pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): A już jestem :) :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał - czekam na zdjęcia bo na pewno wszystkie piękne :loveu: Quote
Tina.Sara Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 oooo, hej :cool3: foty będą? dawać mi je tu! :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Kochana :buzi: Bardzo się cieszę, że wypoczynek się Wam udał. :multi: :multi: I dziekuje za pamięc o mnie :buzi: A na zdjęcia oczywiscie czekamy z niecierpliwoscią :loveu: Ucałuj Tinkę. Quote
Juszes Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam :* Ojejku znow zaniedbalam te wszystkie galerie... :( PRzepraszaaam! Quote
:: FiGa :: Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Ojej :( Dlaczego ? wystarczy że spojrzysz na moj avek, lub pierwszy odnosnik w moim podpisie :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Ewa_17']witam serdecznie pancie klona mojej Tinuszki :evil_lol::lol: czekamy z niecierpliwoscia na fotki z wyprawy i pozdrawiamy :cool3: O Ewa jak miło Cię u nas widzieć :) [quote name='Paulina_mickey']witam z powrotem:evil_lol: dobrze że jesteś:multi: Ja też się sie ciesze że w końcu jestem :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał - czekam na zdjęcia bo na pewno wszystkie piękne :loveu: Taak udał sie to prawda a kilka foteczek dam za chwilę :) [quote name='Tina.Sara'] oooo, hej :cool3: foty będą? dawać mi je tu! :cool3: Aaa witam panią :) Będą foty będą :D [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Kochana :buzi: Bardzo się cieszę, że wypoczynek się Wam udał. :multi: :multi: I dziekuje za pamięc o mnie :buzi: A na zdjęcia oczywiscie czekamy z niecierpliwoscią :loveu: Ucałuj Tinkę. Gosiaczku jakże bym mogła o Tobie zapomnieć :*:* [quote name='Juszes'] Witam :* Ojejku znow zaniedbalam te wszystkie galerie... :-( PRzepraszaaam! No no no nie przepraszaj tylko sie popraw bo jak nie to :mad::p [quote name=':: FiGa ::']wystarczy że spojrzysz na moj avek, lub pierwszy odnosnik w moim podpisie :-( Rozumiem.... :-( nie wiem co powiedzieć... przepraszam :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 FOTECKI :) To widoczki spod naszego domku :) a to chałupka w której mieszkaliśmy :) kamyczki http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/v4.jpg C.D.N Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/v3.jpg Piękne widoczki, choć troszkę deszczowe :loveu: A chatka świetna, taka typowo z Zakopanego ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/v3.jpg Piękne widoczki, choć troszkę deszczowe :loveu: A chatka świetna, taka typowo z Zakopanego ;) Przez kilka dni mielismy właśnie deszczyk ale póżniej się rozpogodziło, jak spływaliśmy Dunajcem to właśnie lało. To teraz kilka fotek Ooo taką łódecką sobie płyneliśmy :) (od lewej: Michał, Góral, Ja, Wiola moja siostra, a przed nią moja mama i moj tato :)) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kolejne widoczki ze spływu Dunajcem Czarny bocian :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Narazie tyle cioteczki :) Reszta później :* Papapa :* Spadam na miasto buziaki :* Quote
g_o_n_i_a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Gosiaczku jakże bym mogła o Tobie zapomnieć :*:* :oops: :oops: :multi: Śliczne foteczki... A te widoczki achh :loveu: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/v1.jpg Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jestem pod wrażeniem tych widoków, takie łono natury... cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: A spływ Dunajcem pewnie pełen wrażeń... ;) I jak tam w mieście było? Quote
Juszes Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ojeeej jak pieknie :-) Cudne zdjiecia! Tka malowniczo.... tez chce tak polywac i podziwiac takie widoki :( Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mielonko niesamowite fotki :loveu: :klacz: Quote
agaciaaa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tinusia to słodziutka sunia :loveu: i widoczki piękne, pozdrawiamy. I o więcej fotek Tiny prosimy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::oops: :oops: :multi: Śliczne foteczki... A te widoczki achh :loveu: http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/v1.jpg Mnie też się podobają :) Mogłabym godzinami siedzieć na tej łódce :cool3: Pianka napisał(a):Piękne widoki:multi: :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jestem pod wrażeniem tych widoków, takie łono natury... cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: A spływ Dunajcem pewnie pełen wrażeń... ;-) I jak tam w mieście było? w mieście... Hmmm miasto jak to miasto trochę różni się od mojego :) A przede wszystkim w Zakopanym denerwujące są zwierzęta na każdym kroku wykorzystywane do rozrywki. Np. biedna owieczka którą poniewierali żeby sobie zrobić zdjęcie ;/ Juszes napisał(a):Ojeeej jak pieknie :smile: Cudne zdjiecia! Tka malowniczo.... tez chce tak polywac i podziwiac takie widoki :-( To zapraszamy w Pieniny :) Tina.Sara napisał(a): Łohohoho xD ale foty... :loveu: :evil_lol::evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Mielonko niesamowite fotki :loveu: :klacz: dobra o mielonke nie będę już Cię ochrzaniać bo widze że na nic moje wywody :P [SIZE=2]a dziękuję bardzo :p agaciaaa napisał(a):Tinusia to słodziutka sunia :loveu: i widoczki piękne, pozdrawiamy. I o więcej fotek Tiny prosimy :smile: Witamy w naszych skromnych progach :) Tinkowe fotki już niedługo :) [SIZE=2] Quote
:: FiGa :: Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Niosąca radośc... :loveu: Ten bannerek jest lepszy niz wszystkie inne jakie dotąd miałas :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Niosąca radośc... :loveu: Ten bannerek jest lepszy niz wszystkie inne jakie dotąd miałas :loveu: Dziękuje :):):oops: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hej Hej :buzi: Cudny bannerek :loveu: Zgadzam sie z Sylwią, jest najlepszy. Quote
:: FiGa :: Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Co do mielonki to możesz na mnie fukać.. mam to gdzieś :D Mielonko :calus: A wiesz jak jechałam ostatnio autobusem i na Auchmannie [czy jak się to tam pisze:evil_lol:] wisiała wielka reklama "Mielonka po 2,49" od razu pomyslałam o Edytce z Tarnobrzega :multi: :evil_lol: Ty jak widzisz buraki w sklepie to też pewnie przed oczami staje Ci ja :shock: :roflt: Quote
Recommended Posts