co o tym myślici e ? http://www.speedyshare.com/396758948.html Quote
chihuahua Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja nie jestem z rzeszowskiego, ale podziwiam to jak pozno sie domyslilas ze zaczynamy cie nienawidzic:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Zazdroszczę :loveu: Ja całe wakacje siedze w domu i nie moge się ruszyc :watpliwy: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): BA ! no pewnie, juz powraca dawna rąbnięta Edyta :D:diabloti: Ciotki chciałam Was też poinformować, ze wyjeżdżam na trochę. Właściwie to nie wiem kiedy wrócę może za tydzień lub dwa. Na razie jadę do cioci a później do babci. U babci mam neta wiec za jakiś tydzień powinnam się pojawić. To fotki też jakieś w końcu dam bo wiem ze już zaczynacie mnie nienawidzić :D No to do następnego razu :D PS. Dziewuszki moje Rzeszowskie :D Wiecie co widziałam ostatnio u nas w mieścinie? heh a mianowicie busa na którym wołami napisane było " TARNOBRZEG - RZESZóW - TARNOBRZEG" wiecie co to oznacza :diabloti: heheh Super :multi: :multi: :multi: I tak ma być!! :calus: Udanego wypoczynku Edytko :loveu: Hah, moze kiedys wsiadziesz w owego busa i do Azulkowiej siuuu ? :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Do tej babci od Spike`go? :) Życzę udanego wyjazdu i wracaj już do nas - bo ciągle pojawiasz się i znikasz, tęsknimy! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 chihuahua napisał(a):Ja nie jestem z rzeszowskiego, ale podziwiam to jak pozno sie domyslilas ze zaczynamy cie nienawidzic:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Buuuu :-( :: FiGa :: napisał(a):Zazdroszczę :loveu: Ja całe wakacje siedze w domu i nie moge się ruszyc :watpliwy: Ja to wolałabym w sumie siedziec w domu niz jeździć po rodzince. Chociaz fajnie tak cuyiec od tego całego zgiełku. Własciwie to uciekłam przed jednym osobnikiem...... :roll: g_o_n_i_a napisał(a):Super :multi: :multi: :multi: I tak ma być!! :calus: Udanego wypoczynku Edytko :loveu: Hah, moze kiedys wsiadziesz w owego busa i do Azulkowiej siuuu ? :razz: Dziękuje kochana :* A no może pojedziemy :) fajnie by było gdyby wypaliło. Bo teraz najlepsza okazja właśnie na wakacjach :) Pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Do tej babci od Spike`go? :smile: Życzę udanego wyjazdu i wracaj już do nas - bo ciągle pojawiasz się i znikasz, tęsknimy! Taaak do tej babci. właśnie jestem tu a Spajkuś sobie lezy rozwalony na wyrku. Codziennie chodzi do Bruna (ON'ka) i się zapoznają bo Bruno strasznie broni swojego terenu. Chociuaz tyle ze Bruno ma do dyspozycji teren za domem a Spajk przed. Babbcia oznajmiła mi dzisiaj ze chcą żeby spajk chodził cały czas luzem, i od małego go nie zamykają wkojcu zeby sie z ludzi zapoznawał. Niechcą żeby był agresywny, ale jak będzie sobie chodził luźno i do wszystkich posdchodził to nie sądze zeby później okazywał jakąs agresje. Bo jak będzie agresywny to będzie siedział w kojcu. A wiadome że psy na uwięzi sa agresywne. 3 majcie za niego kciuki żeby był łagodny jak baranek :) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Oczywiście bedziemy trzymac kciuki :kciuki: Ja wolałabym pojezdzic sobie po babciach niż siedzieć cały czas w domu, ale moje babcie za psami nie przepadają wiec nie mam co liczyc ze bede ogla laciata ze soba zabrac :watpliwy: Wiec wole siedzie c w domu z laciata :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No tez jestem takiego zdania :) Ja mam o tyle dobrze że Tine to wszędzie u mojej rodziny tolerują, i wszędzie może spać i leżec całymi dniami na łóżkach. Inne psy nie mogą, ale Tina jest "miastowa" i czysta :) Właśnie sobie spi ze Spajkiem na wyrku :) Spajk mimo że brudasek to i tak ma przywileje i spi w domu... oj co to bedzie jak bedzie wielki i bedzie pchał sie babci na łózko... oj oj oj Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Edyta, my jestesmy do dyspozycji przez reszte wakacji, wiec gdybys chciala to nie ma problemu. :loveu: Trzymam kciuki za Spajka :kciuki: Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a ja nie moge sie już doczekać fotek mojego małego chłopca:loveu: na pewno urusł jak nie wiem... Quote
furciaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hej witam po dlugiej nieobecnosci :) teraz bede juz czesciej wpadac Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cześć Edytko! :loveu: Trzymam mocno kciuki za malucha! Jak mu tam jest? :) A Tina w domu czeka na Ciebie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Edyta, my jestesmy do dyspozycji przez reszte wakacji, wiec gdybys chciala to nie ma problemu. :loveu: Trzymam kciuki za Spajka :kciuki: Hej :* Coś czuje kochana że to nie wypali. Zostało tak mało czasu a ja mam w domu rzeź. Ale może jeszcze coś się zmieni... :-( [quote name='Paulina_mickey']a ja nie moge sie już doczekać fotek mojego małego chłopca:loveu: na pewno urusł jak nie wiem... Fotki dopiero pod koniec wakacji.... [quote name='Chihuahua']eLO , JAK TINA? Wporządku.... [quote name='furciaczek']hej witam po dlugiej nieobecnosci :smile: teraz bede juz czesciej wpadac Gosia nawet nie wiesz jak się cieszę widząc Cię u nas :*:*:*:multi::multi::multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Edytko! :loveu: Trzymam mocno kciuki za malucha! Jak mu tam jest? :smile: A Tina w domu czeka na Ciebie? A jest mu wyśmienicie :) Tak, Tina czeka w domu na mnie z resztą domowników. [quote name='Tina.Sara']dobry dzień :-D:-D:-D Dobry dobry :* Quote
Samturia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 heja! zmienilas tatul galerii i nie umialam was znalezc xD Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 witam klona mojej Tinuszki :loveu: dawno nas u Was nie bylo bo :roll:.......sama nie wiem dlaczego :oops: ale postanawiamy sie poprawic i czesto Was kochane odwiedzac, a wiec kiedy nowe fotki Tinuszki?! :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Edytko witaj :multi: Oczywiscie rozumiem i tez właśnie myslalam, ze i tak nic z tego. Ale co tam :p Za rok beda znowu wakacje :D Quote
Recommended Posts