Paulina_mickey Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):U psiaków na razie w porządku. Sytuacja tak jakby opanowana, ale mamy kilka delikwentów w pilnej potrzebie. Ale to już ci pisałam na gg... chociaż o jeszcze jednym Ci muszę powiedzieć. Jest na tym czasie u jakiegoś nienormalnego gościa. A ustaliłyśmy tyle że od połowy lipca bierzemy sie ostro do roboty bo i ja i Małgosia wyjeżdżamy na początku lipca. to jak będziesz na gg to sie odezwij ja czesto na niewidoku siedze...a ja musze Ci powiedzieć o tej planowanej akcji z kaukazem...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mielonka, nie strasz goniastej! :placz: :evil_lol: No wiesz cooooo :shake: Zdjęcia, chcemy zdjęcia :multi: Ależ ja nie straszę :cool3: skądże znowu :diabloti: A foteczki będą zaraz... ;) Paulina głupki jesteście i tyle :eviltong: Nie gadaj że wy to zrobicie :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dobra są już zdjęcia. Ale ostrzegam są to zdjęcia najbardziej obrażonego psa na świecie. Ogólnie od kilku dni jest w jakiejś depresji :( Patrzcie jaki smutasek. Po długich wołaniach, proszeniach zdecydowała sie wyjść do mnie. Jednak szybko zrobiła tył zwrot. O i tak miała chęć ze mną rozmawiać. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/qqq3.jpg Jejciu jaki biedaczek na tych zdjęciach :loveu: A może ona zakochana, hm? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ależ ja nie straszę :cool3: skądże znowu :diabloti: A foteczki będą zaraz... ;) Nie no wcale :placz: :evil_lol: Tinuchna, a coż to za smutaski i siedzenie w kącie? :shake: Słodko wyszła na tych zdjęciach :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/qqq3.jpg Jejciu jaki biedaczek na tych zdjęciach :loveu: A może ona zakochana, hm? :razz: Hmmm... być może w sumie teraz ma cieczkę wiec kocha wszystkich chłopców :diabloti: [quote name='Pianka'] Jaki borok:evil_lol: Jaaa ci dam boroka :mad::mad::diabloti: [quote name='g_o_n_i_a'] Nie no wcale :placz: :evil_lol: Tinuchna, a coż to za smutaski i siedzenie w kącie? :shake: Słodko wyszła na tych zdjęciach :loveu: No przecie mówię że nie :diabloti: Słodko? chyba jak borok jak to już ktoś zdążył zauważyć:p Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/edyta/qqq6.jpg Śliczne foto :loveu: A te oczka:loveu: Jak reszta:loveu: Hehe, dużo suczek jest teraz niedysponowanych :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): No przecie mówię że nie :diabloti: Słodko? chyba jak borok jak to już ktoś zdążył zauważyć:p Nie? :cool3: No to ok. :evil_lol: :evil_lol: :multi: Jak dla mnie to slodko :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ona ma swoje miejsce w łazience czy w kuchni?:cool3: bo chyba w swoim pokoju nie masz płytek:eviltong: Quote
Juszes Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aaaaj jak sloddkoo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pustki... Edytko, czego sie nie pożegnałaś hmmm? :mad: Tylko z gadulca sie dowiaduje, ze Ty w Zakopcu? Ojjj :placz: Mam nadzieje, ze swoją nieobecność wynagrodzisz nam foteckami :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tinulec zawinięty w kocyku :loveu: Cudo :klacz: Miłych wakacji :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Edytko! :o Telepatia czy coś? :o Ja Ci tu posta pisze, a Ty mi sygnalka puszczasz :o :loveu: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Edytka sie zmyła a o psiakach to nie powiedziała że trzeba doglądać:mad: Dobrze że MiQśA domyślna jest to podnosi bidulki tarnobrzeskie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Hej cioteczki :* Wybaczcie że się nie pozegnałam, ale tak jakoś wyszło. U mnie wszystko super :) Własnie siedzę w kafejce na Krupówkach :) Zakopane jest piekne to chyba każdy wie :) Spacerujemy sobie zwiedzamy i takie tam :) A Tinka u babci :( Dzwoniłam wczoraj. Babcia mówiła ze straszny z niej urwis, ze ucieka do sąsiada do psów i nie mozna jej zostawić na sekundę samej bo zaraz korzysta z okazji i spiernicza. A jaka z niej obrażalska... jak ją babcia przygoniła od sąsiada to do wieczora nic nie chciała jeść. A to diabełek z niej... tesknie za nią niesamowicie.... To pierwszy raz kiedy rozstałysmy sie na tyle dni... ale już niedługo :) Fotki oczywiście będa jak tylko wroce :) Gonia pewnieże telepatia... a jak :) Sylwusia nawzajem :* Paulina jak dobrze że Ty o wszystkim myślisz :*:*:* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oj ja Zakopane też bardzo lubię :) Kiedy wracasz? :* Się stęskniliśmy już :loveu: A Tinka pewnie tak z tęsknoty.... ;-) Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Sylwusia nawzajem :*Dzięki, moje jednak są gorsze niż mogłam to sobie wyobrazić... Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 I znou gdzies się dziewczyny zapodziały :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Hey Hey Hey :multi::multi: Już jesteśmy w domku, tzn już od wczoraj :) Wypoczynek miałam super, no nie licząc jednego dnia wielkiej kłótni, ale mniejsza z tym. No jednym słowem fajnie było. Kocham Polskie góry :loveu: Zdjęć mam dużo, ale musicie poczekać aż zgram je z laptopa na płytkę i dopiero na kompa. Może już dzisiaj będą, ale nie wiem czy dam rade. Wiecie, musze przywitać się z moimi dupkami bo wczoraj nie zdążyłam. A Tinke przywiozłam wczoraj, jak nas zobaczyła mało nie wyszła z siebie. :evil_lol: Cieszyła się jak nigdy, a później siedziała w samochodzie 2 godziny i nie chciała wyjść za żadne skarby świata, pewnie się bała żebyśmy ją znowu nie zostawili :razz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj ja Zakopane też bardzo lubię :) Kiedy wracasz? :* Się stęskniliśmy już :loveu: A Tinka pewnie tak z tęsknoty.... ;-) A już jestem :) [quote name='g_o_n_i_a']Edytko :multi: - udanego wypoczynku :loveu: a Dziękuje, udany był :-) [quote name=':: FiGa ::']Dzięki, moje jednak są gorsze niż mogłam to sobie wyobrazić... Ojej :( Dlaczego ? [quote name='g_o_n_i_a'] Edytka wraca dziś do domku JEEEESTEM :multi::multi::multi::multi: Quote
Ewa_17 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 witam serdecznie pancie klona mojej Tinuszki :evil_lol::lol: czekamy z niecierpliwoscia na fotki z wyprawy i pozdrawiamy :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 witam z powrotem:evil_lol: dobrze że jesteś:multi: Quote
Recommended Posts