Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Edyta prosiła żeby Wam Cioteczki przekazać, ze chwilowo znika z sieci... Ma poważne problemy i nie wie kiedy wróci na Dogo... :(
Jeżeli będę coś wiedzieć od Niej, to oczywiscie przekazę.

Edytko trzymaj się Kochana :calus:
Mam nadzieje, że wszystko sie wyjaśni.

Dzięki kochana :*:*:*

Właściwie to się jeszcze nic nie wyjaśniło, ale ja już niechcę niczego wyjaśniać. Dzięki moim przyjaciołom już jest znacznie lepiej i niech tak zostanie.
Poradziłam sobie z tym co sie stało.... juz niechce nigdy wiecej do tego wracać.
Teraz musi być już tylko lepeiej...

Chihuahua a tak to sie stało. Modem jestem od "Wszystko o psach " i "Grupa 'Extra"

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dzięki kochana :*:*:*

Właściwie to się jeszcze nic nie wyjaśniło, ale ja już niechcę niczego wyjaśniać. Dzięki moim przyjaciołom już jest znacznie lepiej i niech tak zostanie.
Poradziłam sobie z tym co sie stało.... juz niechce nigdy wiecej do tego wracać.
Teraz musi być już tylko lepeiej...

Chihuahua a tak to sie stało. Modem jestem od "Wszystko o psach " i "Grupa 'Extra"

Polecam się na przyszłość :calus:
Będzie dobrze, musi byc dobrze :buzi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witaj z powrotem :calus:
Do przeszłości nie ma co wracać, trzeba się cieszyć tym co się ma :calus:

O i ja też jestem takiego samego zdania :)

[quote name='g_o_n_i_a']Polecam się na przyszłość :calus:
Będzie dobrze, musi byc dobrze :buzi:

BA ! no pewnie, juz powraca dawna rąbnięta Edyta :D:diabloti:

[quote name='Chihuahua']Dziekuje za odpowiedz pani MOD

Nie ma za co :eviltong:

Ciotki chciałam Was też poinformować, ze wyjeżdżam na trochę. Właściwie to nie wiem kiedy wrócę może za tydzień lub dwa. Na razie jadę do cioci a później do babci. U babci mam neta wiec za jakiś tydzień powinnam się pojawić. To fotki też jakieś w końcu dam bo wiem ze już zaczynacie mnie nienawidzić :D

No to do następnego razu :D

PS. Dziewuszki moje Rzeszowskie :D Wiecie co widziałam ostatnio u nas w mieścinie?
heh a mianowicie busa na którym wołami napisane było " TARNOBRZEG - RZESZóW - TARNOBRZEG" wiecie co to oznacza :diabloti: heheh

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

BA ! no pewnie, juz powraca dawna rąbnięta Edyta :D:diabloti:
Ciotki chciałam Was też poinformować, ze wyjeżdżam na trochę. Właściwie to nie wiem kiedy wrócę może za tydzień lub dwa. Na razie jadę do cioci a później do babci. U babci mam neta wiec za jakiś tydzień powinnam się pojawić. To fotki też jakieś w końcu dam bo wiem ze już zaczynacie mnie nienawidzić :D

No to do następnego razu :D

PS. Dziewuszki moje Rzeszowskie :D Wiecie co widziałam ostatnio u nas w mieścinie?
heh a mianowicie busa na którym wołami napisane było " TARNOBRZEG - RZESZóW - TARNOBRZEG" wiecie co to oznacza :diabloti: heheh

Super :multi: :multi: :multi: I tak ma być!! :calus:
Udanego wypoczynku Edytko :loveu:

Hah, moze kiedys wsiadziesz w owego busa i do Azulkowiej siuuu ? :razz:

Posted

chihuahua napisał(a):
Ja nie jestem z rzeszowskiego, ale podziwiam to jak pozno sie domyslilas ze zaczynamy cie nienawidzic:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Buuuu :-(

:: FiGa :: napisał(a):
Zazdroszczę :loveu: Ja całe wakacje siedze w domu i nie moge się ruszyc :watpliwy:

Ja to wolałabym w sumie siedziec w domu niz jeździć po rodzince. Chociaz fajnie tak cuyiec od tego całego zgiełku. Własciwie to uciekłam przed jednym osobnikiem...... :roll:

g_o_n_i_a napisał(a):
Super :multi: :multi: :multi: I tak ma być!! :calus:
Udanego wypoczynku Edytko :loveu:

Hah, moze kiedys wsiadziesz w owego busa i do Azulkowiej siuuu ? :razz:

Dziękuje kochana :*
A no może pojedziemy :) fajnie by było gdyby wypaliło. Bo teraz najlepsza okazja właśnie na wakacjach :)

Pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Do tej babci od Spike`go? :smile:

Życzę udanego wyjazdu i wracaj już do nas - bo ciągle pojawiasz się i znikasz, tęsknimy!

Taaak do tej babci. właśnie jestem tu a Spajkuś sobie lezy rozwalony na wyrku. Codziennie chodzi do Bruna (ON'ka) i się zapoznają bo Bruno strasznie broni swojego terenu. Chociuaz tyle ze Bruno ma do dyspozycji teren za domem a Spajk przed. Babbcia oznajmiła mi dzisiaj ze chcą żeby spajk chodził cały czas luzem, i od małego go nie zamykają wkojcu zeby sie z ludzi zapoznawał. Niechcą żeby był agresywny, ale jak będzie sobie chodził luźno i do wszystkich posdchodził to nie sądze zeby później okazywał jakąs agresje. Bo jak będzie agresywny to będzie siedział w kojcu. A wiadome że psy na uwięzi sa agresywne.
3 majcie za niego kciuki żeby był łagodny jak baranek :)

Posted

Oczywiście bedziemy trzymac kciuki :kciuki:

Ja wolałabym pojezdzic sobie po babciach niż siedzieć cały czas w domu, ale moje babcie za psami nie przepadają wiec nie mam co liczyc ze bede ogla laciata ze soba zabrac :watpliwy: Wiec wole siedzie c w domu z laciata :)

Posted

No tez jestem takiego zdania :)
Ja mam o tyle dobrze że Tine to wszędzie u mojej rodziny tolerują, i wszędzie może spać i leżec całymi dniami na łóżkach. Inne psy nie mogą, ale Tina jest "miastowa" i czysta :)
Właśnie sobie spi ze Spajkiem na wyrku :)
Spajk mimo że brudasek to i tak ma przywileje i spi w domu... oj co to bedzie jak bedzie wielki i bedzie pchał sie babci na łózko... oj oj oj

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Edyta, my jestesmy do dyspozycji przez reszte wakacji, wiec gdybys chciala to nie ma problemu. :loveu:
Trzymam kciuki za Spajka :kciuki:

Hej :*
Coś czuje kochana że to nie wypali.
Zostało tak mało czasu a ja mam w domu rzeź.
Ale może jeszcze coś się zmieni... :-(

[quote name='Paulina_mickey']a ja nie moge sie już doczekać fotek mojego małego chłopca:loveu:
na pewno urusł jak nie wiem...

Fotki dopiero pod koniec wakacji....

[quote name='Chihuahua']eLO , JAK TINA?

Wporządku....

[quote name='furciaczek']hej witam po dlugiej nieobecnosci :smile: teraz bede juz czesciej wpadac

Gosia nawet nie wiesz jak się cieszę widząc Cię u nas :*:*:*:multi::multi::multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Edytko! :loveu:
Trzymam mocno kciuki za malucha! Jak mu tam jest? :smile:

A Tina w domu czeka na Ciebie?

A jest mu wyśmienicie :)

Tak, Tina czeka w domu na mnie z resztą domowników.

[quote name='Tina.Sara']dobry dzień :-D:-D:-D

Dobry dobry :*

Posted

witam klona mojej Tinuszki :loveu:

dawno nas u Was nie bylo bo :roll:.......sama nie wiem dlaczego :oops:

ale postanawiamy sie poprawic i czesto Was kochane odwiedzac, a wiec kiedy nowe fotki Tinuszki?! :diabloti: